Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ez nem sikerült 😅
Hát igen... akinek nem volt elég a francia fosokból a toyotájával... 🤣
én az ilyen sznobizmustól egész rosszul is tudok lenni. Bár tudok rajta röhögni is. 🤣
ne vegyél mert akkor igénytelen leszel utazd el menj el belőle 7 * külföldre.(kezeit széttáró)
Most akkor te is igénytelen vagy? Nem csak én? ez önvallomás vagy kicsúszott a szádon vagy fingod fogalmad sincs mit zagyválsz és belekeveredsz a saját hülyeségedbe 🤣
Hát ha neked a 14 millás autó a vagyoni szinted legdrágább autója akkor tuti nincs magasan a léc(gondolkodós) Ilyen alapon a te logikád mentén bazmeg nekem mit kéne vennem? egy vadi új tgx mant amivel húznék egy dzson dír kombájnt?
Egyébként kezdem kapisgálni az agymenésed.(szemeit körbeforgató) A te számodra mindenki igénytelen aki nem bassza el az összes pénzét utazásra. Szóval ha valaki keres 500 ezer forintot 250 fenntartja magát és minden hónapban nem basz el 250 ezret utazásra az egy igénytelen állat. Még akkor is az ha hónap végén marad 1 forintja(gondolkodós) Ha valaki keres havi 10 milliárd forintot annak is el kell utaznia ha jól sejtem(gondolkodós) Talán el lehetne fogadni, hogy nem vagyunk egyformák nem mindenkinek az a boldogság, hogy a szintjének megfelelően elbasza az összes pénzét. Ettől függetlenül mi sem barlangba élünk fejünket szatyorba húzva mert marad a tarisznyába (kezeit széttáró)
Most benéztem minden szobába a konyhába a fürdőbe a wck-be baszki mégse látlak sehol(kezeit széttáró) Te honnan a faxból tudod nekünk mire van szükségünk meg mire költünk amikor most sem vagy itt ezt ellenőrizni 😂
Én még mindig nem pontosan tudom, hogy számodra mit jelent ez az igénytelenül élés(gondolkodós) A 8 általános milliárdos srác nem a haverom csak ismerem meg egyidősek vagyunk. kb. 2 havonta ha útközben látjuk egymást az autóból intünk egymásnak kb. ennyi. Szerintem 5-6 éve beszéltünk utoljára néhány szót egy bulin ahová én is hivatalos voltam meg ő is (kezeit széttáró) Ne költsél már hülyeségeget ne legyél már háry jános
ismerek olyat akinek csak kellene(kezeit széttáró)
nekem is el kell indítani a ma 11 éves fiamat még nem önálló ennyi évesen 😅 nem a vagyonra rejszolok befektetek a termésből meg elvagyunk mint hal a szatyorba nem gondolnám, hogy hiányt szenvedünk valamibe meg a közel 60-80 nap is elfogadható amit nyaralással és kirándulással eltöltünk együtt. (óranézegetős) Az még is több min 2 szer 2 hét meg 5*3 nap külföldön(óranézegetős)
Befektet. Befektetem az öregkoromra és a fiam jövőjére. Biztos úgy gondolod, hogy a befektetés viszi a pénzt nem hozza mivel nincs benne tapasztalatod. Neked tulajdonképen igazából nincs gondod semmire sem. (kezeit széttáró)
4-5 évente én is veszek autót. Lakásokat meg nem szórakozásból veszek hanem befektetésnek. Ha nem kezdem el ezt időbe itt 5-6 év alatt az a pénz amivel elkezdtem most lassan egy üres telekre se lenne elég. Nyilván túlzással írtam de megdöbbentő lófaszt érne az akkori pénz és itt néhány év távlatáról beszélünk nem 20 évekről.(óranézegetős)
Az, hogy a fiam osztályába nem jár cigány te innen eljutottál odáig, hogy olyan tehetős vagy, hogy 7 szer jársz külföldre egy évben elegánsan és stílusosan(fejét fogó) szerintem te beteg vagy(kezeit széttáró)
hát a retyó ára nem titkos mert még mindig ezeken az árakon mozognak(kezeit széttáró) lett volna misivel olcsóbb fehér, fekete vagy piros fekete tetővel(fejét fogó) A szín miatt ez kellett(kezeit széttáró) az, hogy 3 évesen közel új bidé ára az meg azért van mert itt a minőséget meg a márkát kell megfizetni(kezeit széttáró) Mert ez nem egy igénytelen lesajnált szar kinai vacak hanem baszki ez egy nagyon nagyon régmúltú világmárka ez egy RENAULT 🤣
Visszairom hogy öccáz.Ezer.
olcsón kiírod fix árra akkor nem sok lesz
elkerülni nem lehet minden fogyatékost de nem lesz sok
engem is betalált ilyen nyekvtan szakkörös
Ha olcson hirdetem nem jönnek cigók?
Meg ki kell heftelni a két sarvedőív sarkait.
én mindennel úgy vagyok ha nem kell vigyék a picsába akár olcsón is, utálok emberekkel alkudozni, vitatkozni stb
a ktm eladás is stresszes volt mert valami idióta trollkodott aztán hívogattak miatta naponta harmincan
azóta nem hirdetek se a képesmotoron se a használtautón
kérni lehet érte bármennyit
az hogy mennyiért viszik más kérdés
ha szeretsz a cigókkal alkudozni akkor el lehet kezdeni drágán árulni
9 evvel fiatalabb,azt mondod kérjek érte 900 ezeret? 🤣
A fiam nálam hagyott Opel Omegáját (92 asszem, 2,5 TD) 100-éert adtam oda, műszakival, és üzemképesen. Bele is gondoltam, hogy ezért nemhogy egy jó biciklit, hanem egy átlagosat se kapok, meg nemsokkal előtte 150-et mondtak a Suddzuki Vitara külső tükrére a szalonban 😁 (asszony levette a kertkapuval)
Na, az érdekelt volna felfelé alkuval. 😏
Pedig az f asztra a legjobb autó sokat látni még mindig belőle pedig szinte már mindegyik 30+ éves.
az astra 96-os, a futó 91-es
egyik se fiatal, csak azért nincsenek ezek már ledaráva mert viszonylagosan vigyázva volt rájuk
nincs rá gondjuk, 5 évi bojli pénz megvan
Ez nem tul acélos ár,én kb 450 kérek a jágányért majd.