tuti hogy nem fogok elmenni mert egy választás miatt nem hagyok ki egy peca napot pont akkor amikor nagyon eszik a ponty
amúgy evvel a faszsággal a szomszéd is basztatott még amikor az mszp volt hatalmon
akkor még a fidesz volt neki az isten de mára már elmúlt 😂
pedig nagyon tolta az igét milyen faszacsávó ez a zorbán
így is túl képzett voltam rajtam kívül egy embernek volt érettségije
Amúgy a kereskedelmi tananyag nem kevés, egy összakvizsgásnak kb 30 kiló tankönyve van
olyan mondatokkal hogy fel se tudnád fogni 2. elolvasás után se 😂
én egy irodában ültem és adtam át az ügyfeleknek az árut és vettem át az ügyfelektől az árut
mindenféle könyvekbe meg adatbázisokba kellett írni
a rakodóhelyen vonatmentes időben rakodás ellenőrzés is volt, plusz az érkező vonatok ellenőrzése ez a 12 órás szolgálatból kb 2x 1 óra lehetett
szóval buzik ezek, 20 évig jó volt az ember utána nem
nem önszántamból mentem
színtévesztő vagyok emiatt nem lehet 1es csoportú orvosi besorolásom
emiatt 2-es csoportot kaptam, mivel a kereskedelemhez jó volt a 2-es(még a 3as is) mert nem függött össze közvetlenül a forgalommal így dolgozhattam 20 évig
aztán a közlekedésfelügyelet átvette az irányítást és a jogszabályból kivette a közvetlen/közvetett szavakat és minden munkakört forgalommal összefüggő lett, emiatt 1es csoport kellett
a kereskedelemnél kb 1/3 embert így le tudtak építeni ez 2008 után volt amikor amúgy is megcsappant a forgalom, nekem szerződés volt 2012-ig de utána nem kaptam orvosit emiatt alkalmatlanná váltam
nálunk 12 emberből 5 ember vált alkalmatlanná
szóval kapják be. egy csomó pénz a cafatokat összeszedni, majd az egyik lábam leláncolom a betongyám leszorítóhoz, akkor olyan 7-800 métert lehet meszelni 😂
Nem annyira szokta,van hogy ezt azt kicsit odébb lök,de nagyjából egy a kupac,a tizedikről kiugró embernél viszont már volt olyan hogy a harmadik emeletig visszafröccsent az agya.
igazából én sem értem az álláspontod(gondolkodós) Azt szeretnéd ha o1g bukna azt kb. sejted, hogy csak a tisza tudná buktatni akit szintén utálsz, de majd ha mp győz utána meg jön valaki más aki ért a kormányzáshoz(szemeit körbeforgató) Nagy vonalakban ezt írtad nekem ez elég ködös és ráadásul úgy, hogy eszed ágában sincs szavazni menni amivel jó esetben a fideszt erősíted 😅
amúgy evvel a faszsággal a szomszéd is basztatott még amikor az mszp volt hatalmon
akkor még a fidesz volt neki az isten de mára már elmúlt 😂
pedig nagyon tolta az igét milyen faszacsávó ez a zorbán