azért mert most lehet fokozatosan
és még lenne energia arra hogy ez ne fájjon nagyon
ha összedől a rendszer akkor nagyon fájdalmas dolgok lesznek
kb mint a 80 as években azok a fura filmek hogy mindenféle elbaszott rockernek öltözött egyének csapatokban harcoltak a vízért benzinért meg mindenért
nos mi a szocializmus miatt 40 éves lemaradásban vagyunk a kapitalizmussal. Ha jól vezetem le az okfejtésedet akkor még van 40 jó évünk a kapitalizmusban(meghajlós) Nekem az már bőven elég(óranézegetős) 😅
amúgy én simán mennék új bolygót teliszaporodni
okos vagyok, ügyes vagyok ráadásul szép is
nincs bennem felesleges agresszió és nagyravágyás szóval ideális honfoglaló lennék egy bolygón
ha az én fasza géneim örökölnék azvutódok még egy millió év után is egy kis sárkunyhóban éldegélne mindenki aztán pihengetnénk pecázgatnánk egész nap
Kár, hogy pont azon van az alsógatyád. 😏 Ellenben végre nem csak lenézően írtál a kirajzásról, a végén még ott fogsz tolongani musk első kirajzó hajóján. 😁
Bameg valami nagyon durva trauma ért, vagy szektäba vontak be, netán tényleg legalizálni kezdted a füvezést 🤣 kb egy éve gajdultál meg, próbálok valami összefüggést keresni de nem találok😅
réz alumínium vas stb
pl a nagy villamos forradalom miatt kurva sok réz meg alu kell
ezt az ütemű növekedést nem lehet tartani mert gyorsan elfogyna
persze szabályozza majd a piac mert ahogy fogy úgy lesz drágább de bezuhan majd miatta minden
ha utána kezdünk agyalni skoor már késő lesz
most kell visszatérni az " őskorba" amíg van lehetőségünk rá
mint írtam a kapitalizmus nem tartható örökké, ehhez már el kellene kezdeni terjeszkedni a földön kívül is
nem kell oropagandát hallgatni csak elő kell venni az általános iskolai 4.osztályis szintű matematikát és kiszámolni mi mennyi idő alatt fog el
alig van olyan anyagunk ami a jelenlegi növekedés mellett kitart 30 évig, és egy csomó van ami még 20 évig se
szóval most kellene okosan gondolkodni amíg van lehetőség változtatni
na szóval ezért lell eldobni a horvát nyaralást a hobbi szintű dolgokat
az igényeket el kell felejteni és a szükségletekre kell koncentrálni
És kínát ne hozd példának, ők pont azért kezdtek felvirágozni mert kapitalisták lettek. A kommunizmus alatt sok millióan éhenhalltak. Rád is ez a sors vár, pedig te szereted a bélésed, így neked tuti nem lenne jó ez 😅
A kommunizmus megbukott. lehet ráfogni a módos gazdákra hogy kulákot kinevezni. orvosokat, mérnököket, jogászokat meg mindenkit akire irigyek a lusta tehetségtelen csőcselék, munkatáborba zárni, csak ugye ezzel az a baj, hogy előbb utóbb elfogy a pénz amit ellopnak ezektől a komcsik. Mert ezt akarod, ez a következménye a te elképzelésednek.
A kapitalizmus nem nem eszme, hanem a dolgok rendes folyása, a természetes folyamat.
Megbolygathatod, ráerőszakolhatod a saját rendszeredet hogy az jobb lesz, de ahogy mondod az eszmék mindig buknak, aztán visszatér a természetes állapot, a kapitalizmus.
A mutatókat, meg a működést pedig nagyon nem érted. Igen szarban van a nyugat, de pont az ilyen idióta libsi dolgoktól mert a komcsi irányba tolódtak el, ami jól hangzik, csak épp nem működik. De azért te még többet kérnél abból ami miatt bukik az a világ aminek te is része vagy. Miközben saját bevallásod szerint sem tájékozódsz, csak innen onnan hallasz valami propagandát és már okosabbnak érzed magad. Mint a laposföldes aki nem érti hogy kell kiszámolni az árnyék hosszábból, vagy egy vitorlás horizont mögötti eltűnéséből a föld görbületét, ezért inkább elhiszi hogy lapos a föld mert ő csak annyit lát belőle, és ezért körmeszakadtáig harcol, teljesen irracionálisan.
