volt bennem egy vártnál nagyobb törés, de igazándiból nem sokat változott a véleményem
bár most mintha kicsit jobban bosszantanának az agyhalott o1g imádók
de ma iszok is a frontinra aztán leszarom az egészet 😂
Hol? Talán pár hónappal ezelőtt kezdődhetett, de nem nehéz lekövetni akit érdekel. Másnak is érdekes a fejlődés vagy változás története nem csak politikailag hanem hozzáállásban dolgokhoz az utóbbi 18 évben...........hú vazz, de kurvarég itt vagyunk. 😎
A "választópolgárok" egy része szentül hiszi, hogy az életének megkönnyítése miatt neki sok minden jár csak úgy. Ja, és a saját életmódjának a következményeit neki nem kell elviselnie, mert demokráciában az nem illik.
A saját problémájának okaként természetesen nem önmagát találja meg, hanem bármit/bárkit. Mint az egyszeri hívőt, aki otthon döglik a lustaságában, és közli, azért nem tesz semmit, mert ő neki ez a sorsa*, erre van ítéltetve, ő bármit is tenne szegény kisegér, a sors ellen nem tud hadakozni, ezért nem is teszi, mert minek.
A szarháziak pedig mindig az éppen regnálót okolják, a szarháziak, a másikak, pedig kihasználják ezt, mindig ingyen sört ígérnek ha őket választják, és ezek tök mindegy kik, csak más legyen, mint a regnáló, azaz a minden bajnak okozója.
Sajnos saját magamra kell utaljak, pontosabban a családomra, mindenki a lehetséges maximum évet töltötte munkában, senki nem ment kölcsönből turista útra, nem vett plazmatévét, nem itta el a jövedelme tekintélyes részét, nem bűnözött, nincs is baja. Persze a mutter folyamatosan sír, hogy annyi a tojás amennyi, de azt hagyjuk is, ismerve a 80+ emberek mentalitását, mert megszokták az átkosban a 3,60-as kolbászt.
Most, ha Orbán kihívójaként Hitler, Sztálin, belzebub indulna, még arra is tömegek szavaznának. Mondjuk Hitlerre talán én is, rossz példa volt, legyen akkor Vlad Tepes.
Így kell ezt kezelni.
*Isten rendezte így
(Persze a szociális hálót mindenki elfogadja és használja, arra azért jó a regnáló.)
amúgy én eddig mindig arra az elhatározásra jutottam szavazás előtt hogy nem érdemes még elmenni se
ez most se lesz másképp, nekem úgy se lesz jobb egyiktől se, elvenni meg nem nagyon tudnak mit mert nincs mit 😂
a mostani szüreti pénzből veszek egy jobb minőségű katanát ami nem nagyon csorbul ki a csonttól, már letöltöttem az amerikai ninja összes részét és felkészülök a jövőre
Azért érdekes volt végigkövetni a pálfordulásodat akár csak pár hónappal ezelőttig is, nem mondom, hogy nem érthető, de úgy tűnik sikerült az új Bogyóvá avanzsálnod. 😁Ez érvényes másokra is akár ellenkező előjellel.
