Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudod magadnak kiszerelni? FerVill-nél megcsinálják, és lehet olcsóbban, bár régen voltam náluk.
1 hét? 🧐 Eddig mindig olcsóbb volt venni egy újat olcsóbb helyen(pl. zsu, vagy kedveményekkel a 3 nagyból) azonnal és beszerelni vagy ahogy írod egy bontott 30-ért amiben fesszabot cserélsz 3-4000-ért és azonnal megy, igazából nem az árral van bajom (főleg mert te fizetted 😁) hanem az idővel mondjuk most pont van másik járműved, tényleg, vezérlés megvolt?
akkor édesanyám nem tudna elmenni a fideszre szavazni(kezeit széttáró)
Leszerelés felszerelés és a javítás, csapágy szabadonfutó diódahíd szabályzó csere 🙈 Lehet egy bontottal jobban jártam volna, de nem volt választás, örültem hogy megcsinálták 1 héten belül. Ezért kell legalább 2 autó 🙈
Ez valóban jó lenne. 👍️
Mi kerult annyiba?
Ebbol ket generatort veszek.🤣
szerintem eljár hozzá konzíliumra.(gondolkodós) Hisz mind a kettő beteg keresik a diagnózist 😂
Szerintem te most csak trollkodsz, mert ilyen hülye még bogyó sem tudott lenni.
hát tök jó lesz nekünk 😅 az itteni gazdáknak végük lesz az ország exportjának is oda lesz a fele ami a gdp jelentős része de legalább lesznek majd jó minőségű földjeink ahol lehet majd kirándulni nagyokat a családdal 😅 Ini. neked ebbe az esetben majd 4 hétből 4 hetet kell dolgozni, hogy túléld 😅 Majd mutasd meg az etetett helyed eljárogatok én oda horgászni amíg te dolgozol. 😅 ukrajna a büdös életbe nem lesz úniós tag. Brüsszelben 3 év múlva eltakarítják a baloldalt azt markánsan változni fog a helyzet. De ha a nemzetállamokban addig jobboldali kormányok fognak hatalomra kerülni már az is erősen fog hatni az eu vezetésre. Egész jó látszik mi történik egy név nélküli szavazáson az euban. Már a baloldal 20%-a is ellenáll a saját faxságuknak és ez egyre csak erősebb lesz(meghajlós)
ukrajna eu tag lesz, ha tetszik ha nem, és ehhez a törpe diktátornak beleszólása se lesz
és amit eu tag lesz az itteni gazdáknak végük van, ami annyiból szerencsés hogy ha nem termelenek előbb utóbb helyreállnak a földek mert már teljesen elkúrták a többségét

és igen, idő kell ahhoz hogy az orbáni elnyomás megszűnése után kitermeljen az ország néhány gerincesebb politikust
azért egy uv alatt forgasd át a maradékot, nehogy a vámkomandó törjön rátok éjjel 😅
😅
azért a fidesz ebbe is lekörözi már a baloldal de hát a túléléshez alkalmazkodni kell 🤣
ennyi(kezeit széttáró) 😅
ja a buzi felvonulást is be lehetett tiltani mi? 🤣
micsoda? Azért kell a tiszának nyerni, hogy 2030-ban előjöjjenek olyan emberek akik értelmesek meg rendesek vagy mit zagyválsz?
ez már majdnem olyan,hogy a velejéig korrupt ukrajnát azért kell felvenni az euba mert ha eu tag lesz akkor majd nem lesz korrupt 😂
Ini bazmeg mondanám, hogy kezeltesd magad de erre nincs gyógyír tényleg csak a vonatkerék 😂
Tulajdonképen semmiféle pálfordulásról szó sincs. Követi a világ változásait alkalmazkodik hozzá. de tovább megyek. előre lát mint egy jó sakkozó aki már a következő 3 lépést is látja amikor megfogja a bábut. Vitya ebben nagyon jó. Nem véletlenül találták azt sem ki, hogy nem igazuk van hanem igazuk lesz. eddig minden beigazolódott amiről megmondták, hogy úgy lesz. 2015-től látványosan(kezeit széttáró) Akinek meg egy sejtnél több van az agyában mint neked tehát legalább kettő annak azért ez felkelti a figyelmét. (kezeit széttáró) Ha nem orákulum akkor ezt honnat tudja a csávó? Lehet, hogy ért hozzá? Ha valamihez hozzányúl az ellenzék látja a következményeit?
erről van szó(kezeit széttáró)
erre a hülyeségedre meg válaszoltam már vagy 2 * ezt nem lehet már jobban kommentálni 😅
pont ugyanezt csinálja a fityesz is ezt el leseték a komcsiktól csak közben azóta meg sokkal jobban is csinálják 😅 Neked is ez lesz a szerencséd, hogy a tisza nem lesz erősebb 25%-nál 😅
ami ellen beszélt a videóban? Fura 1 évvel ezelőtt vitya amerikát a pokolba kívánta, most meg jár ki hozzájuk pusziszkodni ez vajon, hogy lehet? Te meg idejössz 20 éves dolgokkal(óranézegetős) Amikor hetente változik a helyzet? Ezek a propaganda videók arra jók, hogy az olyan szerény képességűeket mint te összezavarják 😅 aztán az a szerencse pont ugyanez a fideszenek is megvan így a te fajtád egysejtűjei teljesen össze lesznek zavarodva végül még is csak arra fog szavazni aki ad majd egy rakás lóvét postai utálványon április első hetében valamire hivatkozva mint múltkor az szja visszatérítés ami több száz ezer forint volt nekem majdnem egy milla 🤣
A világ változásaihoz alkalmazkodni kell. Vagy alkalmaszkodsz és folyamatosan megújjulsz vagy rajtaveszel(kezeit széttáró) Azok a dolgok amik 20 éve működtek azok 20 évvel később már nem biztos, hogy működnek főleg egy olyan világban ahol egy hét alatt ellenkezőjére tud változni minden. Azt nem keresed elő amikor a fidesz kardoskodott azért, hogy az ukrajna kerüljön be az únióba? mert, hgoy ilyen is volt ám most meg látni se szeretné ott. Na ez is azért van mert feje tetejére állt minden ami régen az országnak előnyös lett volna most ugyanaz a dolog pont a hátrányára válna. (kezeit széttáró)
Mondom ezt úgy, hogy életembe egyszer szavaztam a fideszre. Miépre, fkgp-re, jobbikra, mihazánkra szavaztam eddig. Már csak azért is, hogy ezt a narancsködös faszságodat végre elfelejtsd(gondolkodós) Először is mi a kérdés?
Az első videóban elmondja vitya, hogy képzeli el a demokráciát. ez röviden úgy, hogy a népnek módjában legyen elzavarni az aktuális kormányzópártot ha a bizalom megrendült benne. Ez létező dolog hisz erre van a választás. A másik az, hogy meg kell kérdezni az embereket a döntések előtt hát nyakra főre kapjuk a kérdőíveket nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk megkérdezve 😅 Egyébként ezt pont hülyeségnek tartom mert kb. úgy van összeállítva a kérdéssor, hogy szeretne e ön havonta 5 milliót keresni úgy, hogy egy kanapén fexik egész nap vagy szeretne inkább nettó 205 ezer forintért napi 12 órát dolgozni a tűző napon a földeken kapával a kezében melyiket választja A vagy B 😅

