Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azok a folgok lényegesek hogy szeretjük-e a ruszkikat/másokat vagy sem, ezek mindig változtak
hanem azok amiben harcol a korrupció megfélemlítés stb ellen ellenzékiként aztán ugyanazt csinàlja csak emelt szinten
úgy gondolom a becsületnek sosem kellene változni
de aki részese/haszonélvezője a rendszernek az ezeket nem veszi észre
20 évvel ezelőtti videók 😅 De hát azóta feje tetejére állt már minden. Akkor az lett volna a jó a változások következtében most meg már nem(kezeit széttáró) ezt akár saját magamról elmondhatom de itt bárki más is. 20 évvel ezelőtti nézeteim már 18 éve érvényét vesztették más lett a nézőpont az érdek a szándék. Az idő előrehaladtával nincs ez másképp máshol sem(kezeit széttáró) megváltozott a világ megváltoztam én is, ennyi(kezeit széttáró)
én már annak is örülnék ha az M44 végén a körforgalom elkészülne végre engem az érint jobban(meghajlós)
na mondjuk nem kicsi a körforgó 61 hektár ez lesz az országban a legnagyobb 😅
Ig, már jo
Nincs fészbukom.....
Valamiért nagyon ragaszkodnak lörinc butaságához, mert mindent elintéznek neki, még az asszonyt is lecserélték andikára🙂
Azért az is érdekes, hogy váláskor lőrincné nem vihette magával a felevagyonát lölönek.....gondolom szóltak neki hogy meddig tart az addig
Mondjuk en ezen a humorharold medvegyeven röhögök,direkt trollkodja az ukikat.😂

https://www.facebook.com/share/v/1KmkxQBDwZ/
Ja, az se lenne rossz menet😀
Marmint a köpcös helyett a fidesz mellé.Lenne vonyikolas. 😂
A köcös meg menne boldogitani az ursulaékat. 🤣
Azért azt nem mernék bevállalni mert elég hamar kibasznák péterünket😀
Ini lehet kevesebb esszel van megalldva mint matolcsi es lölö? 🤣
En huznek mereszet,es elövenem a juditot jelöltnek,es beraknam a mihazankat a kormanyba koalicioba. 😆
Tehát megiscsak irigy vagy😃 mint a többség aki a tiszába bizik mert valamiért mind lőrinccel példálózik😆
Tessék felkelni a kanapéról, lőrincnek se vitték a helyébe, és hát mint láthatjuk képességeit, ilyen bárgyú jó bőven akad csak nem mindenki fért hozzá a megfelelő segghez hogy felismerjék gyenge képességeit😀
Igazabol meg az sincs meg hogy belenyultak csak péter gyözködi az asszonyt hogy marpedig mond ki hogy belenyultak,az meg csak azert helyesel hogy haggya mán beken.
Egy faszom diktafonos lehsllgatast se tud rendesen kivitelezni,meg bedobni a köztudatba.
Atombombanak irja le hogy a hadugyminiszter azt mondja a katonaknak hogy katonaskodni kell,meg keszulni a haborura.Majd idöziti arra a napra amikor a ferenc lemod dellelött es delutan pápát vslasztanak.
A tóni gepe meg marad pesten.🤣
Valahogy csak ugyanabban a vödörben keresgélnek, titkon fideszes ez mind😃
Pedig egy mihazánk odabaszna, még a programja is jó volt
Ja egyik valtozhat masik nem,szimpatia alapon.
Azt nem ertem hogy a nagy ellenzeknek hogy a fenebe nem sikerult egy valoban jo fuggetlen jelöltet talalni?
Csak a fidesz szemeteseben tudnak kotorni valakit?
Egy sciffert inkabb elkergetnek,egy torockaitol meg irtoznak mint ördög a tömjentol.
ez a lehallgatási dolog érdekes
a lehallgatás mint cselekedet mélyen elítélendő
de
amiről szó van benne hogy belenyúlnak az ügyekbe az nem számít semmit

na de legyünk bátorak és adjunk még 4 évet ennek a bandának, hátha a lőrincünk világviszonylatban is benne lesz a top10 leggazdagabb között
ez a siker mindent megér....
Mostmé, vanolyan, nem? Hofi is megmondta😂
Megváltozott🤣
Az ilyen ini felék nekem furcsak,a köpcösön 89 es kijelenteseit varjak el 1/1 ben maig,de pétert 2 eve meg a fidesz gyulés első sorabol kellett leallitani a tapsrol mert mar ciki volt hogy csak ő nyomja,ma pedig homlokegyenest mast mond az teljesen rendjen való.🤣
Mondjuk pont ilyen szemlelettel nyomulnak a polgárok😅nem értenek semmihez de minden szar tisza a megváltó🙂
Igaz péterünk álszentségéről és bődületes mellédumáiról ügyesen elfeledkeznek de az belefér
De hát baszki se céged nincs se boltba nem jársz 🤣
Ettől még a villanyautó téritéséd is hitelesebb volt, pedig azt aztán remekül csináltad mert még a fiad is lebeszélted róla🤣
20 eve te is rossit meghazuttolo tempot mentelmmotoron,ma meg kanspén se tudsz brümmögni.😂
Hát nem tom mit irt fel az orvos, de ne szedd tovább😀 a politika nem opel tákolás, a netről nem lehet ehhez is érteni😆

A fidesz politika nem.tud belém sulykolni semmit, látom a gyengéit de nem a tisza lesz megoldás. Azért meg hogy csak ne a fidesz nyerjen pont az álszent petikére nem szavazok aki alapból hazaárulókat ültetett brüsszelbe és ha a fekeségét lehallgatta abból milyen vezető lesz?