eddig minden eszme megbukott ami eddig volt
a kapitalizmus van most soron
eddig szértbmem bukott meg mert a folyamatos növekedés tartható volt
érdemes megnézni pár fejlett kapitalista ország mutatóit, tisztán látszik hogy a növekedés vagy minimális vagy már nincs is
és ha nincs növekedés akkor gyors esés lesz
és az bizony előbb utóbb fájdalmas lesz
Pont olyan hülye és vagy a gazdasági dolgokban, mint a régi prolik. Ugyan azokat a hibás gondolkodást veszed tovább ami csúfosan megbukott már. Nem értem mire alapozod, hogy most jobb lesz?
A kapitalista elvekről sincs fogalmad. Alap szinten sem, de mivel nincs ingyen sör, ezért rossz.
és még lenne energia arra hogy ez ne fájjon nagyon
ha összedől a rendszer akkor nagyon fájdalmas dolgok lesznek
kb mint a 80 as években azok a fura filmek hogy mindenféle elbaszott rockernek öltözött egyének csapatokban harcoltak a vízért benzinért meg mindenért
azóta érzem hogy mozog az univerzum
csak elég hosszan kell kémlelni az eget és az ősrobbanásból eljut az ember az o1g-ig
okos vagyok, ügyes vagyok ráadásul szép is
nincs bennem felesleges agresszió és nagyravágyás szóval ideális honfoglaló lennék egy bolygón
ha az én fasza géneim örökölnék azvutódok még egy millió év után is egy kis sárkunyhóban éldegélne mindenki aztán pihengetnénk pecázgatnánk egész nap
nincs anyag hozzá, nincs energia hozzá és nem is lesz
és ugye a célpont sincs meg, ami nélkül még tervezni sem lehet
pl a nagy villamos forradalom miatt kurva sok réz meg alu kell
ezt az ütemű növekedést nem lehet tartani mert gyorsan elfogyna
persze szabályozza majd a piac mert ahogy fogy úgy lesz drágább de bezuhan majd miatta minden
ha utána kezdünk agyalni skoor már késő lesz
most kell visszatérni az " őskorba" amíg van lehetőségünk rá
nem kell oropagandát hallgatni csak elő kell venni az általános iskolai 4.osztályis szintű matematikát és kiszámolni mi mennyi idő alatt fog el
alig van olyan anyagunk ami a jelenlegi növekedés mellett kitart 30 évig, és egy csomó van ami még 20 évig se
szóval most kellene okosan gondolkodni amíg van lehetőség változtatni
na szóval ezért lell eldobni a horvát nyaralást a hobbi szintű dolgokat
az igényeket el kell felejteni és a szükségletekre kell koncentrálni
A kapitalizmus nem nem eszme, hanem a dolgok rendes folyása, a természetes folyamat.
Megbolygathatod, ráerőszakolhatod a saját rendszeredet hogy az jobb lesz, de ahogy mondod az eszmék mindig buknak, aztán visszatér a természetes állapot, a kapitalizmus.
A mutatókat, meg a működést pedig nagyon nem érted. Igen szarban van a nyugat, de pont az ilyen idióta libsi dolgoktól mert a komcsi irányba tolódtak el, ami jól hangzik, csak épp nem működik. De azért te még többet kérnél abból ami miatt bukik az a világ aminek te is része vagy. Miközben saját bevallásod szerint sem tájékozódsz, csak innen onnan hallasz valami propagandát és már okosabbnak érzed magad. Mint a laposföldes aki nem érti hogy kell kiszámolni az árnyék hosszábból, vagy egy vitorlás horizont mögötti eltűnéséből a föld görbületét, ezért inkább elhiszi hogy lapos a föld mert ő csak annyit lát belőle, és ezért körmeszakadtáig harcol, teljesen irracionálisan.
a kapitalizmus van most soron
eddig szértbmem bukott meg mert a folyamatos növekedés tartható volt
érdemes megnézni pár fejlett kapitalista ország mutatóit, tisztán látszik hogy a növekedés vagy minimális vagy már nincs is
és ha nincs növekedés akkor gyors esés lesz
és az bizony előbb utóbb fájdalmas lesz
A kapitalista elvekről sincs fogalmad. Alap szinten sem, de mivel nincs ingyen sör, ezért rossz.