Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritka a sorozatlövés a frontvideokban,ha latnal egyet is tudnad.De mindegy is,mert te pipi vagy.
hát max fricivel nagyjából egyformák vagytok nehéz köztetek különbséget tenni 😅
zár csattogása mi 🤣 Egyébként szerintem sorozat lövésen nem is lehet hangot csillapítani ha csak fel nem találnak majd hozzá valami turbó szellőztetőt 😅 A légkamrák a 3 lövés után telítődnek gázzal. Ezek a hangtomítók amik a vidin vannak eleve bébi méretek nem erre való. Igazi hangtompító kb. akkora mint maga a fegyvercső jó sok légréssel ami miatt vaskos mint egy 2,5 literes üdítős palack. Jelen esetben a lángrejtéssel többet érnének el sötétben ezeket 3 másodperc alatt kilövi egy kezdő orvlövész 😅
hát akkor csak nem lehet 🤣
Van egy csomo masik is.
Nehogy azt mondd már, hogy ilyen videóból meg lehet mondani, hogy milyen hangos egy lövés...
Megint keversz valakivel... egyébként nyilván tompít rajta, csak nem túl hatékonyan
Jó, de ő M60-nal csinálta, az meg 10 kiló :D
Az csak a Rambónak ment, de neki végtelen tára volt.
Nem,mert az amd az meg 7,62 volt.
Amugy itt tesztelnek hangtompitot,nem sok hang van.A videokon kb a zar csattogasa van csak ahogy csépelik egymast.
http://youtu.be/Y60RRq1TVIw?si=jOIf5qhnMAaBEIzK
Van abban valami, amit mondasz, de ami hangsebesseg feletti, azt is lehet tompitani, ha a fegyver olyan. Eleve rovidebb es perforalt csobol a szuperszonikus loszer se eri el a hangsebesseget. Ott van pl. Az MP5SD valtozata, abbol a normal 9mm is relative csendes, mert erre van gyartva
Nyilvan, az AR-15 platform is ezert valtotta le a 7.62 NATO fegyvereket. No meg mert sorozatot loni igen kevesek tudtak FAL-okkal meg M14-ekkel :D
Nem rinyáltam okos.
Unalmas ez a hasonlítgatás.
😂
nem te mondtad múltkor, hogy a hangtompitó mindent tompít? Mikor mondtam, hogy a hangsebesség feletti lövedékeket nem tudja akkor csak röhögtél ha jól emléxem mr fegyvermester 😅
Na, most utána néztem... nálunk nem láttam ilyet, ezt az oroszok saját maguknak csinálták, miután rájöttek, hogy a 7,62 mennyire elavult - meg látták, hogy az usákok ilyennel lüvödöznek 🤣 akkor nekik is ez kell 😅
azt nem hiszem, hogy nagyon halk lenne (még tompival se) katonai lőszer, 1300J meg 900 m/s.
Az ss109 is ugyanilyen.A kiskaliber hidrodinamikai hatasa se elhanyagolhato,es dupla mennyiseget vihet belole a lovesz.
Nyugaton őslakost már nem kapsz ilyen munkára... de nem kell már sokáig várni, hogy megint lássuk őket alantas melókat végezni 🤣
Ha téged nem érint, akkor mit rinyálsz? Az hogy kevés az "átlag" az a 40 év szocializmus hibája... mindig is alacsonyabb volt nálunk az életszínvonal.
...bár az eu libsik nagyon dolgoznak rajta, hogy beérjük őket 🤣
Nem, szerintem 15 millióan meg még 123456-an, bár szerintem az nem sok, ahhoz képest hogy a nagy történelemhamisító schmidt mariska szerint már szinte barlangban élnek ott az emberek, és gyertyával világítanak. Barlangban is kell albérletet fizetni, mennyi lehet a rezsi?
Főleg ahhoz képest hogy a harmadik világháborút is elveszettük...
mindig tett fel képeket merre volt
most kocsival mennek hogy egyszerűbb legyen a téblábolás
itthon nem rskez össze 7 millát egy év alatt se moogatóként
pincérként esetleg ha vállalsz hétvégén lakodalmakat
Nincs mese, merülőforralókat kell a vízbe tenni, hogy egyenek a drágák. 😁
Egy téli szezon szűk 4 hónap. elbaszol egy millát marad 6. Az másfél milla per hó. Havi 312 órával ezt itthon is megkeresed jó esetben(gondolkodós) 5000 ft/ órás fizu. nem rossz de nem is hasraesős. Ha össze futok vele szlovákba majd köszönök neki 😅
Heti 6*12 óra munkánál 1 pihenőnappal olyan qrva sok helyre szerintem nem juthatott el 🤣 Hétköznap nem látja a napot se mert mosogat 3 órától meg már sötét van. Az egy pihenőnapját meg egybealussza 😅
Az M16 5.56 NATO loszerre adott orosz valasz. 55-60 grain, majdnem 3000 fps, nagyon hasonlo az 5.56-hoz. Az AK74-hez fejlesztettek. A gyalogsagi kivitelnek nagyon aljas a terminal ballisztikaja: a rezkopeny a lovedek hegyenel ureges, becsapodaskor bukdacsolni kezd a testben.
Hááát, ki is tették őket az utcára a helyükre meg migriket költöztettek. Tele vannak a kapualjak árjákkal úgy kb. 15 milliónyival. 😁
9 fokos a víz, 6 alatt szinte semmit se eszik a ponty
előző években 8 fok alatt nem fogtunk már pedig mindenféle oldódó szarokat is teszteltünk