A baj, hogy a reklámok pont NEM olyat kínálnak, amire szükséged van 😁 Erre a legjobb példa a parkszájd mánia... vlami okos kitalálta, hogy az élelmiszer boltban árulják ezeket a hobbi szerszámokat, pici pézé, akkcijjósan... veszik is a népek boldgan a kiló kenyér meg a 2 kiló krumpli mellé... pl. akkus kézi mini láncfűrészt, de akkor már kell pótakku meg töltő is 🤣 igaz, eddig levágta azt a 3 db gallyat tavasszal a 20 éves fűrészével is 😁 Aztán mikor megy legközelebb kenyérért, megveszi a csavarbehajtót is, ami egyébként szökőévenként 1x kell neki, de akkcijjós épp 😁 és akku meg töltő már úgyis megvan... és így indul a parkszájd gyűjtemény otthon 🤣 nincs megállás 🤣
Ja, mennyivel jobb volt, amikor még az angoloknak toltad a pénzt... 🤔
A villanyért meg a gázért a csigazabálóknak fizettünk 😡 mi közük is volt az infrastruktúrához? Semmi, 1ccercsak valahogy az övék lett pici pézé a nagy privatizációban (maszop-szadesz)
Az volt neked a jó, ugye? 90-es évek, akkor bámultunk, hogy az a nyugat milyen faxa, kolbász kerítés meg stb... közben mi fizettük 😠
a reklám akkor is fontos ha azt hiszed hogy nem
bármi új dologgal kerülsz kapcsolatba attól kicsit tart az ember, de ha napi szinten hallod/látod akkor nem ismetetlen
és ha új dolgoz akarsz venni ez egy pozitívum hogy ismerős kehslább a márkanév
persze aki sosem vesz új dolgokat annak minden mindegy
itt az a lényeg hogy akkor is kiszámítható vagy amikor szt gondolod hogy nem
pl futárkodsz reggeltől estig akkor minden nap minden órában máshol vagy
de
ha titkos összeesküvést szerveztek és havi/heti/napi x órát egyhelyben vagy az már feltűnő
ebben az esetben azt látják hol nem kellene lenned
specko akkor velem nagy bajba lenének
ugyan is még én se tudom meg mondani 5-10 perc múlva hol vagyok
zárójelbe jegyzem meg hogy unom is ,és fáradt is vagyok tőle
szóval lehet nézek magamnak egy könnyebben bemerhető kiszámíthatóbb életformát 😍
de azt is bevallom vágyok egy olyan életre mint a tied
nagyon eltudnák üldögélni egy kanapén tv-znék ,neteznék ,ennék ,aludnék néha néha motoroznék ..............azt hiszem ennyi mozgás meg is felelne 😁
Mondjuk ezt annyira nem nehéz, mert be van írva a naptáramba hol leszek...a fogorvos is
Sokkal nagyobb gond, hogy ezek az adatgyűjtések, nem csak gyűjtések, hanem befolyásolásra, tömeg manipulációra használják, a közösségi médiával, és olyan dolgokra veszik rá az embereket, ami teljesen szöges ellentéte annak amit akarnak.
Ugye a woke, buzulás transz, migráns EU gazdaság tönkretétele, háborús pszihózis, tipikusan ilyen manipulációk.
