Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked tenyleg agyadra ment valami.
1,Hogy ceglédi batmikor fideszproagandat tolna.
Na az egy kirvanagy tajekozatlansagra vall nalad.
A masik ez a de xy mit csinal,ez eloszoro is irrelevans,mondjuk ismert vitataktika,de jo szar.
Nem ez a tema.
Hanem az hogy mindenszar,ehrnhslás van,de el tudnak tartani fiatalok penzel egy igen nepes celebtabort 3-4 telthazas jegyenken 20-30 ezres koncertekkel.
Kimaszhatnal a csatorn-boros-petpalackos dágványbol a valosagba.
egyre jobb propaganda videók vannak......
bájalex kólázik ez rossz, egy lófasz zenéz aki hol eltűnik hol feltűnik hol csinál valamit hol nem
szippantós tomika meg kólázik az eu parlamentben az teljesen rendben van, úgy intézi az országunk sorsát hogy sokszor azt se tudja milyen műsort néz, nem tud beszélni szóval a felszólalások java részét nem is érti
fonetikusan leírt szöveget nem tud jól felolvasni, és így országunk egyik oszlopos tagja
szóval ez rendben van szerinted
ne az amikor narancs szűrős szemüvegen nézed a világot

bájalex drogtesz majd 2000óra közmunka valamelyik nyugger elfelvőben ha kimutat valamit, de akkor együtt vakarják a tomikával a nyugger seggekről a szart mert neki is legyen drogteszt
ilyen egyszerű
https://www.facebook.com/share/v/1Bi3EZQWpg/
Nem,az agyaddal van a baj,megartott a gyogyszer neked.
avval a szűrővel van a hiba amin át nézed a világot
Mert egy idióta álláspontja amit írsz,es nem is igaz.
ez a szókirakós nem megy pedig többször is elemeztem
de ha nem tudod felfogni az álláspontom akkor kár is pazarolni a szavakat
Ugy kene szavazni ahogy te leodztod nem?🤣
Szakertő,ebben is.🤣
ha 50 felett lesz az már egy nagyon jó eredmény,
mihazánk meg pár himihumi párt lehet hogy még 15-20 között
aztán meglátjuk
az a lényeg hogy a területi képviselők fognak mindent eldönteni, ha ebben a tisza nem szerepel jól akkor bukó lesz mert kurvára mindegy mennyi százalékot nyer a fidesz/tisza
ezért is hibás ez a fajta szavazási rendszer
Nomeg a fidesz nem kihullik,ott lesz a parlamentben.
Vagy te ugy kepzeled hogy az összes valasztokeruletet a tisza viszi,meg a listan is 100% lesz?
Ez hulyeseg,mivel igen erősen kozpontositott part a tisza,26 taggal.
Es elmozditani csak a part tudja.
ez hülyeség hogy csak önként távozhat
a területi képviselők nyerik meg mindig a választást, azért mert évtizedek óta ismert arcok
ahogy lenne valaki más jelölt egyből beindul a gépezet és 100 cikk lesz arról hogy egy igazi psziho mert már oviban húzta a lányok haját a mérleghinta mellett
és ha a fidesz kihullik a végső elkeseredettség okán akkor már esélyes egy olyan választás ahol nem a propaganda gépezet győz hanem tényleg a jelölt, és hátha lesz köztük sok olyan aki tényleg akar tenni valamit az országért is
én ebben bízok, még akkor is ha erre kevés az esély ebben a végletekig elkúrt világban
Mert szerinted a csavo ha megveri vityat az ő valasztasi szabalyaival,amik az ellenzek szerint vityat bebetonoztak es csak onkent tavozhat,meg is teszi?
Megnyeri,es ha ramondod peterre hogy távozz behuzott farokkal lemond?
Te ilyen jellemnek latod?
még mindig nem vagyok tiszapárti
az a kis macskajancsi a dobrevtől is rosszabb választás lenne/lesz
de
sajnos ez a kis pöcs kell ahhoz hogy az o1g megbukjon, ha megbukik utána csak lesz valami normális ember aki jó lenne vezetőnek, mert jelenleg mindenki el van lehetetlenítve
😅volt egy olyan kőműves ismerős aki tök normális volt, de megcsapta az áram, leállt a szíve, aztán valami 4perc után indították újra.
Na ő lett konteós meg UFO hívő és beszélt jó nagy hülyeséget teljes meggyőződéssel, meg baromi lassan kezdett dolgozni, szóval lehet Ininél is valami ilyesmi van, csak ő nem az UFÓ-kban hanem a Tiszapártban kezdett hinni 😆
pedig mindenképp a vasút lesz már csak kibaszásból mert kitúrtak a gecik a nyugdíjas állásomból.
itt már központi forgalomirányítás lesz, csak lesz ott valaki józan
Aztán megint talaj részeg lesz a forgalom irányító nem fognak járni a vonatok te meg ott fogsz kóvályogni a sínek között hajnalig és jól megfázol. 🤣
Úúúú, B+ 😬 ☹️
Ez már hypoxia, az súlyosan hat az agyra... innentől már értem a liberális elhajlásaidat... 🤣
ja és nem enni
ez nekem olyan érzés lenne mint neked minden nap a tisza párt rendezvényeire járni és a peti gyerek seggét csókolgatni
könnyen mondja az hogy ne egyél aki nem függő
a gerinc miatt meg úgy se húzom sokáig, lassan beindul a vonatforgalom felénk aztán megnézem mennyire tud szétszórni a mozdony ha 140-el megy 😂
én azon agyalok elzavarom at asszonyt a patikába hogy hozzon pár csomag katétert aztán még hugyálni se kell felkelni 2-3 óránként
mozogni amúgy se tudok olyan gerinc fájdalmaim vannak már 5 fajta vackot eszek rá meg a flector port ha nagyon bevadul a helyzet, ez kb 2 ponty szákolása egy éjjel
ezek mellé meg enni kell mert széteszi az ember gyomrát
régebben elég volt 3 bogyó is de sűríteni kellett
kb ez a havi adag gondosan összeválogatva a hatóanyagokat
fél rokonság a dokikhoz jár mert nekem kettőnél többet úgy se írnak fel hogy több dokihoz járok
traktorozás közben 4 óránként ment 2 bogyó felváltva
Mondjuk ha nem lennél annyira kövér, lehet nem kis idő lenne hátra.
A dolog baromi egyszerű. Nem kell enni. Meg ha kertészkednél, mondjuk lenyírnád a füvet az elég mozgás is lenne. Hamarabb meg lehet szokni mint a koporsót.
Ajjaj, ennél jobb paraméterekkel rendelkező hullát is láttam már.
Menj el Norbihoz.🤣
előbb megtanulsz vizen járni minthogy én lefogyjak 😂
erre a kis időre már nem sanyargatom a testem