Ne vedd a lelkedre 😅 Én is a mi hazánkra szavazok. Azért azt lássuk be ,hogy önállóan országot vezetni meg népszerű jutubvideókat készíteni nem ugyan az a kategória.(kezeit széttáró) Egy mi hazánk szerintem nem alkalmas egy ország elvezetésére arra a jelenlegi pártok közül egyedül a fidesz képes. A mi hazánk arra lesz jó, hogy meghiúsítsa a mértéktelen pénzrablást amit a fidesz leművel. Nekem is bicskanyitogató ahogy a matolcsy család elnyúl 500 mrd-ot és erről a fidesz ugye nem nyilatkozik hisz folyamatban van a vizsgálat.(kezeit széttáró) majd tudjuk mi lesz a vége titkosítva lesz 200 évre az ügy azt minden marad a régiben. Ez a mértéktelen harácsolás normális embernek nem tetszik. Ugyanakkor látni kell azt is, hogy egy mihazánk még nem kész egy kormányzásra az összes többi pártnál meg a 11 éves fiam is jobban kormányozna 😅 mondjuk az összes többi pártnak eszébe sincs kormányozni ők is nagyon jól tudják, hogy nincs is meg hozzá a képességük, csak a hatalom közelébe akarnak kerülni, hogy csencselhessenek ők is(kezeit széttáró)
A mihazánkosok lelkesek most még tiszták is a későbbiekben mondjuk egy 8-12 év múlva akár komoly erőt is jelenthetnek vagy akár kormányra is kerülhetnek ha megmarad a lelkes lendület. Most van egyébként jó esélyük beleszólni a politikába. Tágra nyílt szemmel fogom figyelni tavasztól mit fognak csinálni. Csak végrehajtó maffiázásból, vakcinázásból, deizahiteles botrányból, hétvégi vásárokból nem lehet az országot kormányozni. ehhez több kell majd most lesz esélye végre bemutatkozni. Egyenlőre a virradat programjuk amit népszerűsítenek utópiának tűnik első olvasatra(gondolkodós) Nem lehet úgy helyzetbe hozni magyar közép és kisvállalkozásokat, hogy közben a multikat elűzzük mert azonnal megrogy az ország. Aztán elég sok ilyen apróság kiegészítésre kell kerüljön még(kezeit széttáró)
Az elmúlt években egyenlőre annyit értek el, hogy a figyelmet felkeltették(meghajlós)
“Hasznos hülye”. 😂
Te aztán igen 👌
Látod én nem használok rád hasonló jelzőket. Pedig néha vannak fura gondolataid.
Annyit segítek, hogy se a Fideszre, se a Tiszára nem szavazok!
Így már könnyebb? 😉
leírtam alant azt az egyet 15 km szakasz nem újították fel(kezeit széttáró) de másik százat meg igen bazmeg 🤣
Lehet fűrészelni a fingot neked is meg janinak is. Útfelújítást a fidesz toronymagasan megnyerte az összes előző kormányhoz képest. Ti rohanjatok szavazni a tiszára, hogy nem jók az utak. 🤣 Így az én hasznos hülyéim lesztek, mert ti biztosítjátok be nekem tóth lacit 😅
mert ugye nagykőrös meg cegléd között milyen fasza az út
ott van melletted aztán nem veszed észre hogy akink kicsit gyengébben rögzöltek a fogai fele kipotyog mire végig megy rajta?
szerintem csak elengedte a hülyeségeid 😅
De én se megyek ölre senkivel politika miatt. Egyrészt a fidesz győz másrészt a mi hazánk fogja tudni diktálni a tempót pont a sok hülye tiszás miatt. Most szó szerint hasznos hülye az összes tiszás. 😅 Szerencsére kormányozni soha nem fognak viszont totyáékat végre helyzetbe hozzák(meghajlós)
ez egy búlshit. Úgy látszik csak mátra környékén mászkálsz. Én az országban. Soha a büdös életbe nem építettek ennyi új utat utat mint most és soha nem újítottak fel annyit mint most. Az, hogy mind nincs kész az annak a bűne, hogy nem ilyen ütembe épültek a 90-es évek óta. Ha ezt ilyen ütemben csinálják rég kész lenne. Persze ezt le lehet írni úgy is ahogy neked tetszik. Mert, hogy valóban van sok szar út is. Én azt látom, hogy azok panaszkodnak az orbánra akiknek szarul megy. Nekem jó megy én nem is panaszkodok ezért nem is akarok változást. Általában ezek az emberek azt nem értik meg, hogy akkor sem élnének jobban ha nem lenne hatvanpuszta, kastélyok, saját telefontársaság saját bank mnb botrány saját útépítőcég saját balaton saját szállodalánc és minden amit orbánék elloptak. Mert, hogy qrvára sok mindent elloptak. A nép egyszerű gyermekének ettől nem lenne olcsóbb a kenyér de nem is kerülne több hús a levesbe. Én hiába vehetnék meg 1 forintért kastélyt. Nincs rá 8 milliárdom, hogy felújítsam. Egész európának szarul megy nem csak nálunk. De a sok hülye elhiszi, hogy másutt sokkal jobb meg olcsóbb minden 😅 Hát nem. Ezt az inflációt pont benyelte minden európai ország és biztos hihetetlen az ország vezetői ott sem lopnak el forinttal sem kevesebbet. 😅 De el kell menni aztán be kell menni a boltba vásárolni. Vagy tankolni. Furi mert magyarországot büntették az üzemanyag ársapkáért horvátországban 2023 óta ársapka van. De lehetne sorolni a megkülönböztetéseket. Ti szaladjatok szavazni a tiszára. De ne sirdogáljatok 4 év múlva. Ugye tisza vezetés esetén nem lesz több útfelújítás vagy kórházfelújítás ugye? Pénz lopás is változatlan lesz. Valaki elhiszi, hogy tisza esetén bármi változni fog pozitív irányba? Aki az elszámoltatásba bízik az elhiszi, hogy bárkit is el fognak számoltatni? 😂 Gyerekek gyerekek ti hisztek a mesékben 🤣