Nem az a baj, hogy a reklámok olyan kínálnak amire szükségem van. Mondjuk pont ez a része soha nem működött 🤣
ezt úgy értelmezd hogy ha megfelelő mennyiségű adatot gyűjtenek rólad ma megmondják hogy hol leszel csütörtök délután 4-kor
ha jól emlékszem 97% körüli pontosság
a maradék az hogy mondjuk egy fogorvos vagy ilyesmi rendívüli esemény beesik
azokon nem nehéz kiszámolni
szabály követően vezetnek, idő pénz
sebesség korlátozás + pihenő , hússzú utak lápa nélkül
11kerületböl Siófokon vagyok kb 1órán belül 😁 szabálykövetően ,de mi Magyarok letudunk érni 40 perc alatt is 😂
nem tudom hogy emlékeztek-e de régebben linkeltem egy régi előadást arról hogy 90% pontosság felett meg tudtàk jósolni hogy egy adott időpontban ki hol lesz
és akkor még nem voltak okos eszközök csak nyomógombos telefonok
amúgy a kontroll mértéke a kanadai kamionsofőrőkön remekül mérhető pedig kanada még az átlaghoz képest is szabadabb ország
Videóba nincs semmi különös .......... történelem - mostanáig
Ha valaki nem szimpatikus az biztos hátránnyal indul
Ez mindenkinél így van ,még nálam is ,egyszerűen nem tudom hallgatni ha igazat mond ha nem
most már fontosabb mint a pénz lassan
igazi hatalom nem a pénz lesz hanem a kontroll
amugy ezt a Kínai pontocskákat halottam évekkel ezelőtt
csak még nekünk furcsa hogy két piros lámpán átmész gyalog + egy kormánykritika = no utazás vonaton 😐️
nem szeretem ezt az embert nagyon gátlástalanul tolja a propagandát
evvel nem azt mondom hogy hazudik, csak nem feltétlen a teljes igazságot hallod tőle
a linkelt videót nem néztem meg, a románokkal nekem sok gondom nincs, már nem jönnek ide dolgozni, én nem megyek oda motorozni szóval pont olyan számomra mintha nem is lennének
A villanyért meg a gázért a csigazabálóknak fizettünk 😡 mi közük is volt az infrastruktúrához? Semmi, 1ccercsak valahogy az övék lett pici pézé a nagy privatizációban (maszop-szadesz)
Az volt neked a jó, ugye? 90-es évek, akkor bámultunk, hogy az a nyugat milyen faxa, kolbász kerítés meg stb... közben mi fizettük 😠
bármi új dologgal kerülsz kapcsolatba attól kicsit tart az ember, de ha napi szinten hallod/látod akkor nem ismetetlen
és ha új dolgoz akarsz venni ez egy pozitívum hogy ismerős kehslább a márkanév
persze aki sosem vesz új dolgokat annak minden mindegy
örökké megszökok aztán csatangol a városban
azóta egyszerű megtalálni a dögöt
Most meg már vehetsz 5000 Ft-ér az aliról 😃 és akár a biciklidbe is rakhatod
pl futárkodsz reggeltől estig akkor minden nap minden órában máshol vagy
de
ha titkos összeesküvést szerveztek és havi/heti/napi x órát egyhelyben vagy az már feltűnő
ebben az esetben azt látják hol nem kellene lenned
ugyan is még én se tudom meg mondani 5-10 perc múlva hol vagyok
zárójelbe jegyzem meg hogy unom is ,és fáradt is vagyok tőle
szóval lehet nézek magamnak egy könnyebben bemerhető kiszámíthatóbb életformát 😍
de azt is bevallom vágyok egy olyan életre mint a tied
nagyon eltudnák üldögélni egy kanapén tv-znék ,neteznék ,ennék ,aludnék néha néha motoroznék ..............azt hiszem ennyi mozgás meg is felelne 😁
Sokkal nagyobb gond, hogy ezek az adatgyűjtések, nem csak gyűjtések, hanem befolyásolásra, tömeg manipulációra használják, a közösségi médiával, és olyan dolgokra veszik rá az embereket, ami teljesen szöges ellentéte annak amit akarnak.
Ugye a woke, buzulás transz, migráns EU gazdaság tönkretétele, háborús pszihózis, tipikusan ilyen manipulációk.
Nem az a baj, hogy a reklámok olyan kínálnak amire szükségem van. Mondjuk pont ez a része soha nem működött 🤣
ha jól emlékszem 97% körüli pontosság
a maradék az hogy mondjuk egy fogorvos vagy ilyesmi rendívüli esemény beesik
szabály követően vezetnek, idő pénz
sebesség korlátozás + pihenő , hússzú utak lápa nélkül
11kerületböl Siófokon vagyok kb 1órán belül 😁 szabálykövetően ,de mi Magyarok letudunk érni 40 perc alatt is 😂
és akkor még nem voltak okos eszközök csak nyomógombos telefonok
amúgy a kontroll mértéke a kanadai kamionsofőrőkön remekül mérhető pedig kanada még az átlaghoz képest is szabadabb ország
Ha valaki nem szimpatikus az biztos hátránnyal indul
Ez mindenkinél így van ,még nálam is ,egyszerűen nem tudom hallgatni ha igazat mond ha nem
igazi hatalom nem a pénz lesz hanem a kontroll
amugy ezt a Kínai pontocskákat halottam évekkel ezelőtt
csak még nekünk furcsa hogy két piros lámpán átmész gyalog + egy kormánykritika = no utazás vonaton 😐️
evvel nem azt mondom hogy hazudik, csak nem feltétlen a teljes igazságot hallod tőle
a linkelt videót nem néztem meg, a románokkal nekem sok gondom nincs, már nem jönnek ide dolgozni, én nem megyek oda motorozni szóval pont olyan számomra mintha nem is lennének