Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elit osztály? mennyibe került ez neked? 🤣
Mi is jártunk valami kecskeméti iskolába, mert minden évben ott volt a regionális verseny
Én már mondtam,azok a megyék elestek.Jó érzésű embernek már rég el kellett volna hagynia.
nálunk már az a trend hogy azt a pár fehér gyerekez inkább átviszik másik faluba hogy ne a sok cigó között kelljen iskolába járni
amikor suliva jártam oszályonként ami 20-25 fő volt 1-2 cigó volt de nem is volt mindbe mert pl a miénk 6.-ban kibukott aztán nem is lett több
most meg átlagban van 10-12 gyerek abból 6-8 cigó
jöttek ide érdről meg a fasz tudja honnét
vették a putri tanyákat gombokért aztán bejelentették a hivatalba hogy lakhatatlan és vett a hivatal mekik házat a faluban
a polgármesterünk tiszta idióta volt ilyen merkeli vér lehetett benne
mostanra meg full fertőzött minden cigóval a ház árak a béka segge alatt fiatalok kivétel nélkül elcuccolnak a mi korosztályunk kihal akkor ez egy cigófalu lesz mint borsodban
Az enyémeim is egyháziba jártak, ott se volt, meg itt szerencsére kétszeres túljelentkezés volt, úgyhogy lehetett "iskola érettség" alapján válogatni 😃
Én azért óvatosan fogalmaznék a születésszámmal, támogatásokkal! Ugorj le nógrádba, hevesbe, borsodba, szabolcsba! Azonnal máshogy látnád a dolgokat!
én jószívű vagyok az én 2 millám felét viheti a sanyi
én úgyse tudnék vele mit kezdeni
Akkor iniéből hozzácsapunk a tiedhez még egyet ha így megfelel.(meghajlós)
Elit osztály(kezeit széttáró) más osztályokban van néhány de nem számottevő. Szerencsére a városban sincs sok mivel itt nincs ingyenebéd 😁 Kecskeméten is van egy putrinegyed a kórház és a zsinór utca környékén azt annyi. Van, hogy hetekig se látok egyet se. Szolnokon viszont van belőlük. Egyébként szerintem csökken a cigány születésszám. Szerintem vityáék szép csendben megszüntettek a cigányoknak alanyi jogon járó juttatásokat. Szerintem már nem biznisz nekik potyogtatni a gyereket. Eleve jó régen bevezették aki nem járatja iskolába a purdét attól megvonják a segélyt. Aztán ebből az lett, hogy nem hozza a gyerek a pénzt hanem költeni kell rá így már nem akkora buli(kezeit széttáró) Meg átalakították a segélyezést hiába a nagycsalád ha nem tud mellétenni semmit nem tud igénybe venni semmit szóval a cigány csak az aprót kapja a magyar aki dolgozik meg házat épít àllami pénzen(kezeit széttáró) Onnan is gondolom, hogy átalakíthatták a segélyezést mert az orszàgban jártamban keltemben egyre több cígót látok dolgozni. Utépítés, házépítés stb. Lopni se lett könnyebb a kameràk miatt. 10 plussz ével ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy látok dolgozni. Legfeljebb a muzsikus cigányt 😅
Az én két kisebb gyerekeimnek sem volt, egyháziba jártak és ott válogattak, kellett valami havi hozzájárulást fizetni, de az csak párezer volt tehát semmi. A két nagyobbik normál általánosából tanulva küldtük oda őket, kissé más is lett a sorsuk, hozzáállásuk a melóhoz, családhoz.
Én többre számítanék naccsaládos nyugdíjasjelöltként. 🤔
Azt már rég kitaláltam és most partnert, befektetőt keresek a megvalósításhoz. 🤑
Kibuktak, vagy fizettős?
A végén még igaza lesz ininek, hogy hülyeség volt szavazati jogot adni a nőknek 🤣
Nem is azt mondta hogy nyerni akarnak 😂
hanem hogy el kell veszíteni a gyerekeket 🤔
sorok közt kell olvasni fehér gyerekek lövik egymást migráns gyerek beköltözik kész is a lakosság csere
maradék meg buzi
én azon lepődtem meg, hogy 2030 ra fejlesztenék a hadsereg létszámát 50 ezer főre(gondolkodós) Szerintem nálunk is van 30 ezer katona. 😅 Én azt gondoltam egy francia hadsereg több százezer(gondolkodós) 50 ezer katona az oroszoknál a bal szárny szélének a legvége 😅
Pont fordítva... manapság azért szülnek később a csajok, mert mindegyik előre vette a karriert... olyan pénzeket keresnek nők, ami 20 éve még elképzelhetetlen lett volna. Anno elmentek inkább hat év gyesre, aztán htb lettek.
1940-es apróhirdetés: Újszerű állapotú francia forgó-tolózáras Lebel hadipuska eladó. Jó állapotú, csak egyszer lett eldobva :D
Mit akarnak ezek háborúzni? franciák Napóleon óta nem nyertek csatát 🤣
most kapok szűk 50 ezer ápolásit ez fedezi a csekkeket, kicsit dolgozok az meg a nápolyit
ha lenne még 200 plusz havi bevétel akkor már annyi lenne a pénz itthon hogy még pazarolni is tudnék
mondjuk ma pont mákos tészta volt nem kellett nápolyis vödröt bontani elég cukor bevitel volt
szerintem inkább az hogy egyre kevesebben szülnek
30 éve még nem sok 25 év alatti lány nem volt gyerekes/terhes max az a néhány aki orvosira járt vagy egyéb hosszabb ideig tartó iskolába
még a bűn rondákat is megdugta valaki és egyedül nevelgette
Most még alig van 30 év alatti anyuka akinek ovis gyereke van de sok esetben inkább 35+
és kurva sok szingli van
ezeket a gyerekes dolgokat nagyon jól megfigyeltem amikor játék fesztiválokra jártam
még azt is hogy szegeden voltak a legidősebb anyukák
debrecenben meg a legtöbb alacsony anyuka
arról a ksh-ról beszélsz aminek mi szolgáltatunk adatot 🤣 Minden évben basztatnak beszámolóval kapnak is valamifélét általában nincs köze a valósághoz de elküldjük mert különben megbüntetnek 😅 Mondjuk a ksh születésszámban nem hiszem, hogy nagy difi lenne mert azt nem vállalkozóknak kell benyújtani hanem állami intézményeknek születési anyakönyvi kivonat alapján 🤣
nem(gondolkodós) Nektek kettőtöknek alanyi jogon fog járni az alapjövedelem.(szemeit körbeforgató) 2 milla havonta megfelel?
a fiam osztályában nincs cígó(kezeit széttáró)
ki kell menni nyugatra dolgozni ott sokkal jobb 😅 Egy albérlőm elment szerencsét próbálni egy hónapja de mondta, hogy ő 4 hónapig még fizetné az albit, mert ha bármi van haza tudjon jönni(kezeit széttáró) Valami egész más munkát kapott mint amire szerződött valami márványlapokat vág vizes vágóval reggeltől estig csuron víz. A munka szar a pénz az jó is lehetne ha nem vinné el a megélhetés szóval hamarosan újból itthon köszönthetjük 😂
Akkor ez igencsak érdekes, bár lehet a cigószaporulat visszaesése balansziroz, de mivel nem csak szűk környezetemben látom hallom a csok meg kedv. Hitel adókedvezmény miatti gyerekvállalást szemben a régebbi nem szülök mer mire beidegződéssel es szemlátomást szülnek valami hibádzik