ha utána néztél mindennek akkor arra csak emlékszel hogy mi volt anno a főbb gondolatmenetek
pl adósság csökkentésről is volt nem egy szösszenet, hogy az mszp tönkretette a munkájukat mivel ők tudták csökkenteni, az elmúlt sok-sok évben mégse tették mert pár százalékot emelkedett is
van nem egy videó (főleg a szemkilövetős buli után) amiben a felelősségrevonást ecseteli hogy senki se úszhatja meg akár azért mert gazdaságilag lerongyolódott az ország akár azért mert a közbiztonság meg az egészségügy meg nagyjából minden nem működik
és mint látjuk ezek se teljesültek
vannak videók amiben az mszp oligarháit ekézi hogy ezt nem szabad csinálni, ezek a legjobbak mert ugye ő ezt olyan szintre emelte amit magyarország még nem látott
és ezek a dolgok teljesen függetlenek az ukrán háborútól a migrációtól vagy bármi egyéb mástól, mert a többségét országon belül lehetett volna rendbetenni
de ez nem volt annyira fontos mert inkább a ner nevezetű pénzszivattyút helyezték üzembe
amúgy a nernek első körben én is örültem, végre nem a gaz nyugati kapitalisták zsákmányolnak ki minket
de kiderült hogy a ner még rosszabb mert ugyanúgy viszi a pénzt(amire számítottam is), de legalább nem is fejleszt semmit se, és a többségét nem itthon költi el szóval kurvára nem érte meg váltani
lehetne még ezer mindent felsorolni amivel nyerték a választást de teljesen mást csináltak
pár popuista intézkedés és máris a tenyerükből evett a nép
amúgy ez a nagy hajráoptimizmus nem tarthat örökké, most azért gondoljuk hogy jólét van mert nagyjából olyan helyzetben vagyunk mint amikor ingyen hozhatta ki a nép a kocsit-motort 10 évnyi olcsó hitelekkel
ekkor rengeteg sok pénz került forgalomba és mindenki dőzsölt
pár év után meg minden harmadik hirdetés az volt hogy hitelátvállalással ingyen eladó a motor, sőt volt még aki fizetett is rá
most is kurva sok támogatást+kölcsönt kihelyeztek, és ez még mindig folyamatban van, már a nyuggereknek is tolják a kölcsönöket mert lassan elfogynak azok a dolgozók akik tudnak még kölcsönt felvenni
persze ezt is beszopja a nép mert a hirtelen kereslet miatt minden drága lett szóval a kölcsönnel nem sokat értek el
és aki ennek a részese az örül, egész addig amíg nem szakad össze a rendszer
utána szerintem ismét lesz jó sok minden olcsón eladó
Tudod én úgy szavaztam hogy alaposan utána néztem minden párt programjának, meg hogy miket beszélnek. Az Orbánék, meg a Torgyán volt a két hiteles valódi programmal rendelkező párt.
A többi csak mellébeszélt meg terelt, még ha az ideológiákkal egyet is értettem volna. A Medgyesinek is volt egész jó koncepciója, csak kidolgozatlannak éreztem, mint utóbb kiderült tényleg az volt 😆
Fidesz igazából eléggé ugyan azt a szemléletet próbálja követni mint az elején, de sok szempontból kényszerpályára küldték őket a libsik, viszont még mindig sokkal jobban játszák és kimozogták az összes ilyet.
Nem azt mondom hogy optimális a dolog, de jobb mintha hatalomra jutnának a kommunisták.
Az alapjövedelemben meg ne reménykedj, ha rájuk szavazol tuti nem lesz 😆 kezd bedőlni a migránsok számára fizetett alapjövedelem intézménye nyugaton és ezt kezdik észrevenni. Mondjuk ezt megmondhattuk volna nekik, mert nekik van ezzel tapasztalatunk a cigányok miatt, akiket a mai napig nem lehetett integrálni akármennyit támogatták őket. Minek vennénk nyakunkba újabb cigány bandát aki nem akar dolgozni? http://youtu.be/sTyKxbDRcp0
én sem ugyanúgy látom már a világot mint 30 éve.(kezeit széttáró) Amit 20 évesen mondtam és tettem az ott és akkor jó volt és komolyan is gondoltam, közben eltelt 30 év és egy csomó dologról pont az ellenkezőjét mondom, gondolom és csinálom hisz teljesen más életszakaszomban vagyok és ez így normális.(kezeit széttáró) Az országunknak is pont ilyen életszakaszai vannak 1000 éve és elég jól elhatárolhatóak ezek a szakaszok(kezeit széttáró) Szóval azt akarom mondani csak egy hülye hasonlítgat össze 30 évvel ezelőtti dolgokat hisz minden más volt a kenyér is 3,6 volt(kezeit széttáró)
Az Unió nagyon ráfaragott velünk. Amikor felvettek minket volt egy vicc. Akikhez mi csatlakozunk, mint szövetséges azok mind buktak. 😆
Osztrák monarcha? Annyi nekik.
Németek a 2. VH-ban, tudjuk a végét.
Szovjetúnió? Sehol sincs már.