A másik videóban sem látom a csodát. Egy párt arra törekszik, hogy hatalomra kerüljön ha meg már ott van akkor meg tudja tartani a hatalmát(kezeit széttáró) el is mondja a receptet. hazudik a gazdaságról azt mondja jól állunk majd félelmet kelt amitől csak ők tudnak megvédeni. Még is mi a faxt kéne csinálnia??? A boxoló bemegy a ringbe kezet fog az ellenféllel azt kilép a szorítóból mert ez biztos meg fog verni? Vagy beleordít a pofájába az ellenfélnek, hogy letépi a fejét? Hazudni csalni kell minden eszközt meg kell ragadni, hogy meg lehessen tartani a hatalmat baszki. Mit kéne csinálniuk? Hát szánom bánom tényleg igaz, hogy a fater 60 pusztája állami pénzből épült mint ahogy a rokonok gazdagodása is kormányzati pénzekhez köthető. elloptunk 16 év alatt vagy 20 ezer milliárdot szánjuk-bánjuk de azért szavazzanak ránk, mert mi még is csak olyan jó fiúk vagyunk meg amúgy is a többiek többet fognak majd lopni(kezeit széttáró)
meg az, hogy mit hol és hogy reklámozol. Ez a gusztustalan lejárató kampányosdit éppen a baloldal kezdte bevezetni. Arra hivatkozni, hogy 20 évvel ezelőt ki mit mondott a legnagyobb hülyeség. 20 évvel ezelőtt teljesen más volt a világ az internet is gyerekcipben járt lapostelefon meg féjszbuk szerintem még nem is volt tv és rádió volt amin lehetett reklámozni. A fidesz nem csinált mást mint felvette a kesztyűt és pont olyan okádék módszerekkel kezdte ell a szavazóbázisának a megtartását mit a baloldal. ha ezt nem csinálja sehol sem lenne már nem is emlékeznénk rá te meg geci szarul éreznéd magad mert egy hónapból legalább 3 hetet dolgoznod kéne ahhoz a testalkathoz amit összehordott neked a fidesz 😅 Azért egy kicsit visszásnak érzem, hogy egy féjszbukreklámmal fikázzák a féjszbukreklámot hisz ez a tiszának egy kő kemény reklámja. Az utolsó mondatot meghallgattad? Ha meghallgattad el hiszed? Megpróbálom idézni.
"A TISZA MEGSZÜNTETI A PROPAGANDÁT A FELSZABADULÓ PÉNZEKBŐL MEG EGY MŰKÖDŐ ORSZÁGOT FOG ÉPÍTENI"

Hát maga ez a féjszbuk sort is egy kibaszott propaganda ini 😆 Te ebből egy betűt is elhiszel? Ez kb. mintha azt mondanám a maradék 20 évembe én már sem enni nem fogok egy falatot sem sem inni egy kortyot sem 😂 nagyjából ennyi a valóságtartalma 🤣
Fogalmam sincs miért érint ez téged hisz el se mégy szavazni így fideszes vagy 😅
Isten lássa lelkem ha a migránsok nem lennének a képletben megszavaznám neked a tiszát 😅 ez a migráns horda nem kitaláció van rokonság olyaszba meg osztrákba és megdöbbentő milyen gyászos ott a helyzet. Bazmeg már utcára nem mernek menni van amikor fényes nappal sem(óranézegetős) Én szeretnélek téged dolgozni látni a mindennapi betevő falatodért. ha a tisza nyerne erre rákényszerülnél.(kezeit széttáró) De adok még neked egy sanszot nem szavazok rájuk 🤣
Na, sikerült kamu pénzért eladni a jószágot? 😁 Óvatosan fogdossad nehogy elmosódjon a festék.
én anno megcsapágyaztam, kicseréltem a szénkeféket egyből fasza lett párezerért
az astrában ki lehetett szedni külön a szénkefét