Az a baj, te is beleestél abba a hibába amibe nagyon sokan bármivel kapcsolatban. Miota az internetet eszed mert unatkozol, elhiszed hogx mindenhez értesz ís jobban 😄 csak hát ebben a hitben ki is merül minden mert max a horgászós informáciokat ülteted át a gyakorlatba a többi marad elméleti sikon, többnyire nem vizsgálva tovább a problémát
azért van különbség
a saját pénzemet osztogatom, szóval nem a nemzeti bankból kilopott pénzt
ez lehet szokatlan lenne a plebsnek, de nem találnának fogást rajtam
na akkor téged ott fognának meg netflixen meg agyzsugorító csatornákon kitalálnák hogy a kis mell a jó (valamiért)
és utána leszavaztatnának a néppel hogy amugy kis költségvetésből kigazdálkodott fizetésed nagymellű nőkre költöd 😂
ahelyett hogy mell kicsinyítést támogatnád és kórházakat építenél meg jó utakat .
hát ennyi volt ini 😂 már nem is kedvel a nép 😂
a sok pénz sosem motivált, én a képviselői fizetés felét arra költeném hogy minden hónapban másik ribinek csináltatnám meg a mellét jó nagyra hogy többet tudjon keresni
mert én már csak ilyen kibaszott karitatív vagyok
valamit nagyon kihagytál
lobit
pénz lobi mondja mi legyen ,
ha leszarod a néped akkor könnyű kis pénzért mindet meg csinálsz amit mondanak
ha szeretnél jót a népednek akkor halcolharc a háttér lobival mert a háttér pénz nem szereti a népeket hanem a pénzt meg a fura betegdolgokat szereti
Van az a magyar amerikai akinek kancsó a fia
ő miért pénzel buziskodást vagy migránsokat ..........stb mert nem egyezik az átlag emberekkel (a néppel ) és ebből csinál valahogy még több pénzt
Érdekes amit írsz. A Schiffert én is megnézem néha, mit nyilatkozik, mert nagyon értelmes figura. Bár néha már nem tudom kivenni, hová húz. De mondja a tutit az biztos.
Ha lenne agyad tudnád értelmezni mit mond schiffer.De nem lesz.Nagxon nem csak a vitya a döntő.A helyi képviselőket figyelembe kell vennie.
Nagyon nem az van amit te elképzelsz.
Mondjuk tuti el se fogsz gondolkodni,elég a propaganda amit hallgatsz.
Pedig egy ország vezetéséhez sokkal több kell. Nem elég a költségvetést elkészíteni azt bármelyik jobb matematikus vagy közgazdász tudja még annyira fontos a megfelelő diplomáciai képesség na az a nem mindegy.
még egyszer írom nem kell hozzá semmit, csak egy átlag intelligenciaszint
plusz némi kreativitás, a többit a jogászok elintézik
jön az ötlet--> jogilag fasza, akkor végig lehet vinni
jön az ötlet--> jogilag nem fasza, akkor keresünk más ötletet
aztán ha kiderül hogy a jó ötlet mégsem volt jó ötlet csak ki kell találni valamit miért nem sikerült.... tétje nincs.....
ennyi az egész
én biztos vagyok ha azok akik ide járnak simán elvezetnék ezt a kócerájt
Már pedig igen. A felszinen lehet könnyűnek tűnik, de ugyanolyan mint egy vállalkozás vezetése, az se megy mindenkinek pedig sokan próbálják, és ebben is vannak szintek. Bár szintén ennyire érthetetlen számomra hogy szemlátomást gyenge szellemi képességekkel hogy lehet döntéshozó vagy támogató pozucióba kerűlni. Pl karácsonygergő aki láthatólag fogyatékos, vagy hadházy aki full idiota vagy nagy márton aki tudatlan de lehetne sorolni.