Most az Európai únió következik 🤣
ha maradt még a vödörben szar amit fel lehet rúgni azt nem most fogják megtenni.(ujjával nemet mutató)
Az időzítés fontos.(óranézegetős) Áprilisban lesz a választás szóval február elején kell felrúgni(kezeit széttáró) Ha most tennék jövő áprilisig már nem volna hatása. Olyan ez mint az alkohol. Egy darabig hat de akármennyit is iszol 3 nap múlva már tuti nincs hatással a szervezetre 😅
hát a multiknak nem biztos, hogy megengednék, hogy itt maradjanak. Lásd oroszországból a háború kitörésekor kivonult mindenki és nem szolidalitásból. Ha az úniós cégek innen kivonulnának akkor a cégek 60%-a vonulna ki egyik napról a másikra. Mert, hogy ezek ide kb. az únió zászlaja alatt szépen beköltöztek az elmúlt 20 évben és köszönik szépen jól érzik magukat az olcsó munkaerővel és energiával. Ezek hordják kifelé a hasznot módszeresen. Persze cserébe innoválnak és munkahelyeket teremtenek ha pikk-pakk elmennének itt vége lenne mindennek.(kezeit széttáró) Ezt az ország nem bírná kimozogni azzal a néhány magyar, koreai, japán, amerikai és kínai céggel. Még most!!! Azért vitya erősen rajta van, hogy a távolkeleti cégek minél nagyobb számban jelen legyenek nálunk. Mire megépül paks 2 addigra itt van a kínai akkumlátor és autógyártás. Pont addigra mire a merci,bmw,audi meghasal. Márpedig azok meghasalnak ha az európai vezetés nem változik. Akkor már kicsi fájdalommal leválhatunk európáról, most belehalnánk(kezeit széttáró)
Vitya azért erősen r
"van pár kis cigó aki terrorizál mindenkit
megoldás? átviszi a szülő más iskolába másik faluba a gyerekét
pedig még mindig kevesebb a cigó mint a magyar, senki nem tesz semmit"
Ja, pl. kibasznák az iskolából második felszólítás után... szinte látom is az eu libsi szalagcímeket:
"súlyos diszkrimináció az orbáni magyarországon"
"semmibe veszik a kisebbségi jogokat"
"bőrszíne alapján különböztettek meg egy magyar állampolgárt, éled a nácizmus az orbáni magyarországon"
"nem hagyhatjuk hogy ez újra megtörténjen"
ez mindig csodával tölt el hogy egy álnéven megmond (Mónika show) jópofa videó hiteles tényfeltárónak kezelve
azért meg pláne hogy ekézve volta Isten hitem miatt mert azt nem lehet látni meg kitalált dolog
de a Magyar Cirkusz rajzolt figura fej össze ollózott videója ami 40 évet karol fel ,hiteles
amugy 30éve sokkal jobban duzzadt a faszom nekem is ,meg bátrabb voltam mondjuk a motoron ,meg verekedtünk a kocsmába . 😂 😂 Most ez mind nincs
az 20-30 éve volt
akkor a Trabant még csak ép hogy kezdet kikopni de a Lada még hasítót
most meg 0-25-30 korú nyugati kocsival jár mindenki
az az a világ nagyot változott ................... politikába is Szovjetunió szerintem nem egyelő a mostani Oroszországgal .......... ha erre célzol pl . És nem csak ez változott
Ép én is ezt írtam "lassú béka főzés " szóval totál egyetértünk
csak ezt a jó fogást az az (mi) akiket lehet anyagilag szopatni
nem engednek ám olyan könnyen el . Mindenféle szankciók (amiket nem tudnák teljesíteni) mindenféle büntető bírságok amik megint csak irreálisak lennének ,és mind azért hogy fejőstehén ne kóboroljon el .
Hát nem király lehet fejni és még köpködni is Magyarokat
Ezzel a narancs köddel az a baj, hogy amerikától kezdve teljes európában az lehet, mert az embereknek mindenhol teli van a töke a libsikkel hogy csak kárt okoznak.
bár most mintha kicsit jobban bosszantanának az agyhalott o1g imádók
de ma iszok is a frontinra aztán leszarom az egészet 😂
A saját problémájának okaként természetesen nem önmagát találja meg, hanem bármit/bárkit. Mint az egyszeri hívőt, aki otthon döglik a lustaságában, és közli, azért nem tesz semmit, mert ő neki ez a sorsa*, erre van ítéltetve, ő bármit is tenne szegény kisegér, a sors ellen nem tud hadakozni, ezért nem is teszi, mert minek.
