Hát kíváncsiságból megkérdeztem a chatgpt,neki mi a véleménye ez a válasz érkezett(tudom tudom,ő is hülyeséget beszél.)fura de valahogy pint ugyanazt mondja amit én eddig
Nem egy másik alkalmazottnak hanem a tulajnak bár ahol most melózok ott mindenki ügyfele az ügyfél és nem azt mondják, hogy a feri ügyfele hanem a miénk hisz legközelebb nagy eséllyel a pisti fogja csinálni nem a feri.
Szóval akkor tifelétek a karbantartónak is van betege.Had kérdezzem meg,te gyógyítod az embereket,vagy végzel rajtuk bármilyen eü beavatkozést?Most jól gondold meg mit válaszolsz,ha igen,kuruzsló vagy,Btk,ha nem akkor nem lehet a beteged.
Blade egy pitbull, aki nem engedi el a csontot, amire ráharapott... tulajdonképp ez nem is egy rossz tulajdonság, ha nem menne le ennyire alacsony szintre, hogy még akkor is rágja mikor öten mondják neki hogy nincs igaza 😂
... csak mielőtt elcsúsztatod a tényeket megint, sose mondtam, hogy van betegem, azt mondtam, hogy egy betegünk...
Tehát nem a másik körzeté, nem is a szomszéd fia mesélte, hogy a benzinkúton hallotta, hanem a mi betegünkkel történt meg.
Mert hogy a magyar nyelvben ennek elég nagy a jelentősége.Ha azt mondta volna a mamlasz hogy volt egy beteg,akkor azt nem teszem szóva,de ő azt mondta hogy volt egy betegünk.
Ja, csak olvasd vissza, nem is arrol volt szo, hogy mlas mikent szolitja meg a "beteget", hanem itt koztunk minrk nevezte a felesegevel kozos vallalkozasaban a "kuncsaftokat".
A lényegen nem változtat,az orvosnak vagy a betege,nem a karbantartónak.De mint írtam,a hasonlat nem is helytálló,mert nem ugyanaz a szerkezeti felépítés.
Csakhogy az orvossal is a mai rendszerben lehet, hogy csak 1x találkozol mert legközelebb másikhoz kerülsz nagyobb szervizben pedig soha nem is látod a szerelőt.
nekem a tojota a szerelőm sok pénzért és szarul de már nem sokáig. 😅
Ha a sógorom nem profi villamosságszerelő aki a tojota által kiértékelt adatokból 6 másodperc alatt mondta meg mi az autó baja amire a tojota csak pingvinezett azóta már megint dpf cserés lennék 😅 Kókler egy banda. összesen ahhoz értenek, hogy cseréljenek olajat 150 ezerért(ujját lefelé mutató) 21 ezer forintos szenzornak a hibáját már képtelenek kinyomozni kezükben az értékekkel 😂
ügyfélnek(kezeit széttáró) Ugyan is akinek nincs orvosi végzettsége sem nem nővér,ápoló,beteghordó stb. az a büdös életben nem fog egy szót sem beszélni beteggel mivel nem is fognak találkozni(kezeit széttáró)
Blodit biztos nem,szoval ez egy kihasznalhatatlan skill.
Tehát nem a másik körzeté, nem is a szomszéd fia mesélte, hogy a benzinkúton hallotta, hanem a mi betegünkkel történt meg.
En legfeljebb csak ravilagitottam, hogy miert nem helyes a te allaspontod.
Ha a sógorom nem profi villamosságszerelő aki a tojota által kiértékelt adatokból 6 másodperc alatt mondta meg mi az autó baja amire a tojota csak pingvinezett azóta már megint dpf cserés lennék 😅 Kókler egy banda. összesen ahhoz értenek, hogy cseréljenek olajat 150 ezerért(ujját lefelé mutató) 21 ezer forintos szenzornak a hibáját már képtelenek kinyomozni kezükben az értékekkel 😂