ország vezetés
kiválasztanál 200(vagy mittudomén menyi kell a parlamentbe) random embert akinek legalább érettségije van ugyanúgy elvezetné az országot mint bárki más
az a lényeg hogy a 200 random ember maximum javaslatokat tehet de csak egy embernek legyen döntési joga, ezért működik a fidesz mert a vitya amit gondol az van
ne gondold már hogy egy ország vezetés bármi tudást vagy képzettséget igényel, egy nagyobb abc vezetése összetettebb tőle
Pont most nem az. A vityáék fognak a legnagyobb aránnyal bekerülni a parlamentbe ehhez kellenek ti a zotyával. A mihazánkhoz én kellek meg a Jani. Ahhoz, hogy a mihazánk tudjon bent érvényesülni ahhoz raksék kellenek bogyóval. Most fognak helyére kerülni a dolgok. A tiszások a 35 40 százalékukkal nem fognak tudni csinálni semmit vityáék még nem fognak tudni lopni a 45 százalékukkal mi hazánk nélkül azok meg ezt nem engedik. Szóval lehet furcsán hangzik most mindeféle szavazóra szükség van egy jó arányhoz(meghajlós)
a saját pénzemet osztogatom, szóval nem a nemzeti bankból kilopott pénzt
ez lehet szokatlan lenne a plebsnek, de nem találnának fogást rajtam
ilyeneket fogsz majd hallgatni
kel ez neked ? 😂
a ribik tuti boldogak lesznek, és ha ők boldogok én is az vagyok
utat nem építek. terepjáróm van 😂
és utána leszavaztatnának a néppel hogy amugy kis költségvetésből kigazdálkodott fizetésed nagymellű nőkre költöd 😂
ahelyett hogy mell kicsinyítést támogatnád és kórházakat építenél meg jó utakat .
hát ennyi volt ini 😂 már nem is kedvel a nép 😂
mert én már csak ilyen kibaszott karitatív vagyok
https://www.elemi.hu/karacsony...
lobit
pénz lobi mondja mi legyen ,
ha leszarod a néped akkor könnyű kis pénzért mindet meg csinálsz amit mondanak
ha szeretnél jót a népednek akkor halcolharc a háttér lobival mert a háttér pénz nem szereti a népeket hanem a pénzt meg a fura betegdolgokat szereti
Van az a magyar amerikai akinek kancsó a fia
ő miért pénzel buziskodást vagy migránsokat ..........stb mert nem egyezik az átlag emberekkel (a néppel ) és ebből csinál valahogy még több pénzt
Mondjuk a vitya mostanaban fogyott valamennyit ő,szoval ini vagy lefogy,vagy nem lehet odarakni.
de aki kijön a havi fizetéséből az már teljesen érett egy ország vezetésére
Nagyon nem az van amit te elképzelsz.
Mondjuk tuti el se fogsz gondolkodni,elég a propaganda amit hallgatsz.
http://youtu.be/bhBRqYbKASU?si=eHIOa8key6bU4Tnt
plusz némi kreativitás, a többit a jogászok elintézik
jön az ötlet--> jogilag fasza, akkor végig lehet vinni
jön az ötlet--> jogilag nem fasza, akkor keresünk más ötletet
aztán ha kiderül hogy a jó ötlet mégsem volt jó ötlet csak ki kell találni valamit miért nem sikerült.... tétje nincs.....
ennyi az egész
én biztos vagyok ha azok akik ide járnak simán elvezetnék ezt a kócerájt
ezeknek nem lehet hinni
kiválasztanál 200(vagy mittudomén menyi kell a parlamentbe) random embert akinek legalább érettségije van ugyanúgy elvezetné az országot mint bárki más
az a lényeg hogy a 200 random ember maximum javaslatokat tehet de csak egy embernek legyen döntési joga, ezért működik a fidesz mert a vitya amit gondol az van
ne gondold már hogy egy ország vezetés bármi tudást vagy képzettséget igényel, egy nagyobb abc vezetése összetettebb tőle
Itt most olvasni kell a fordítást, vagy a tolmácsot kell hallgatni?