A szarháziak pedig mindig az éppen regnálót okolják, a szarháziak, a másikak, pedig kihasználják ezt, mindig ingyen sört ígérnek ha őket választják, és ezek tök mindegy kik, csak más legyen, mint a regnáló, azaz a minden bajnak okozója.
Sajnos saját magamra kell utaljak, pontosabban a családomra, mindenki a lehetséges maximum évet töltötte munkában, senki nem ment kölcsönből turista útra, nem vett plazmatévét, nem itta el a jövedelme tekintélyes részét, nem bűnözött, nincs is baja. Persze a mutter folyamatosan sír, hogy annyi a tojás amennyi, de azt hagyjuk is, ismerve a 80+ emberek mentalitását, mert megszokták az átkosban a 3,60-as kolbászt.
Most, ha Orbán kihívójaként Hitler, Sztálin, belzebub indulna, még arra is tömegek szavaznának. Mondjuk Hitlerre talán én is, rossz példa volt, legyen akkor Vlad Tepes.
Így kell ezt kezelni.
*Isten rendezte így
(Persze a szociális hálót mindenki elfogadja és használja, arra azért jó a regnáló.)
https://www.vadhajtasok.hu/202...
én nem tapsolok a magyarpeti rendezvényeken, nem is kedvelem egy kicsit se, azt is tudom hogy semmit se fog tenni amit mond......
és még mindig szomorúnak tartom hogy magyarországon nincs egyetlen értelmes ember sincs aki az o1g el tudná takarítani a közéletből
ez most se lesz másképp, nekem úgy se lesz jobb egyiktől se, elvenni meg nem nagyon tudnak mit mert nincs mit 😂
a mostani szüreti pénzből veszek egy jobb minőségű katanát ami nem nagyon csorbul ki a csonttól, már letöltöttem az amerikai ninja összes részét és felkészülök a jövőre
pl adósság csökkentésről is volt nem egy szösszenet, hogy az mszp tönkretette a munkájukat mivel ők tudták csökkenteni, az elmúlt sok-sok évben mégse tették mert pár százalékot emelkedett is
van nem egy videó (főleg a szemkilövetős buli után) amiben a felelősségrevonást ecseteli hogy senki se úszhatja meg akár azért mert gazdaságilag lerongyolódott az ország akár azért mert a közbiztonság meg az egészségügy meg nagyjából minden nem működik
és mint látjuk ezek se teljesültek
vannak videók amiben az mszp oligarháit ekézi hogy ezt nem szabad csinálni, ezek a legjobbak mert ugye ő ezt olyan szintre emelte amit magyarország még nem látott
és ezek a dolgok teljesen függetlenek az ukrán háborútól a migrációtól vagy bármi egyéb mástól, mert a többségét országon belül lehetett volna rendbetenni
de ez nem volt annyira fontos mert inkább a ner nevezetű pénzszivattyút helyezték üzembe
amúgy a nernek első körben én is örültem, végre nem a gaz nyugati kapitalisták zsákmányolnak ki minket
de kiderült hogy a ner még rosszabb mert ugyanúgy viszi a pénzt(amire számítottam is), de legalább nem is fejleszt semmit se, és a többségét nem itthon költi el szóval kurvára nem érte meg váltani
lehetne még ezer mindent felsorolni amivel nyerték a választást de teljesen mást csináltak
pár popuista intézkedés és máris a tenyerükből evett a nép
amúgy ez a nagy hajráoptimizmus nem tarthat örökké, most azért gondoljuk hogy jólét van mert nagyjából olyan helyzetben vagyunk mint amikor ingyen hozhatta ki a nép a kocsit-motort 10 évnyi olcsó hitelekkel
ekkor rengeteg sok pénz került forgalomba és mindenki dőzsölt
pár év után meg minden harmadik hirdetés az volt hogy hitelátvállalással ingyen eladó a motor, sőt volt még aki fizetett is rá
most is kurva sok támogatást+kölcsönt kihelyeztek, és ez még mindig folyamatban van, már a nyuggereknek is tolják a kölcsönöket mert lassan elfogynak azok a dolgozók akik tudnak még kölcsönt felvenni
persze ezt is beszopja a nép mert a hirtelen kereslet miatt minden drága lett szóval a kölcsönnel nem sokat értek el
és aki ennek a részese az örül, egész addig amíg nem szakad össze a rendszer
utána szerintem ismét lesz jó sok minden olcsón eladó
A többi csak mellébeszélt meg terelt, még ha az ideológiákkal egyet is értettem volna. A Medgyesinek is volt egész jó koncepciója, csak kidolgozatlannak éreztem, mint utóbb kiderült tényleg az volt 😆
Fidesz igazából eléggé ugyan azt a szemléletet próbálja követni mint az elején, de sok szempontból kényszerpályára küldték őket a libsik, viszont még mindig sokkal jobban játszák és kimozogták az összes ilyet.