nincs szar út csak szar kocsikat vesz a nép 😂
egy ram vagy f350 vagy ilyesmi kocsinak nem számítanak ezek a 10-20 centis úthibák
bár én se nagyon veszem észre ha át kell menni valami járdaszegélyen, kicsit billegek mert az eleje torziós rugó és kifeszítettem teljesen hogy feljebb kerüljön az alja de a gumit nem fogja szétbaszni a padka
de ettől függetlenül o1g 😆
Mint altalaban a fokozlekedesi utakat jobban karbantartjak,viszont az eldugott erdei faluk kozti utakra ott se figyelnek.
Donovalyba,popradra jominosegu uton mehetsz,pont mint a 21 esen mordorba.
Ed a cered kornyeki,az szar,pont mitha jolsva fele mennel.
Bar erdekes hogy ozdot elhagyva a ceredin kivul nem rossz.
amit nem használsz jó marad sokáig
használod erodál
minél nagyobb a használat a annál nagyobb a romlás is
azért csak van összefüggés vagy nem ?
szlovákok megcsinálják azt a pár kilométer út hálózatot + nincs forgalom sokáig jó lesz ( hasamra csapok kb 20 év )
Magyarországon szerintem szűken becsülve is 10 x-eres a forgalom + jóval nagyobb úttat tartunk fen rgo akkor nem fog bírni annyit ezért pár év alatt eltud szaporodni .
És mielőtt megemlíted a jóléti nyugatot tükörsima minden fasza útjait . Pont ez a lényeg más költségvetés nyugaton más kelet Európában de a fizika az fizika aszfalt kb ugyan az mint németbe szlovákba magyarba . Csak egyik helyen van sok lové másik helyen meg csak kerék pároznak rajta azért ez is számít vagy nem ?
Mindig röhögök ezen a hülyeségen hogy szlovákba milyen jó az út 😂
Jó az út ? Persze hogy jó ........................meg csinálják csak nem használja senki (tapasztalat)
Magyarországon laknak szűk tízmillióan az az jóval több a kocsiforgalom
aztán Magyarországnak van autópályája sok hosszú ami további igázásra hozzánk vonz mindenki is rajtunk keresztül ingázik fél Európa nyugatra utána vissza vendég munkások ,kamionok ,turisták
Hát ilyen ez akkor ...... nálunk romlik az út nem a szlovákoknál ahova átugrok a össztömeg 370 kg-os motorommal gurulgatni 😂 nálunk napi forgalom nagyobb a faluba mint egész szlovák negyedéves kocsiforgalma
Azok ott se kanyargosak,szerencsejüre tóciában bar kb ugyanolyan szarok legalabb kanyarognak,itt meg egyenes.
Ami meg jo az hogy kevesebbet autoznak.
Nalunk akkora a melyszegenyseg hogy mar hanyok a merhetetlen autotomegtol.Lassan lepni se lehet.
Ami meg jo hogy ha egy eldugott erdei uton van ket auto,azok tuti 100 al elethalalharcot folytatnak,nem 70 el bandukolnak ha lehet 90 el menni.
A szezon jobbik reszek szetintem 2-3e km arrafele kavitnyaltam.
Ha szerinted a hnusta-jolsva jobb akkor baj van a szemeddel.
De egy sor erdei harmadrangut vegigjartam.
Nem a poprad zakopane-bol kene kiindulni,bar a lengyel resze annak is katasztrofa.
Hát picit tartok a minimálbér, minimál nyugdíj emeléstől. 🤔
A mihazánkosok lelkesek most még tiszták is a későbbiekben mondjuk egy 8-12 év múlva akár komoly erőt is jelenthetnek vagy akár kormányra is kerülhetnek ha megmarad a lelkes lendület. Most van egyébként jó esélyük beleszólni a politikába. Tágra nyílt szemmel fogom figyelni tavasztól mit fognak csinálni. Csak végrehajtó maffiázásból, vakcinázásból, deizahiteles botrányból, hétvégi vásárokból nem lehet az országot kormányozni. ehhez több kell majd most lesz esélye végre bemutatkozni. Egyenlőre a virradat programjuk amit népszerűsítenek utópiának tűnik első olvasatra(gondolkodós) Nem lehet úgy helyzetbe hozni magyar közép és kisvállalkozásokat, hogy közben a multikat elűzzük mert azonnal megrogy az ország. Aztán elég sok ilyen apróság kiegészítésre kell kerüljön még(kezeit széttáró)
Az elmúlt években egyenlőre annyit értek el, hogy a figyelmet felkeltették(meghajlós)
Te aztán igen 👌
Látod én nem használok rád hasonló jelzőket. Pedig néha vannak fura gondolataid.
