zár csattogása mi 🤣 Egyébként szerintem sorozat lövésen nem is lehet hangot csillapítani ha csak fel nem találnak majd hozzá valami turbó szellőztetőt 😅 A légkamrák a 3 lövés után telítődnek gázzal. Ezek a hangtomítók amik a vidin vannak eleve bébi méretek nem erre való. Igazi hangtompító kb. akkora mint maga a fegyvercső jó sok légréssel ami miatt vaskos mint egy 2,5 literes üdítős palack. Jelen esetben a lángrejtéssel többet érnének el sötétben ezeket 3 másodperc alatt kilövi egy kezdő orvlövész 😅
Nem,mert az amd az meg 7,62 volt.
Amugy itt tesztelnek hangtompitot,nem sok hang van.A videokon kb a zar csattogasa van csak ahogy csépelik egymast. http://youtu.be/Y60RRq1TVIw?si=jOIf5qhnMAaBEIzK
Van abban valami, amit mondasz, de ami hangsebesseg feletti, azt is lehet tompitani, ha a fegyver olyan. Eleve rovidebb es perforalt csobol a szuperszonikus loszer se eri el a hangsebesseget. Ott van pl. Az MP5SD valtozata, abbol a normal 9mm is relative csendes, mert erre van gyartva
nem te mondtad múltkor, hogy a hangtompitó mindent tompít? Mikor mondtam, hogy a hangsebesség feletti lövedékeket nem tudja akkor csak röhögtél ha jól emléxem mr fegyvermester 😅
Na, most utána néztem... nálunk nem láttam ilyet, ezt az oroszok saját maguknak csinálták, miután rájöttek, hogy a 7,62 mennyire elavult - meg látták, hogy az usákok ilyennel lüvödöznek 🤣 akkor nekik is ez kell 😅
azt nem hiszem, hogy nagyon halk lenne (még tompival se) katonai lőszer, 1300J meg 900 m/s.
Ha téged nem érint, akkor mit rinyálsz? Az hogy kevés az "átlag" az a 40 év szocializmus hibája... mindig is alacsonyabb volt nálunk az életszínvonal.
...bár az eu libsik nagyon dolgoznak rajta, hogy beérjük őket 🤣
Nem, szerintem 15 millióan meg még 123456-an, bár szerintem az nem sok, ahhoz képest hogy a nagy történelemhamisító schmidt mariska szerint már szinte barlangban élnek ott az emberek, és gyertyával világítanak. Barlangban is kell albérletet fizetni, mennyi lehet a rezsi?
Főleg ahhoz képest hogy a harmadik világháborút is elveszettük...
mindig tett fel képeket merre volt
most kocsival mennek hogy egyszerűbb legyen a téblábolás
itthon nem rskez össze 7 millát egy év alatt se moogatóként
pincérként esetleg ha vállalsz hétvégén lakodalmakat
Egy téli szezon szűk 4 hónap. elbaszol egy millát marad 6. Az másfél milla per hó. Havi 312 órával ezt itthon is megkeresed jó esetben(gondolkodós) 5000 ft/ órás fizu. nem rossz de nem is hasraesős. Ha össze futok vele szlovákba majd köszönök neki 😅
Heti 6*12 óra munkánál 1 pihenőnappal olyan qrva sok helyre szerintem nem juthatott el 🤣 Hétköznap nem látja a napot se mert mosogat 3 órától meg már sötét van. Az egy pihenőnapját meg egybealussza 😅
Az M16 5.56 NATO loszerre adott orosz valasz. 55-60 grain, majdnem 3000 fps, nagyon hasonlo az 5.56-hoz. Az AK74-hez fejlesztettek. A gyalogsagi kivitelnek nagyon aljas a terminal ballisztikaja: a rezkopeny a lovedek hegyenel ureges, becsapodaskor bukdacsolni kezd a testben.
Amugy itt tesztelnek hangtompitot,nem sok hang van.A videokon kb a zar csattogasa van csak ahogy csépelik egymast.
http://youtu.be/Y60RRq1TVIw?si=jOIf5qhnMAaBEIzK
Unalmas ez a hasonlítgatás.
😂
azt nem hiszem, hogy nagyon halk lenne (még tompival se) katonai lőszer, 1300J meg 900 m/s.
...bár az eu libsik nagyon dolgoznak rajta, hogy beérjük őket 🤣
Főleg ahhoz képest hogy a harmadik világháborút is elveszettük...
most kocsival mennek hogy egyszerűbb legyen a téblábolás
itthon nem rskez össze 7 millát egy év alatt se moogatóként
pincérként esetleg ha vállalsz hétvégén lakodalmakat
Heti 6*12 óra munkánál 1 pihenőnappal olyan qrva sok helyre szerintem nem juthatott el 🤣 Hétköznap nem látja a napot se mert mosogat 3 órától meg már sötét van. Az egy pihenőnapját meg egybealussza 😅
előző években 8 fok alatt nem fogtunk már pedig mindenféle oldódó szarokat is teszteltünk