Nem azt mondom hogy optimális a dolog, de jobb mintha hatalomra jutnának a kommunisták.
Az alapjövedelemben meg ne reménykedj, ha rájuk szavazol tuti nem lesz 😆 kezd bedőlni a migránsok számára fizetett alapjövedelem intézménye nyugaton és ezt kezdik észrevenni. Mondjuk ezt megmondhattuk volna nekik, mert nekik van ezzel tapasztalatunk a cigányok miatt, akiket a mai napig nem lehetett integrálni akármennyit támogatták őket. Minek vennénk nyakunkba újabb cigány bandát aki nem akar dolgozni?
http://youtu.be/sTyKxbDRcp0
Osztrák monarcha? Annyi nekik.
Németek a 2. VH-ban, tudjuk a végét.
Szovjetúnió? Sehol sincs már.
Most az Európai únió következik 🤣
Az időzítés fontos.(óranézegetős) Áprilisban lesz a választás szóval február elején kell felrúgni(kezeit széttáró) Ha most tennék jövő áprilisig már nem volna hatása. Olyan ez mint az alkohol. Egy darabig hat de akármennyit is iszol 3 nap múlva már tuti nincs hatással a szervezetre 😅
Vitya azért erősen r
megoldás? átviszi a szülő más iskolába másik faluba a gyerekét
pedig még mindig kevesebb a cigó mint a magyar, senki nem tesz semmit"
Ja, pl. kibasznák az iskolából második felszólítás után... szinte látom is az eu libsi szalagcímeket:
"súlyos diszkrimináció az orbáni magyarországon"
"semmibe veszik a kisebbségi jogokat"
"bőrszíne alapján különböztettek meg egy magyar állampolgárt, éled a nácizmus az orbáni magyarországon"
"nem hagyhatjuk hogy ez újra megtörténjen"
azért meg pláne hogy ekézve volta Isten hitem miatt mert azt nem lehet látni meg kitalált dolog
de a Magyar Cirkusz rajzolt figura fej össze ollózott videója ami 40 évet karol fel ,hiteles
amugy 30éve sokkal jobban duzzadt a faszom nekem is ,meg bátrabb voltam mondjuk a motoron ,meg verekedtünk a kocsmába . 😂 😂 Most ez mind nincs
akkor a Trabant még csak ép hogy kezdet kikopni de a Lada még hasítót
most meg 0-25-30 korú nyugati kocsival jár mindenki
az az a világ nagyot változott ................... politikába is Szovjetunió szerintem nem egyelő a mostani Oroszországgal .......... ha erre célzol pl . És nem csak ez változott
nem tudom milyen anyagi vonzata volna ,de lehet hogy jobb mint ha mi akarnák távozni
csak ezt a jó fogást az az (mi) akiket lehet anyagilag szopatni
nem engednek ám olyan könnyen el . Mindenféle szankciók (amiket nem tudnák teljesíteni) mindenféle büntető bírságok amik megint csak irreálisak lennének ,és mind azért hogy fejőstehén ne kóboroljon el .
Hát nem király lehet fejni és még köpködni is Magyarokat