Annyit segítek, hogy se a Fideszre, se a Tiszára nem szavazok!
Így már könnyebb? 😉
Lehet fűrészelni a fingot neked is meg janinak is. Útfelújítást a fidesz toronymagasan megnyerte az összes előző kormányhoz képest. Ti rohanjatok szavazni a tiszára, hogy nem jók az utak. 🤣 Így az én hasznos hülyéim lesztek, mert ti biztosítjátok be nekem tóth lacit 😅
ott van melletted aztán nem veszed észre hogy akink kicsit gyengébben rögzöltek a fogai fele kipotyog mire végig megy rajta?
De én se megyek ölre senkivel politika miatt. Egyrészt a fidesz győz másrészt a mi hazánk fogja tudni diktálni a tempót pont a sok hülye tiszás miatt. Most szó szerint hasznos hülye az összes tiszás. 😅 Szerencsére kormányozni soha nem fognak viszont totyáékat végre helyzetbe hozzák(meghajlós)
Vannak problémáid????
Igyál meg egy teát és hallgass valami egyházi lélekerősítőt! 😇
Mert látom még ma ezen nem vagy túl. 😂
egy ram vagy f350 vagy ilyesmi kocsinak nem számítanak ezek a 10-20 centis úthibák
bár én se nagyon veszem észre ha át kell menni valami járdaszegélyen, kicsit billegek mert az eleje torziós rugó és kifeszítettem teljesen hogy feljebb kerüljön az alja de a gumit nem fogja szétbaszni a padka
de ettől függetlenül o1g 😆
szar az út , szar minden is 😂
f@szom orbán 😂
Donovalyba,popradra jominosegu uton mehetsz,pont mint a 21 esen mordorba.
Ed a cered kornyeki,az szar,pont mitha jolsva fele mennel.
Bar erdekes hogy ozdot elhagyva a ceredin kivul nem rossz.
Az út minőségéről beszéltünk Zolival, nem az okokról és fizikáról. 😂Nem kell ezt ennyire túlmagyarázni!
használod erodál
minél nagyobb a használat a annál nagyobb a romlás is
azért csak van összefüggés vagy nem ?
szlovákok megcsinálják azt a pár kilométer út hálózatot + nincs forgalom sokáig jó lesz ( hasamra csapok kb 20 év )
Magyarországon szerintem szűken becsülve is 10 x-eres a forgalom + jóval nagyobb úttat tartunk fen rgo akkor nem fog bírni annyit ezért pár év alatt eltud szaporodni .
És mielőtt megemlíted a jóléti nyugatot tükörsima minden fasza útjait . Pont ez a lényeg más költségvetés nyugaton más kelet Európában de a fizika az fizika aszfalt kb ugyan az mint németbe szlovákba magyarba . Csak egyik helyen van sok lové másik helyen meg csak kerék pároznak rajta azért ez is számít vagy nem ?
Nem az átmenő forgalom a téma.
Mindig röhögök az ilyen hozzászólásokon 😂
Jó az út ? Persze hogy jó ........................meg csinálják csak nem használja senki (tapasztalat)
Magyarországon laknak szűk tízmillióan az az jóval több a kocsiforgalom
aztán Magyarországnak van autópályája sok hosszú ami további igázásra hozzánk vonz mindenki is rajtunk keresztül ingázik fél Európa nyugatra utána vissza vendég munkások ,kamionok ,turisták
Hát ilyen ez akkor ...... nálunk romlik az út nem a szlovákoknál ahova átugrok a össztömeg 370 kg-os motorommal gurulgatni 😂 nálunk napi forgalom nagyobb a faluba mint egész szlovák negyedéves kocsiforgalma
Ami meg jo az hogy kevesebbet autoznak.
Nalunk akkora a melyszegenyseg hogy mar hanyok a merhetetlen autotomegtol.Lassan lepni se lehet.
Ami meg jo hogy ha egy eldugott erdei uton van ket auto,azok tuti 100 al elethalalharcot folytatnak,nem 70 el bandukolnak ha lehet 90 el menni.
“Nem járok arra, ezért nem is érdekel.”
Menjél ott is jó utakon, mint Magyarországon! 😂
Ha szerinted a hnusta-jolsva jobb akkor baj van a szemeddel.
De egy sor erdei harmadrangut vegigjartam.
Nem a poprad zakopane-bol kene kiindulni,bar a lengyel resze annak is katasztrofa.
Ajjjaj, ebbe ne menjünk bele!
Hogy van ott problema?
Amugy az allitolag nalunk sokkal jobb szlovak utak semmivel se jobbak.
Pedig mennyi bezzeg.......-et hallok.