Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,pedig siman kurvasokat ellonek belole a szomszedban.🤣
A 7,62x39 hez kepest szinte nincs visszarugása.Hangtompitoval meg olyan mint egy airsoft fegyver.
A ruszkik kemenyfemagvasban gyartjak,azert az eleg nagy kibaszas.
gyerek haverja télen kint volt egy sielős szállóban egy szezont konyhai kisegítőként, ami többnyire mosogatás takarítás volt
kicsit több mint 7 milla jött össze egy szezonban
heti 6 nap meló 12 órában
ingyen szállás és kaja ami bármi lehet
jövő héten megy vissza aztán hívták pár hete hozzon még 2 embert mert kevesen vannak
azt mondja nem sokat költött 1 milla se ment el ennyi idő alatt és egy csomó helyen volt kirándulni
inikém szerintem idén be se fagy a csatorna. Csalódnék benned ha nem töltenéd kint a telet(gondolkodós)
én tudok sírjon az aki nem tud 😅
keresni mindenki végtelen sokat keres(kezeit széttáró) Én is(meghajlós)
itt mindig az a kérdés, hogy meg is találja e?
a németeknél 15 millióan nem tudják már fizetni az albérletüket. (kezeit széttáró) Szóval én annyira nem irigykedek rájuk(kezeit széttáró)
Érdekes megközelítés
hát én nem tudnék hova elpancsolni 2000 liter gázolajat vagy benzint egy hónapban 😅 így inkább én nem 2000 liter üzemanyagra költöm el a havi pénzt 😅
Marad a jó étvágy! 🥶
kapás ne nagyon legyen max reggel mert éjjel hideg van 😂
Maximálisan egyetértek 👍️
Jó kapást és étvágyat! ✌️
ezért kell mindig annak örülni ami van
pl sírhatnék hogy lefagy a tököm mert elég hideg van de én inkább a pacalnak örülök ami mindjárt kész
utána oszlik a társaság, mindenki megy aludni a vackába és várja a nagy halat
ez volt a szezonzáró peca est holnap már csak alig leszünk kint többség elteszi a botot tavaszig
Mint ahogy mi se tudjuk elképzelni Lölő életszínvonalát 😂
Mindenki a saját színvonalán nyomorog 🤧
érdekes
azt senki sem veszi számításba hogy indiában, afrikában meg még egy csomó helyen szomjan halnak az emberek
nekik a mi életszínvonalunk olyan magas hogy el se tudják képzelni
de mi azért sírunk hogy nem tudunk 2000 liter naftát vennni a fizetésből 😂
Megint nem vagy okos 🤣
Ha számolnál egy keveset, mielőtt kóstolgatsz, átlagkeresetből adódtak a szàmok!
Egyébként nem tudhatod, hogy én mennyit keresek! 😂
Azt se tudtam, hogy létezik ilyen kaliber
🤣
Az itteni tűzoltó kollégád büszkélkedett vele a múltkor, hogy ő 1 millió fölött keres, az is 2000 liter benzin, akkor csak benned lehet a hiba... 😄
Ez már jobb 😉
A celtabla is jol cseng.

http://youtu.be/z4H80lAS5Gw?si=WPZWfpGAnaWjwE_u
Mindig ez a demagóg duma a külföldi benzin árakkal. Nem kell, mert semmi értelme! Csak azért mert milyen jól cseng??? Pffffff
Egy kicseszett gumiszereles 40 euro,gumi nelkul,szarazon.😆
Mindig ez a demagog duma a fizetessel.
Ja,de fizesd ki az autoszerelot,a fogorvost,a gyerek magantanarat,meg az osszes dolgot azon a fizetesen amit ők kapnak,ne az itteni villanyszerelő fizeteseevel szamolj.Rogton szukebb a kabat.
Ezzel az a gond, hogy nekünk is kb 2000 liter üzemanyagot kellene kapnunk egy havi fizetésünkből! Nem kb 800 litert. Na de majd ha mi is euróba kapjuk a fizetést.
Akkor vége a takarékos Diesel világnak 😂