Asszem valamelyik Mazda PHEV-ben volt úgy megcsinálva, hogy a benzinmotoron ugyan úgy volt generátor és az töltötte az akkut. Tehát ha villanymotorról mentél és gyakran töltögetted, képes volt lemerülni a 12V-os akku.
Ez szép, és még meg akarják tiltani az otthon szerelést. Én is fizettem sokszor felárat munkaeszköznél, de akkor azonnal nekiláttak és még egy motorfelújítás gépmunkával együtt megvolt 4 nap alatt igaz azért ez tizenéve volt, mondjuk mi több márkának vagyunk márkaszervize és igen gyors a javítás, nem napok hanem akár órák alatt megvan és mehet tovább melózni az ügyfél. Én futó javításokat csinálok és ritka, hogy akár alkatrész miatt is napokat álljon egy pótkocsi.
Hat,van egy döglött targoncam,valahogy az emelő reszet a hidraulikával egy betonozott alaphoz kéne szerelnem,a villa helyere egy emelőpontot rakni oszt hajra. 😁
Ez Pesten van, ott van a teherautó még. A szomszéd ajánlotta, aztán amikor meg volt beszélve hogy viszem, benyögte hogy már bent áll 3 teherautó és nem tudja mikor tudják megcsinálni. Én meg majdnem ezért vonatoztam fel Vp.-ből mert az opellel így nem tudtam felmenni 🙈
Egyre jobban érik bennem hogy veszek a házhoz egy csápos emelőt, csak hova a faszba rakom, ahhoz belmagasság is kell hogy ne tolja ki a tetőn az autót 🤣
Minden szerelő 2-3 hetet mondott mert tele van melóval, ez a fickó tudta vállalni 1 héten belül. Veszprémben vagyok amúgy a teherautó sincs kész mert a maszek szerelő átkúrt, úgyhogy viszem a Fordhoz jövő héten 🙈
Szerinted ilyen időben szeretnék a kocsi alatt fetrengeni? Ráadásul egy bontott motyó is bizonytalan hogy milyen állapotban van 🤷♂️ Megcsinálták én meg tudtam csinálni a saját dolgomat 🤷♂️
Bontott motyo 25-40e,azt megcsinaljak,es egy kellemes kocsi alatti fetrengessel kicsereled.
Te legalabb befersz alá,ini csak egy külszini banya Cat billencse ala ferne.🤣
az angolok minden külső ráhatás nélkül tudnak idióták lenni 😂