Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogyis, még aki általánosból tovább megy szakipariba azoknak is jó ha a fele befejezi érettséginek a közelébe swm kerülnek, az egyetemek és főiskolák kapkodnak a diákokért (kivéve a preferált szakok, oda viszont csak kapcsolatok útján lehet bekerülni) mert üresen konganak. A 90-es évekre volt jellemző amit írsz ma már bőven megfordult a trend.
2 azaz kettő vödör nápolyi, mit nem lehet ezen érteni 😁
Az épp elég, hogy ne akarjanak odajárni a putrisok, akik csak a problémát okozzák. Erre van az összes alapítványi, meg egyházi suli.
Ebbe a libsik sem tudnak belekötni, mert akkor az ő gyerekeik közé is betennék a 60-as IQ-val a retardáltat, hogy lehetetlenné tegye a tanulást, azt meg ők sem akarják igazából.
Ilyen történeteket mind tudunk, 10 000-ből egynek jön be. Egy piacképes végzettség meg 10 000-ből 9 500-nak.
Azért sok függ attól, milyen az a főiskola-egyetem... abban 1etértek, mindegy az iskola, ha hülye a gyerek, mert az értékes sulit nem tudja elvégezni úgyse, a buktacukrozó szakot meg hiába végzi el, annyi eredménye lesz, hogy marketing diplomával takarít a szállón Ausztriában.
Nekem is van ilyen haverom,88as születésű,8 általánosa van a középiskolát ott hagyta,mert inkább dolgozott,emlékszem a 2000es évek elején mikor hajófestéssel foglalkoztam még jött hozzám is melózni,aztán elkezdett fakivágással foglalkozni,ami pénze bejött azt fejlesztésre költötte,most ott tart hogy a villamoshálózat fejlesztést és karbantartást ő csinálja és milliárdok vannak és még mindig csak 37éves.De a semmiből hozta össze 8általánossal.
Ez csak a te ostobaságodat bizonyítja. Arra nem lehet alapozni, hogy valaki "élelmes" vagy "szerencsés" vagy "szürke zónás" egy jó végzettségre (képzettségre) viszont lehet.
Nem is tudom, minek írom ezeket neked, aki a sikert kizárólag a kecók számában méri...
Ja, akkor ö is játékautomatás vagy valami illegál biznyicben nyomult? Na, az is jó példa akkor, ezt add át a fiadnak. ☹️
És 25éve vannak együtt,igaz?
Sztem lőrincnek is 8 általánosa meg 2 különlegese van, szóval ragaszkodhatsz ehhez a módszerhez is, de ez kevés embernek jött be eddig. Vagy nagy mázlistának, vagy tehetséges focistának vagy színésznek kel lenni...
A pedofília sem évül el .
Állítólag akkor jó ha az állammal van szerődésed az átvételre. Akinek nem ilyen van az a saját üzemét látja el vele
Manapság már minden suliból megy tovább szinte mindenki gimnáziumba onnan meg főiskola egyetem,ez egy átlag iskola.
Ja,de hogy fogod munkara hergelni?
Btk. 25. § (3) bek.):

népirtás
emberiség elleni bűncselekmények
háborús bűncselekmények
hazaárulás (Btk. 258. §)
a Magyar Köztársaság elleni támadás (Btk. 139. §, alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása)

Lehet ő is letöltötte a Tisza APP-ot? 🤣

Najó, ezek mellett még azok a bűncselekmények nem évülnek el amire életfogyt. is kiszabható, ami gyakorlatilag a szándékos emberölés. Bár pl. az adócsalás, pedofília 20 év
Szájernek is van........
Biztos jobban hegeszt mint én 😁 2 vödör nápolyiért meg motivált is lenne mint állat 😁
Ha ini az üzleti terv akkor nem.
Vastag betuvel.
Jó biznisz a napelempark? Megvennék valami értéktelen területet meg egy konténer panelt, inivel meghegesztetném az összes földi tartót 2 vödör nápolyiért aztán dőlne a lóvé. De dőlne vajon? 🤔😁
nekem van egy ismerős akit kb 3 éve varrtak be egy 15 évvel ezelőtti ügy miatt, kb senki se érti miért szedték elő és miért nem évült még el...... de kapott több évet
szóval azért egyszer se biztos hogy még megúszta
ez egyfajta élc szeretet volna lenni. Arra akartam utalni, hogy attól még, hogy valaki professzor vagy az mta oszlopos tagja nem azt jelenti, hogy sikeres az életben. Az életrevalóság szerintem fontosabb bármilyen iskolánál. Ez a srác alattam kezdte az életét minusz húsz emelettel legalább. Van néhány hónap közöttünk meg néhány iskolai végzettség különbség de a lényegi különbségben tuti ő a befutó 😂
nem kellett a szomszédba mennie átbaszásért az tuti 😅 már vagy 10 éve egyébként minden legális már nem kell trükközni fut a szekér. Ez a gyerek úgy jutott odáig, hogy általánosban a haverom adott neki kesztyűt kölcsön, hogy le ne fagyon a keze. 0 helyről nulla pénzből nulla iskolával jutott oda ahol most van. Itt azért az elejébe sok mindent el kellett vállalni. Volt néhány év is amikor nem aludhatott nyugodtan mert nem lehetett tudni az ukrán maffia mikor húzza faszra. De ezek az idők elmúltak van egy halom vállalkozása napelem farmoktól útépítős cégig ingatlan biznyicig minden(kezeit széttáró)
Gondolom ez vicc féle akar lenni. Nem sok cég van ahol bármiféle tehetség számított, a kapcsolatok és azokat ecceri embernek csak a tanulmányai alatt tudnak kiépülni. 8 általánosban történő komoly odafigyeléssel sikerült mrd-osnak lenni. 😁
és teli van átbaszós génekkel
mert ehhez ez feltétel
becsületes úton senki se jut ekkora pénzhez 0 végzettséggel
én annyit tudok, hogy az itt környéki leggazdagabb gyerek aki kb. velem egyidős szerintem 10 mrd fölött van neki lajvé yachtba, ingatlanokba külföld, belföld útépítő vállalkozás stb. neki pl. 8 általános a legmagasabb iskolai végzettség(kezeit széttáró) Én ebből arra a következtetésre jutottam ha valaki kellő képen odafigyel órán az általános suliban nem kell a felesleges flancoskodás gimivel meg egyetemmel(kezeit széttáró)