nekem kurva nagy szerencsém van, nem tudok újat venni, de szerencsére nem is kell 😆
még pár év és megunom a pecát aztán a terepjárót is eladom a fenébe és nem lesz gond a kocsira
futót is elpasszoltam, már vagy 5-6 éve nem is használtam és csak vitte a pénzt
motort is elpasszoltam van helyette egy 50es berregő aztán nem kell ezer mindent fizetni
Na pontosan így vagyok ezzel én is. 👌
Tudnék venni új autót, és bízom benne fogok is. De soha nem tartottam magam műmájernek, se ezzel, se ha újat veszek, azzal se.
én nem azt mondom hogy mindenki az
ismerek olyan szőlős embert aki a 91es 124-essel jár, de nem is mókolja mert a mai napig olyan mint az új
azt megvette akkor és már úgy vette hogy az lesz az utolsó kocsija, most már ilyen 70 felé van, nem is nagyon mászkál vele
pedig 3 gyereknek épített 3 házat szóval tudott volna venni másikat is de neki az tetszik
de azért ez a ritkábbik
persze ő is "igénytelen" mert nincs igénye másikra, de legalább nem műmájer
Én is dolgozok az ügyön, mert szeretnénk venni még egy lakást befektetésnek.
De addig nem veszek új Kínai autót, amíg nem lesz kotelező 😉
Amiben most lakunk ház, abban is van,víz,gáz,villany,klíma….. Fürdeni viszont a kútra járunk, mert igénytelenek vagyunk. Van két fürdőszoba de spórolunk a vízen. 😂 😂 😂
21 éve vettem az autót, ,amikor ugyan annyiba került mint egy lakás. Mert azt is annyiért vettem akkor. És még most is tele szoktam tankolni a kocsit mindig. 90 liter.
De megtehesse mindenki a farkát ,az új autójával!
Ha nem baj, nekem egy Opeles Audis BMW is lehet ember, de egy tróger is.
👌 ✌️
Igen, hisz írtam is, hogy igénytelen vagyok a motoromra... de dolgozom az ügyön, lehet, veszek egy új kínait 🤣
én addig veszek kínai termékeket önszántamból, amíg nem lesz kötelező 🤣
Akkor ezt meg is beszéltük. Én ugyan így vagyok a motorral, mint te az autóval.
Azért tettem 6 millát motorba, mert nem szeretnék igénytelennek tűnni 🤣(vicc volt)
Nem járok húsz éves le levetett motorral. 🤣(vicc volt)
Na látod ilyen ez, csak fordítva!
Egyébként boldogan járok bármelyikkel, és nem ezek alapján ítélem meg az embereket.
Én is hasonlóan gondolom, főleg látva, hogy sok 20 éves presztízs autó tulajdonosnak nincs szüksége szoláriumra 🤣
Persze itt is vannak kivételek, mint mindenhol
amúgy az idősebb prémium kocsi vásárlása a legjobb példa arra hogy az embernek nagyobb az arca mint a tehetsége
mert ugye szeretné a felsőkategóriás cuccban hordani a seggét de ezt anyagilag nem teheti meg ezért vesz egy régi lomot amit meggájver módon minél tovább életben tart
ettől már csak az a szánalmasabb amit a románok csináltak hogy naponta 2-3 alkalommal elmentek a lízingelt csoda kocsikkal a kútra 4-5 litereket tankolni 😂
Nem, a saját vagyoni szintemen a legdrágább autót vettem, és azt, aminek legjobbnak láttam a minőségét - aztán majd kiderül.
Ui: az órám is igényes, meg drága is volt.
Mert sose vennék audit
vagy franciát 😀 Ha lenne erre 40 millám, valószínűleg egy új bmw ix3-t vennék.
De az előbb írtam a lehetőség - igényszint egyensúlyról.
Szerintem egyik sem az ha az a 20+ éves A8 is jó álkapotban van,Viszont mamlasz szerint egy 20éves autóval járni igénytelenség,erre írtam hogy valakinek meg egy olcsó kínai autó az igénytelen mert azt mondja hogy az autó 50milliónál kezdődik.
egy ismerősnek lerohadt a kocsija aztán nincs ereje megcsinálni, valamikor januárban műtik a szívét aztán addig kell egy kocsi mászkálni
drágát nem akart mert hátha nem éli túl a műtétet
Egy uj A8-al, vagy nem tudom épp most minek hívják a csúcsmodellt... az kimondottan igényes választás lenne 😃 bár sok tesztelő pont az audit meg a mercedest fikázza, hogy mostanában leromlott
a minőségük, látva, mit tudnak a kínaiak.
még pár év és megunom a pecát aztán a terepjárót is eladom a fenébe és nem lesz gond a kocsira
futót is elpasszoltam, már vagy 5-6 éve nem is használtam és csak vitte a pénzt
motort is elpasszoltam van helyette egy 50es berregő aztán nem kell ezer mindent fizetni