“összeollózott propaganda szarságok“
Na ezt tökéletesen megfogalmaztad.
Még szerencse, hogy a a kormányoldalon ezt főbenjáró bűnnek tekintik.
Mert ott nincs és nem is lesz “ összeollózott propaganda szarság” 😂
Nem, mert a szokásos gyenge propaganda. Ezért kérlek hogy foglald össze, hogy mégis mi az amivel érvelsz. Bízom benned hogy te legalább érted, hogy mi az amin háborogsz. Sejtem, de azt már elégszer leírtam, és alapvetően nem tudom mivel vitatkozzam ha te sem tudod mi háborít fel. Feltételezni tudok, de szeretnék világosan látni.
megnézted a 2 kis videót és úgy gondolod minden rendben van, azóta semmi nem változott , náluk(fidesznél)
nincsenek azok a dolgok ami ellen beszélt a videókban
Jól beszél nincs ezzel gond. Nyilván ehhez át kell látni az egészet mi volt régen és mi van most. Neked is azt kellene csinálni, hogy vissza emlékezel de ha ez nem megy akkor az interneten rákeresel. Csinálsz egy excel táblázatot felírod a párt neveket MDF SZDSZ MSZP FKGP KDMP FIDESZ és mindegyik alá oda írod mit ígértek, mit teljesítettek, mennyi volt a reálkereset, a minimálbér, a létminimum, a támogatások, a költségvetés, világpolitikai helyzet, stb. Ez persze nem egyszerű sokrétű dolog neked nem fog sikerülni mert a szellemi képességed nincs meg hozzá. De nincs ezzel gond nem vagy egyedül van sok ilyen ember.
Tiszahívő barátom, én ezt nem tudhatom mert nincs narancs ködöm 😁
Neked viszont van vizenyős Tiszás tekinteted, ha ilyen összeollózott propaganda szarságokkal akarsz bárkit is provokálni. 😘
A Fidesz mindenesetre baromi jól dolgozhat, ha az ellenzék ennyit tudott összehozni ellene. Mint a karton Orbán figurával vitatkozó UkránPeti.
na fidesz hívők
szerintetek ez még mindig így van? vagy a gyurcsány-soros-vírus-háború miatt cselekszik másképp?
https://www.facebook.com/share/v/1DsDvj3VTU/
ez is érdekes:
https://www.facebook.com/share/v/17QuMsr3zr/
tényleg érdekelne a vélemény hogy a narancs ködön keresztül ez ki hogy látja
Bolond? Hát nem mutatkozott be. 😅 Szép gombák(meghajlós)Ilyenek. Meg ilyen fehéret is szedtünk mellé nagyon finom lett a krémleves amit csinált az asszony belőle(meghajlós)
Na hazajött a család eszünk a gombából amit tegnap szedtünk az erdőbe(meghajlós)
A legszebb leghúsosabb gombákat szedtük. piros kalapon fehér pöttyök pont mint a mesében(meghajlós)
beszél az akinek a minden is mind1(fejét fogó) Ha a nejem múlik még bringával jár azt se akarta, hogy az első szuzukiját megvegyem 20 éve mert neki nem kell autó. 😅
Blödinek még dolgozni kell, mire a három gyereket kistafírozza, de te ezt az egyet már most el tudnád indítani... akkor mire halmozol? hobbiból?mondom én, hogy arra rejszolsz 🤣
Ui: a nyaralást meg ne számolgasd, abból biztos nem jössz ki jól 😄 mert miként már többször rámutattál, én kb 10 éve nyaralok, az asszony meg 15 órát dolgozik - hetente.
én a nej dákóját kb. 2 ezerrel hirdettem meg a hahu piaci ára alatt. Volt 63 darab eladó dákó. Mondom baszki sosem kel el. megnéztem egy egyforma évjáératot egyforma futásteljesítményt állapotra mind patika volt 3 éves autókról beszélgetünk. Este felraktam a hirdetést reggel 9-kor már jött az első telefonáló délutánra 4 hívásom volt mind kereskedő volt. Az elsőnek odaígértem szóban fel kellett volna vinni pestre az autót mondja azonnal fizeti a második mondta,hogy eljön érte debrecenből. A másik kettőnek meg mondtam, hogy akkor hívom őket vissza ha még meglesz az autó. A debreceni kereskedő másnap eljött engedtem még neki egy százast azt vitte boldogan. Ha 3 kilóval magasabban hirdetem szerintem még most is itt kerülgetem a dákót(gondolkodós)
gondolom tegnap elsorvasztottál pár marék agysejtet azért írogatsz ilyeneket 😂
te iskolapáldája vagy az igénytelenségnek, pl amikor a fasza toyotát kivetted az asszony alól és tettél egy limlom daciát a segge alá úgy hogy különösebb megerőltetés nélkül tudtál volna sokkal jobbat is beszerezni
Na ezt tökéletesen megfogalmaztad.
Még szerencse, hogy a a kormányoldalon ezt főbenjáró bűnnek tekintik.
Mert ott nincs és nem is lesz “ összeollózott propaganda szarság” 😂