Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az emberek 90% monoton életet él ahogy te is. Reggel elviszed a gyereket oviba meg van 3 nap amikor 24 órás szolgálatba vagy ezeken a napokon kívül meg délután fusizol a havernak. Szóval a te életed sem bonyolultabb mint az emberek 90%-nak.(kezeit széttáró)
Hidd el az algoritmus ezek alapján 90% pontosan meg fogja mondani, hogy te 2025 június 13-án pénteken délután kettőkor hol leszel. Akkor is ha te még ezt nem tudod(kezeit széttáró) Velem lehet vitatkozni de az algoritmussal ami figyel 10 éve azzal nem(kezeit széttáró)
fene se tudja
annyiból hogy ott 8 nap alatt van 2 szabadnap a 3 műszaknál meg 7 nap alatt ban 2 szabadnap
ellenben a 4 műszaknak montott förmedvényben(ami ugye 3 műszak) csak 4 egyforma napod van
a 12 órás 4 műszak sokkal jobb nem tudom miért nem ezt alkalmazzák, sokkal optimálisabb a pihenő idő
A 4 rosszabb.
a 3 műszak nagyon gàz
azért hagytam ott a vasas céget mert nem bírtam az 5 éjszakát egymás után
pedig max 4-5 órákat dolgoztunk éjjel többiben sorozatokat néztem
egyszer még basztatott is a műszakvezető miatta de mutattam neki mi mennyit termeltünk meg a délutános aztán utána sose baszogatott többet
Az király lenne 3-4 műszakban a gép mellett görnyedve az akár 10 és 1x 20 perc szünetben tizedannyi pénzért mint amennyit most keresel. 😁
Én nem azt mondom hogy nem tudja ezt megmondani bizonyos esetekben,én azt mondom hogy sok esetben nem tudja megmondani,sok embernél.Persze aki dolgozik hétfőtől péntekig 8tól 16ig elmegy boltba kedden és csütörtökön,egyébként meg otthon nézi a sorozatát,na azt meg fogja tudni mondani.
ja tudod milyen rossz hogy azt hiszed nem jön cím azt elemnék kurvázni mire oda érsz meg felhív valaki hogy itt kéne gyorsan felkapni a címet és ide meg vinni 😂 😂
úgy érzem nem vagyok magam ura 😑
ha nem sikerül rávenni az asszonyt hogy tartson el ,nagyon gondolkodok hogy elmegyek egy gyárba csomagolónak ott legalább tudok dumálgatni a kolléganőkel 😂 😂 😂
Jó, akkor legyen 10 000... mondjuk a szofver megmondja, hogy az elmúlt 10 évben ennyi helyen volt. A gépnek mind1, hogy 10 vag 10 000, annyi a különbség, hogy nem 0,000001 mp alatt ad eredményt, hanem 0,001 alatt.. 😁
Nagyon földhözragadtak vagytok, pedig még csak a felszínét karistoljuk a lehetőségeknek, és nyilván én is - akit érdekel is a téma, meg részben szakmabeli is vagyok - a negyedét se tudom 😁
Az pl. már 10 éve is volt, hogy az egér mozgatásod alapján felismer a szoftver... kb. mint az ujjlegyomat.
De mi az hogy csak 10 helyen lehet?
Na várjál,azt írja hogy adott időpontban.Ez azokra igaz akik monoton életet élnek.Sokszor én magam nem tudom hogy hol leszek egy óra múlva.Persze az nyilván megtippelhető hogy mondjuk reggel mikor indulok,az első utam óvoda stb,bár ez sem törvényszerű,aztán ha hogy utána hova megyek,még én sem tudom.
Pedig jó, de gondoltam, hogy nem fogod érteni, inkább csak hidd el 😀 hogyan is magyarázzam... ha te csak 10 helyen lehetsz, és megnézik, hogy 9-en nem vagy, akkor máris megvan a kellő információ... matek, tudod...
Volt egy példa ennek szemléltetésére: van két doboz, egyikbe beleteszel egy cetlit. Aztán véletlenszerűen kiválaszják az egyiket, és elküldik a naprendszer túlsó felére egy űrhjóval. 2 hónap múlva te kinyitod az itthon lévőt, belenézel, és máris tudod, mi van a távoliban, vagyis annak a tartalmáról is megkaptad az információt.
