Egy iskolának a színvonalát azon lehet mérni, hogy hányan és milyen fokozaton tanulnak tovább, általánosnál gimi vagy szakipari, giminél egyetem, főiskola vagy okj, egyetemnél meg, hogy mennyire biztos megélhetést adó a végzettség.
nálunk kötelezően járnak ilyen templomba nem választható. A gyerek meg tanul amit szeretne majd jár oda ahová szeretne jó eséllyel nem az iskolai tanulmányaiból fog tengődni (kezeit széttáró)
Reformátusoknál? B+, nálunk a ref pap nem jár heti 3x templomba 🤣 A gyerekeknek se kellett, legfeljebb jó pont volt a suliban, de erre a fiam nem volt rászorulva 😁
Általánosból erős kell, mert akkor könnyen megy a középsuli (mert 14-18 közt a legtöbb gyerek nem szívesen tanul), abból viszont nem kell túl magas szintű, mert azokban 5-ösnek lenni nem 1ccerű, és a felvételkor a pontszámot nézik... aztán felsőoktatásból megint jó kell, ha akar kezdeni vele valamit - és nem csak olyan faiskolai diploma kell, ami neked van 😃
Ez csak jótanács akart lenni neked meg Blődinek, ti még ennek előtte vagytok, én már utána.
Azért a cigànyfertőzött település az olyan ahol még a polgi is cigány 😆 asszem tiszaburán nem is lakik fehérember szerintem az utolsót 10 éve ették meg. Nálunk a 20 ezres városba talán ha van 200 cigány simán eltelik egy hét, hogy nem botlok bele egybe sem ha csak nem egy kukás autó után araszolok egy egyirányú utcában mert a trepnin cígók állnak 😅
Jol látod. És a hatványozódás miatt az is igaz hogy több mint a magyarnál de ugye ha marad a régiben és az hatványozódik durva lenne. Felénk nem támogatja egy önkormányzat se az ingyenéletüket, pedig most már egy ideje rajtuk mulik a támogatásuk. Sőt, nemrégiben bejött egy települési rendelet amely lehetővé teszi a betelepülö lakásvásárlók szűrését és legálisan megtagadhatják a betelepülést. Nemrég a tvben is volt műsor erről, cigokkal tesztelték ezeket az önkormányzatokat. Egyébként nálunk is elővásárlási joga van az önkormányzatnak, él is vele és pont ezzel takaritották ki a cigókat. Jelenleg asszem egy család van.
Nálunk egy református suli van egyébként az a legerősebb de templomba járni heti háromszor me hittant tanulni nem lehet leányálom van annyi felesleges tantárgy így is nem akartuk szoptatni a gyereket még egy hülyeséggel 😅
Ezt nehezen tudom elhinni. Régen tömött sorokban álltak a postán segélyért most nem állnak. Régen egy se dolgozott most aki enni akar az dolgozik. Mivel régen munkásruhában nem láttam cigányt most amerre járok az országban látok mert vagy egy tárcsát tart az útfelújításnál vagy csatornaműveknél ás vagy járdát épít. Múltkor épp penny parkolót építettek. Én ezt látom(kezeit széttáró)
Nem jár,járt.És mint írtam az ég világon semmi probléma nem volt velük,egyébként unokatesók.Borsoddal swm lenne baj ha az ott tanyázó cigányok ilyenek lennének.Ezek dolgoznak,nevelik a gyerekeiket.
Pár hsz-al ezelőtt még azt írtad valakinek, hogy a c fertőzött régiókból normális embernek el kell húzni, de az nem baj, hogy a lányod cigányokkal jár egy csoportba... érdekes... 🤔
Igen,ez pont elég amit felsoroltál,+nálunk havonta egyszer a szülőknek is el kell menni templomba.Igen,itt dolgoznak,ettől függetlenül nem szeretem őket,de itt füreden ilyenek,a középső lányomnak volt két cigány ovistársa,az egyiknek az anyja a biróságon aktatologató a másik úszásoktató,ez van,itt dolgoznak és nincs olyan hogy bármelyiktől is tartani kéne.Ha kukásként akkor kukásként,de dolgozik.
"dolgos cigányok" meg "nincs velük különösebb probléma" - erre van egy idegen szó, most nem jut eszembe, maradjunk a lehetetlen és az abszurdum kifejezéseknél, de a sci-fi is jó 🤣
egyébként látom, fingod sincs az egyházi kezelésű sulikról... református, itt nincs semmi bohóckodás, reggel áhítat van 7:55-8:00 közt, de nem kötelező bemenni rá, plusz van heti 1-2 hittan, ami vallástörténet lényegében, ami az általános műveltség része(kéne hogy legyen) de téged nyilván ez nem érint 😅 Évzáró-évnyitó a városi templomban van, ennyi...
Ez a c szaporodás sajna olyan, mint a klasszikus sakktábla-búza storyban... ☹️ https://agytoro.hu/tudtad-hogy...
A legnagyobb baj, hogy ejuban a bevéndorlókat is hasonlóan kell számolni... ami 10 éve merkel mammának nagyvonalú ajánlata volt, az ma már probléma, 30 év múlva meg katasztrófa lesz.
Na,hát nálunk van három suli,egyikre sem jellemző a cigány,ami van itt azok is dolgos cigányok nincs velük különösebb probléma,nálunk ezek a hülye hites sulik alapból ki vannak lőve,nem akarok én rosszat a gyereknek,a másik kettő meg kb egál.
Egyrészt ezt tudja mindenki 😁 másrészt lehet tudni, kik járnak oda (például c mennyire jellemző) harmadrészt a legnehezebb bekerülni (más iskolába meg vadásszák a gyereket), meg persze a városi-regionális tanulmányi versenyeken az adott suli diákjai mindig ott vannak az élmezőnyben. Az se mindegy, milyen a suli fekvése, az épület állapota, a tanári gárda...
Meg van ugye ez a kompetencia mérés, aminek az eredménye nyilvános, abból is sok mindent lehet sejteni. Református suli egyébként.
https://www.facebook.com/reel/825398790098135
Általánosból erős kell, mert akkor könnyen megy a középsuli (mert 14-18 közt a legtöbb gyerek nem szívesen tanul), abból viszont nem kell túl magas szintű, mert azokban 5-ösnek lenni nem 1ccerű, és a felvételkor a pontszámot nézik... aztán felsőoktatásból megint jó kell, ha akar kezdeni vele valamit - és nem csak olyan faiskolai diploma kell, ami neked van 😃
Ez csak jótanács akart lenni neked meg Blődinek, ti még ennek előtte vagytok, én már utána.
egyébként látom, fingod sincs az egyházi kezelésű sulikról... református, itt nincs semmi bohóckodás, reggel áhítat van 7:55-8:00 közt, de nem kötelező bemenni rá, plusz van heti 1-2 hittan, ami vallástörténet lényegében, ami az általános műveltség része(kéne hogy legyen) de téged nyilván ez nem érint 😅 Évzáró-évnyitó a városi templomban van, ennyi...
https://agytoro.hu/tudtad-hogy...
A legnagyobb baj, hogy ejuban a bevéndorlókat is hasonlóan kell számolni... ami 10 éve merkel mammának nagyvonalú ajánlata volt, az ma már probléma, 30 év múlva meg katasztrófa lesz.
Meg van ugye ez a kompetencia mérés, aminek az eredménye nyilvános, abból is sok mindent lehet sejteni. Református suli egyébként.