ha nem ez lesz még rosszabb lesz a helyzet
a folyamatos növekedés nem tartható
pl a spanyolok amezt az infatlan mizériát végigjátszották tizensok éve és nekik se jött be
de mi azért belevágtunk
a gyarmati termelésböl se lesz itt sokáig bőség
én azt látom mindenhol profi közgazdászok és pénzügyi szakemberek vannak aztán az országok többsége valamilyen szinten szarban van
ha én lennék a legfőbb döntéshozó lángolna magyarország 🤣
az ország egyik fele sitten lenne a másolik meg kb amish szinten élne
de rend lenne
nem lenne horvát nyaralás meg mindenféle felesleges motorozás ide-oda
kiszámítható biztos jövő várna a népre
mint anno kubában 😆
Legyen az alapjövedelem vödrös nápolyiban kiosztva, már csak Lölőnek kell egy nápolyi gyár, Tiborcnak vagy kinek meg egy vödörgyár éa meg is lehet 🤷♂️😁
Hat,nemreg volt egy eves bemutato gyorben,az eto park hotelben.Azon mindig van valami előadas,most egy motivacios tanacsadó néni volt.
Kérte hogy tegye fel a kezet akinek nagyobb a forgalma mint tavaly.Senki se tette,en meg sunnyogtam.
Pedig volt aki panamerava jött.En meg a rozsdahalmazzal mert utban győrbe felvettem egy rakomany arut bicsken.😃 Jelenleg a 3. Legjobb svi eredmenyem 21 ota.
Oszt lehet az utolso negyedv katasztrofa lesz,skkor majd sirok egy sort ininek.🤣
A gazdálkodókkal egyetérek :)) van néhány ismerős...Ha az ő véleményük alapján kéne megítélni a gazdaság állapotát, az elég baj lenne. De szerencsére nem így van.
Ez azért elég gyenge év mindenkinek, ahogy beszélgetek vállakozókkal. És ennek nem feltétlen a fidesz meg a lopás az oka, attól sokkal összetettebb, de pont az kell amit ini nem ért, hogy forogjon a gazdaság injektálni kell bele most. Az meg nyilvánvaló hogy ha számlás munkákat kérnek cserébe az az adók révén ad is vissza, meg a vállakozónak is van némi bevétele. Nekem lakossági szempontból siralmas az év, de kompenzálásként beesett több nagyobb közületi megrendelés. Ugyhogy összességében a cég mutatói jók......
Nem ugy neznek ki mint a csok-osok.
Bar sok a pipi fele botcsinalta főbérlő.😂
De a legtobbje fele-fele aranyban melos meg atlag kozeposztalyos.
Egyre tobb a fiatal.🤔
hetekig hordtam a szőlőt éjjel-nappal, meg a szénát meg még pár dolgot, teli voltam őstermelővel baszki
itt azért nincs az az optimizmus mint a bútorboltban ahová csak a csok és társaitól elkábított emberek járnak
csatornaparton egy emberrel szoktam dumálni meg néha leállít egy nyugger hogy mi a helyzet
én nem ezt látom
a támogatás nem egy nagy összeg, a kaszálóra 50 ezer alatt van, szántóföldre 150 ezer felé
szóval ha van 10 hektár szántód akkor kapsz rá 1.5 millát egy évben, ebből még én se élnék meg baszki
a szárazság nem az o1g hibája, de az igen hogy ők se tettek semmit se az elmúlt 10+ évben ellene
sokkal faszább mint ami felénk van