Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A baj, hogy a reklámok pont NEM olyat kínálnak, amire szükséged van 😁 Erre a legjobb példa a parkszájd mánia... vlami okos kitalálta, hogy az élelmiszer boltban árulják ezeket a hobbi szerszámokat, pici pézé, akkcijjósan... veszik is a népek boldgan a kiló kenyér meg a 2 kiló krumpli mellé... pl. akkus kézi mini láncfűrészt, de akkor már kell pótakku meg töltő is 🤣 igaz, eddig levágta azt a 3 db gallyat tavasszal a 20 éves fűrészével is 😁 Aztán mikor megy legközelebb kenyérért, megveszi a csavarbehajtót is, ami egyébként szökőévenként 1x kell neki, de akkcijjós épp 😁 és akku meg töltő már úgyis megvan... és így indul a parkszájd gyűjtemény otthon 🤣 nincs megállás 🤣
Ja, mennyivel jobb volt, amikor még az angoloknak toltad a pénzt... 🤔
A villanyért meg a gázért a csigazabálóknak fizettünk 😡 mi közük is volt az infrastruktúrához? Semmi, 1ccercsak valahogy az övék lett pici pézé a nagy privatizációban (maszop-szadesz)
Az volt neked a jó, ugye? 90-es évek, akkor bámultunk, hogy az a nyugat milyen faxa, kolbász kerítés meg stb... közben mi fizettük 😠
Reklámnak szerintem meg kell maradnia a normális tájékoztatás szintjén. Van értelme, csak nem az erőszakos és nem releváns reklámoknak.
a reklám akkor is fontos ha azt hiszed hogy nem
bármi új dologgal kerülsz kapcsolatba attól kicsit tart az ember, de ha napi szinten hallod/látod akkor nem ismetetlen
és ha új dolgoz akarsz venni ez egy pozitívum hogy ismerős kehslább a márkanév
persze aki sosem vesz új dolgokat annak minden mindegy
ismerősnek airtag vagy mi a fasz van a kutyája nyakörvén
örökké megszökok aztán csatangol a városban
azóta egyszerű megtalálni a dögöt
Hát rólam könnyen megmondják 🤣
a vodafon vásárlás azért elgondolkodtató....
GPS jeladó a kamionokban már 25 éve is volt.
Most meg már vehetsz 5000 Ft-ér az aliról 😃 és akár a biciklidbe is rakhatod
itt az a lényeg hogy akkor is kiszámítható vagy amikor szt gondolod hogy nem
pl futárkodsz reggeltől estig akkor minden nap minden órában máshol vagy
de
ha titkos összeesküvést szerveztek és havi/heti/napi x órát egyhelyben vagy az már feltűnő
ebben az esetben azt látják hol nem kellene lenned
Remelem azt nem varrod a köpcös nyakába. 😆
specko akkor velem nagy bajba lenének
ugyan is még én se tudom meg mondani 5-10 perc múlva hol vagyok
zárójelbe jegyzem meg hogy unom is ,és fáradt is vagyok tőle
szóval lehet nézek magamnak egy könnyebben bemerhető kiszámíthatóbb életformát 😍
de azt is bevallom vágyok egy olyan életre mint a tied
nagyon eltudnák üldögélni egy kanapén tv-znék ,neteznék ,ennék ,aludnék néha néha motoroznék ..............azt hiszem ennyi mozgás meg is felelne 😁
Mondjuk ezt annyira nem nehéz, mert be van írva a naptáramba hol leszek...a fogorvos is
Sokkal nagyobb gond, hogy ezek az adatgyűjtések, nem csak gyűjtések, hanem befolyásolásra, tömeg manipulációra használják, a közösségi médiával, és olyan dolgokra veszik rá az embereket, ami teljesen szöges ellentéte annak amit akarnak.
Ugye a woke, buzulás transz, migráns EU gazdaság tönkretétele, háborús pszihózis, tipikusan ilyen manipulációk.
Nem az a baj, hogy a reklámok olyan kínálnak amire szükségem van. Mondjuk pont ez a része soha nem működött 🤣
ezt úgy értelmezd hogy ha megfelelő mennyiségű adatot gyűjtenek rólad ma megmondják hogy hol leszel csütörtök délután 4-kor
ha jól emlékszem 97% körüli pontosság
a maradék az hogy mondjuk egy fogorvos vagy ilyesmi rendívüli esemény beesik
azokon nem nehéz kiszámolni
szabály követően vezetnek, idő pénz
sebesség korlátozás + pihenő , hússzú utak lápa nélkül
11kerületböl Siófokon vagyok kb 1órán belül 😁 szabálykövetően ,de mi Magyarok letudunk érni 40 perc alatt is 😂
nem tudom hogy emlékeztek-e de régebben linkeltem egy régi előadást arról hogy 90% pontosság felett meg tudtàk jósolni hogy egy adott időpontban ki hol lesz
és akkor még nem voltak okos eszközök csak nyomógombos telefonok
amúgy a kontroll mértéke a kanadai kamionsofőrőkön remekül mérhető pedig kanada még az átlaghoz képest is szabadabb ország
Videóba nincs semmi különös .......... történelem - mostanáig
Ha valaki nem szimpatikus az biztos hátránnyal indul
Ez mindenkinél így van ,még nálam is ,egyszerűen nem tudom hallgatni ha igazat mond ha nem
most már fontosabb mint a pénz lassan
igazi hatalom nem a pénz lesz hanem a kontroll
amugy ezt a Kínai pontocskákat halottam évekkel ezelőtt
csak még nekünk furcsa hogy két piros lámpán átmész gyalog + egy kormánykritika = no utazás vonaton 😐️
Engem nagyon idegesít, ha valaki nem mondja, hogy tized... egyébként a total controlról az emberek nagy részének fogalma sincs.
Szerinted a kecskebaszóknak az mond valamit hogy főügyész?
Ennek a harmada természetes, a harmada sajnálatos, a harmada meg kamu.
nem szeretem ezt az embert nagyon gátlástalanul tolja a propagandát
evvel nem azt mondom hogy hazudik, csak nem feltétlen a teljes igazságot hallod tőle

a linkelt videót nem néztem meg, a románokkal nekem sok gondom nincs, már nem jönnek ide dolgozni, én nem megyek oda motorozni szóval pont olyan számomra mintha nem is lennének
sehova , mert gyerek voltam még , aztán meg eltiltottam magam a közügyektől
mert előtte hova jártál :))
osztrák rokonok 3 éve sötét után már nem mernek utcára menni pedig a lányuk bécsben a főügyész 😅