Igen jól írod, adtad el a rendszert, de az még csak nagyon kevés járműben volt, az útdíj óta viszont minden hatóság ésna tulaj tudja merre jár a gép.
hát nem tudom átment e a lényeg 😅 Bár igazából a te tartózkodási helyed is kiszámítható 90%-ban. (kezeit széttáró) Tartózkodási helyed 90% a tűzoltó laktanya a fusi melóhelyed és az otthonod. A maradék 10%-ban felvonultok oltani,meg elmégy nyaralni a családdal random időben stb.(kezeit széttáró)
Ez jó,akkor majd megkérdezem ha szolgálatba leszek hogy hova fogok menni legközelebb.Akkor még oda is lehet csörögni hogy készüljenek,mert oda fogunk menni.
ez még az ai és a lapostelefonos előtti idők. Amikor még nókia c2 vagy 6310 volt az emberek zsebében. Gondolom az ai-val ez még kifinomultabb lehet.
amit te írsz az azért nem jó mert legfeljebb az autót tudják megjósolni mikor merre lesz nem a pilótát(kezeit széttáró)
én is vettem egy akksis párkszájdos kompresszort mert akciós volt(kezeit széttáró) Sosem használtam otthon kompresszort de olcsó volt meg dizájnos ződ hát megvettem 😅 Azóta már egy halom lufit fújtam fel vele szilveszterekre, gyerekzsúrokra egyszer elkérték kosárlabdát is felfújni szóval hasznos a holmi(meghajlós) Édesapám azt mondta egyszer fiam ha megveszel valamit és életedben legalább kétszer használod akkor már megérte 😅
A nemzetközi kamionsofőr részhez: de, ott is műxik. Az adatok összekapcsolódnak, lehet, hogy ő nem volt még ott, de a kollégája már 3x idén, és a kollégája most épp ott van, ahol ő szokott lenni - vagy lehet, rákeresett a mobilján előző nap a címre... . szoftver elég jól tippel ilyen összefüggésekből. A AI meg pont ilyen feladatokban jó 🤫
Az a gyanús ami nem gyanús 😲
zotyával meg nagyon könnyű helyzetbe vannak az élete 70 %-át a bútorboltban a maradék 29,9 % meg otthon tölti. A kimaradó 0,1% meg A VASÁRNAPI FAGYIS MOTOROZÁS AMI SZINTÉN KISZÁMÍTHATÓ 😅
igen a te tartózkodásod nem megjósólható viszont az emberek többségének igen. Pl. pontosan tudják laca mikor ül a radar alatt mert 20 éve 1 helyre jár dolgozni(kezeit széttáró)
mondjuk qwibinél más a helyzet mert szerintem mindig más címre szállít ő is abba a 10%-ba tartozik bele aki nem megjósolható(kezeit széttáró)
Már a 2000-es évek elején adtam el ilyen rendszert - itthon... Másodperc pontosan lehetett látni, mikor hol a futár, még azt is mutatta, mikor kinyílik a raktér ajtó. Az elsők még nem voltak online, de úgy is működött, nap végén letöltötték a kütyüről az adatokat, és vissza tudták nézni PC-n. Valahogy vissza is szorultak a fekete fuvarok, meg a titokzatos árú "elveszések" 😅
én ezt tv-be láttam nagyon érdekes volt. A történet úgy szólt, hogy mivel már mindenkinek a zsebében ott van a telefon és be is van kapcsolva ez nyomon követhető. Aztán mutogatták a térképet a fehér pontocskák voltak az emberek a rádiójel alapján. Szóval az ember nagyjából minden nap ugyanazt csinálja ezért lehet megmondani adott pillanatban hol van. nyílván a kirándulások nyaralások, temetés, esküvő ballagás stb. azok amik nem mondhatóak meg előre ezért 90% a pontosság. Pl. rólad is pontosan meg lehet tudni, hogy hol vagy. Mivel boltba nem jársz mert vagy az asszony vásárol be vagy internetről rendelsz tudják,hogy te otthon tartózkodsz. meg azt is tudják melyek azok az időszakok amikor a csatorna parton ücsörögsz feleslegesen(kezeit széttáró) Vagy amikor anyuka viszi reggel iskolába a gyereket aztán megy a lidülbe vásárolni azt megy haza főzni(kezeit széttáró) Szóval a rendszeresség az az emberek 90%-ra igaz a holtartozkodás is kb. 90%. Egy nemzetközi kamionsöfőr aki 10 éve dolgozik de még sosem volt egy ugyanazon lerakónál vagy felrakónál na ott nem áll meg ez a dolog ők tartoznak bele a 10 %-ba.(kezeit széttáró)
hát most rákerestem a nevére aztán amit hirtelen találtam a neten mind migránsos balhéval kapcsolatos ügy az újságcikkekből 😅
Nem volt csak amibe a tulaj szereltetett igen drágán, mióta az útdíj van azóta, de az is csak azon ami fizetős utakon jár igaz ez 4-5 kikerülhetetlen csak eleinte lehetett akár messzebbre ie eljutni mellékutakon és akkor kikapcsolták az obu-t a sofőrök a főnök utasítására, de ez ma már szinte csak a billencseken szokásos tehát ha az obu bekapcsolva van akkor valóban lehet látni hol a kocsi.