Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kihagytam a harmadik lehetőséget, hogy aranyba fognak önteni? 🤣
És ha egyik sem?
Én 2 helyre tervezem jelenleg, de a maradók döntik el igazából, sütés után két külföldi kedvenc helyemen repítsenek, de ha kedvük vagy pénzük nem lesz rá akkor nyilván jobb esetben a kert végében belekerülök a komposztba, de várhatóan inkább ahogy kilépnek a kremóból ott az utcán kiborítanak a biliből mert az jó lesz aludt tejnek különben is drága az nekem. 😏
Csak 50 százalék eséllyel, mert nem tudja, hogy hamvasztás lesz vagy temetés 😁
Az sem biztos........lehet hogy csak annyit fog tudni hogy valószínűsíthetően már nem élek.
anno a vasútnál lazán ki tudtam számolni hogy 5 év múlva dolgozok-e karácsonykor
több mint 10 évig dolgoztam egy munkarendben, annyi változott hogy amikor 5 hétvége volt a hónapban mindig volt egy plusz nap szabad de amúgy 4 naponta nappalos és 4 naponta éjszakás
persze a cserebere/szabadság meg betegség miatti időszakos anomáliák akadtak
volt hogy letoltam 3db 12 órás műszakot nappal-éjjel-nappal, azért hazafelé fél úttól állva mentem mert tuti a végállomásig aludtam volna olyan fáradt voltam
Pontosan tudni fogja hol leszel. 100 év múlva. 😁
Nem tudja,max meg tudja becsülni,ami aztán vagy bejön vagy nem.
De nem tudja hogy hol leszek.....
Gugli, bár valóban nehéz dolog: https://www.google.com/search?...
"Bár szerintem a munka törvénykönyve nem enged két 24 órás szolgálatot egymás után(gondolkodós) Akkor meg megy hétfőn meg csütörtök(óranézegetős) "
Tudom,hogy az értő olvasás nehezen megy talán ha villanyszerelőtől nagyobb az iskola az sokat segített volna 😂
Sajnos látszik sose dolgozott munkahelyen, nem hogy műszakba....régen a nyomtatott tvk műszakbeosztásban még szépen ki is volt szinezve minden műszak saját szinnel. Kék, sárga, piros, zöld.......3 dolgozott a 24 óra valamelyik 8 órájában egy pedig pihenős volt épp akkor.....aztán fordult...
De hát akinek vették a diplomát😅
És ettől összetettebb műszakbeosztások is léteztek, akik 12 órába jártak.
a tűzoltó még mindig hülye???
😂
gondolom nem fogja fel hogy nem 100% pontosság és mindig létezik olyan ember aki kiszámíthatatlan
ezért nem 100% tudják megjósolni
de jóvall 90 feletti az eredményesség ami őket is meglepte mert ha jól emlékszem ilyen 25-50 közti eredményre számítottak
ááááááááááááááááááááááááá csak a kínlódás beszél belőlem 🙂
ahogy a öreg mondja "nem kívánja már a szervezetem a munkát "
nem a jelen idő a lényeg(kezeit széttáró) Pont az a lényeg azt tudja, hogy hol leszel akár 3 hét múlva(kezeit széttáró)
Nem,nem lehet 2x24 óra.Már az is fejvakarós hogy nálunk 24óra a szolgálat,de valójában 24 óra és 15percet vagyunk szolgálatba.
Az teljesen más hogy a jelen időt tudja,de azt nem tudja hogy hol leszek péntek 13-án.
hidd el amikor a titkos szolgálat el akar téged tenni láb alól pontosan tudni fogja péntek 13-án kettőkor hová küldjön egy rakétát 😅
anno a festőben 4 nap meló egy nap szabad volt
azt csúfolták 4 műszaknak
vasútnál négyestúr volt a neve de ott 12 órák volnak
4 műszak helyett elkúrt 3 műszaknak kellene nevezni
ami nincs arról nem tudok érdeklődni 😅 ha még is ír erről valamit az csak nettó baromság 😅
A munkabér elszámolás napra történik. Egy ledolgozott nap 8 óra. Most májusban 21 munkanap van vagyis 168 órát kell dolgozni. Az, hogy hány műszakos egy cég vagy adott műszakot, milyen időközzel ossza meg az igazából teljesen mind1 a munkavállaló vagy elfogadja vagy megy máshová dolgozni. De 24 órát 8 órás munkarendben legfeljebb 3-al lehet osztani bár nem vagyok pitagorasz szerintem is így jön ki. 😆 Azért nem lehet 4 műszak mert akkor 32 órából kellene állni egy napnak(kezeit széttáró) Amiről te hadoválsz az a munkaidő besorolás, de semmiképen nem 4 műszak 😅 Kéri laca 24 órás portás szolgálata a radar mellett rögtön 3 munkanapnak számít hisz 3 műszak egymás után. Szóval hétfő kedd lenyomja a kétszer 24 órát oszt szerdától vasárnapig recskázik a bokorba(kezeit széttáró) Bár szerintem a munka törvénykönyve nem enged két 24 órás szolgálatot egymás után(gondolkodós) Akkor meg megy hétfőn meg csütörtök(óranézegetős)
Június 13?Szolgálatba leszek.Vagy lehet hogy szabadságon?Na,ezt hogy mondja meg az algoritmus?Vagy itt van a holnap,egy olyan helyre megyek olyan ügyben ahol még soha nem voltam,hogy is tudhatná hogy hova megyek?És ez csak két nap,egy amit te mondtál példának egyet meg én.A holnaputánomat elvileg tudhatja,de lehet hogy holnapután is szabin leszek?Péntekre megint azt tippelné hogy maszekolni megyek,aztán az sem jönne be,mert akkor is oda megyek ahol még soha nem voltam.
Sejtettem, hogy ugrasz erre mert már régebben sem értetted, hogy mi a 4 műszak pedig elég lenne a guglitól érdeklődni. 🙃
A 4 a folyamatos hétvégét is jelenti ami miatt 6-7 hetente jut egy teljes hétvége a többiben mindig valamelyik éj/nap munka.
egyszer már megbeszéltük, hogy egy nap 3*24 órából áll 😅
amit mamlasz ír az nettó hülyeség.