Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

friss dunántúli réti szénát
sokkal faszább mint ami felénk van
Mit szívsz baze? 🤣
azt még nem mondtam, hogy nemcsak pro vagyok hanem már a jövőt is látom egy ideje 😉
ha nem ez lesz még rosszabb lesz a helyzet
a folyamatos növekedés nem tartható
pl a spanyolok amezt az infatlan mizériát végigjátszották tizensok éve és nekik se jött be
de mi azért belevágtunk
a gyarmati termelésböl se lesz itt sokáig bőség
Igen. Szépen leírtad a proletár diktatúrát. Volt már ilyen kösz nem kérek belőle.
én azt látom mindenhol profi közgazdászok és pénzügyi szakemberek vannak aztán az országok többsége valamilyen szinten szarban van
ha én lennék a legfőbb döntéshozó lángolna magyarország 🤣
az ország egyik fele sitten lenne a másolik meg kb amish szinten élne
de rend lenne
nem lenne horvát nyaralás meg mindenféle felesleges motorozás ide-oda
kiszámítható biztos jövő várna a népre
mint anno kubában 😆
Abbol is csak a korrupcio jönne ki
Neked rengeteg problémád van igy hogy semmit nem csinálsz, de nagyon rossz közgazdász és még rosszabb döntéshozó lennél.
Gondolod majd tudok vele mutyizni egy olcsóbb big MEK menüre?
Te nagyon mellékvaganyon vagy.😎
csak ne citromos legyen mert azt nem nagyon szeretem
ahhoz te kevés vagy baszki
meg amúgy is pár év múlva a mekiben sütöd a darált marhát nem lesz időd lobbizni
Legyen az alapjövedelem vödrös nápolyiban kiosztva, már csak Lölőnek kell egy nápolyi gyár, Tiborcnak vagy kinek meg egy vödörgyár éa meg is lehet 🤷‍♂️😁
Ha valami hulye bevezetné,lobbiznék hogy te sose kapj.🤣
szóval injektálni kell hogy működjön
de ugye az alap jövedelem az rossz 😂
Hat,nemreg volt egy eves bemutato gyorben,az eto park hotelben.Azon mindig van valami előadas,most egy motivacios tanacsadó néni volt.
Kérte hogy tegye fel a kezet akinek nagyobb a forgalma mint tavaly.Senki se tette,en meg sunnyogtam.
Pedig volt aki panamerava jött.En meg a rozsdahalmazzal mert utban győrbe felvettem egy rakomany arut bicsken.😃 Jelenleg a 3. Legjobb svi eredmenyem 21 ota.
Oszt lehet az utolso negyedv katasztrofa lesz,skkor majd sirok egy sort ininek.🤣
A gazdálkodókkal egyetérek :)) van néhány ismerős...Ha az ő véleményük alapján kéne megítélni a gazdaság állapotát, az elég baj lenne. De szerencsére nem így van.
Ez azért elég gyenge év mindenkinek, ahogy beszélgetek vállakozókkal. És ennek nem feltétlen a fidesz meg a lopás az oka, attól sokkal összetettebb, de pont az kell amit ini nem ért, hogy forogjon a gazdaság injektálni kell bele most. Az meg nyilvánvaló hogy ha számlás munkákat kérnek cserébe az az adók révén ad is vissza, meg a vállakozónak is van némi bevétele. Nekem lakossági szempontból siralmas az év, de kompenzálásként beesett több nagyobb közületi megrendelés. Ugyhogy összességében a cég mutatói jók......
Alapjaban a kereskedő is.De most nem ez a helyzet,lehetne rosszabb is,bar a 22-es csucsot nem ertem el.
A gazdálkodó és a vendéglátós mindig sír.......
Helyes.🤣
Most én basztam fel. Illetve igazitottam el. Nem miattad.
Nem ugy neznek ki mint a csok-osok.
Bar sok a pipi fele botcsinalta főbérlő.😂
De a legtobbje fele-fele aranyban melos meg atlag kozeposztalyos.
Egyre tobb a fiatal.🤔
hetekig hordtam a szőlőt éjjel-nappal, meg a szénát meg még pár dolgot, teli voltam őstermelővel baszki
itt azért nincs az az optimizmus mint a bútorboltban ahová csak a csok és társaitól elkábított emberek járnak

csatornaparton egy emberrel szoktam dumálni meg néha leállít egy nyugger hogy mi a helyzet
én nem ezt látom
a támogatás nem egy nagy összeg, a kaszálóra 50 ezer alatt van, szántóföldre 150 ezer felé
szóval ha van 10 hektár szántód akkor kapsz rá 1.5 millát egy évben, ebből még én se élnék meg baszki

a szárazság nem az o1g hibája, de az igen hogy ők se tettek semmit se az elmúlt 10+ évben ellene