Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti hogy nem fogok elmenni mert egy választás miatt nem hagyok ki egy peca napot pont akkor amikor nagyon eszik a ponty
amúgy evvel a faszsággal a szomszéd is basztatott még amikor az mszp volt hatalmon
akkor még a fidesz volt neki az isten de mára már elmúlt 😂
pedig nagyon tolta az igét milyen faszacsávó ez a zorbán
El tudnám magyarázni, de nem teszem, mert a végén még megérted, elmész, és nem lesz meg a 2/3 😅
amikor odamentem már elég mély gödörbe volt a cég, nem is jött ki onnan a mai napig se
nem is mennék vissza már
de akkor sajnáltam egy kicsit mert a papucsos irodai meló után szar volt án a vasas cég
Valószínűsítem hogy máig nem tudtak kilábalni abbol a mély szakadékbol amibe az ottléted taszitotta a máv-ot.
Ezt mondják)kezeit széttáró)
Szerintem meg jót tettek veled(meghajlós) Ha nem baxnak ki azóta is járnod kéne oda dolgozni(fejét fogó) Nem jobb a kanapé meg a Csatornapart?
így is túl képzett voltam rajtam kívül egy embernek volt érettségije
Amúgy a kereskedelmi tananyag nem kevés, egy összakvizsgásnak kb 30 kiló tankönyve van
olyan mondatokkal hogy fel se tudnád fogni 2. elolvasás után se 😂
Eselytelen,csak kalapacsohoz van meg az eszed.
nem voltam kalapácsos az a kocsivizsgáló

én egy irodában ültem és adtam át az ügyfeleknek az árut és vettem át az ügyfelektől az árut
mindenféle könyvekbe meg adatbázisokba kellett írni
a rakodóhelyen vonatmentes időben rakodás ellenőrzés is volt, plusz az érkező vonatok ellenőrzése ez a 12 órás szolgálatból kb 2x 1 óra lehetett
szóval buzik ezek, 20 évig jó volt az ember utána nem
a nejem is miskolci. varga jucival voltak évfolyamtársak az avasi gimiben
De minek az 1-es csoport egy kerék kalapácsolónak?
A baj hogy egyetlen fenyképen se volt viz,csak száradt susnyás,igy sose fullad vizbe.
aki nem szavaz az nem erősít senkit sem
de ha evvel nem értesz egyet akkor vezesd le
nem önszántamból mentem
színtévesztő vagyok emiatt nem lehet 1es csoportú orvosi besorolásom
emiatt 2-es csoportot kaptam, mivel a kereskedelemhez jó volt a 2-es(még a 3as is) mert nem függött össze közvetlenül a forgalommal így dolgozhattam 20 évig
aztán a közlekedésfelügyelet átvette az irányítást és a jogszabályból kivette a közvetlen/közvetett szavakat és minden munkakört forgalommal összefüggő lett, emiatt 1es csoport kellett
a kereskedelemnél kb 1/3 embert így le tudtak építeni ez 2008 után volt amikor amúgy is megcsappant a forgalom, nekem szerződés volt 2012-ig de utána nem kaptam orvosit emiatt alkalmatlanná váltam
nálunk 12 emberből 5 ember vált alkalmatlanná
szóval kapják be. egy csomó pénz a cafatokat összeszedni, majd az egyik lábam leláncolom a betongyám leszorítóhoz, akkor olyan 7-800 métert lehet meszelni 😂
Ezzel az élervitellel túl sokat nem kell ezen gondolkoznia.Majd egyszer szimplán belefordul a vízbe a csatornaparton aztán kész.
Onnan kitagadták😅
azt még ki kell dolgozni(kezeit széttáró)
Isten ments.....bár elég sok agyatlan van miskolcon, de egy se vitte sokra......többnyire dvtk meccsen tolják a feszkót....
szoboszlón indul tokatábornok, ebesi a felesége
😅
Ini fel tud menni a tizedikre szerinted?
Mer a liftek olyan kicsik hogy beleszorulna.
Nem annyira szokta,van hogy ezt azt kicsit odébb lök,de nagyjából egy a kupac,a tizedikről kiugró embernél viszont már volt olyan hogy a harmadik emeletig visszafröccsent az agya.
igazából én sem értem az álláspontod(gondolkodós) Azt szeretnéd ha o1g bukna azt kb. sejted, hogy csak a tisza tudná buktatni akit szintén utálsz, de majd ha mp győz utána meg jön valaki más aki ért a kormányzáshoz(szemeit körbeforgató) Nagy vonalakban ezt írtad nekem ez elég ködös és ráadásul úgy, hogy eszed ágában sincs szavazni menni amivel jó esetben a fideszt erősíted 😅
Akko mit keres nálatok?Nem volt miskolci ovk?