Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért nekik a szinesekkel nem az únió miatt van gondjuk
az angolok minden külső ráhatás nélkül tudnak idióták lenni 😂
És te mit gondolsz erről
https://www.youtube.com/shorts...
de hát a lényeg o1g
Asszem valamelyik Mazda PHEV-ben volt úgy megcsinálva, hogy a benzinmotoron ugyan úgy volt generátor és az töltötte az akkut. Tehát ha villanymotorról mentél és gyakran töltögetted, képes volt lemerülni a 12V-os akku.
Biztos azért mert o1g 😆
Ez úgy működik, hogy először még nincs elég hely....
Aknával egyszerűb, otthonra elég az is.
Gödröt ásni olcsóbb 😃
De van, csak valamivel nagyobb 😄
Igen biztos, ez van.
Kicsit lehúztak,nem?50ezerért kapsz új generátort.
Mondjuk kijött a szimering...........darabokban,Nem a sima fajta hanem a ptfe,a fem karima bennemaradt,ki kene bányászni.😆
Aknát csak ásni kell, ugyan nehézkesebb abban dolgozni, de azért jó, ha akarsz ilyet ásni viheted a markolót. 😁 Magamnak is mihamarabb ások egyet.
Regen minden jobb volt...
Ez szép, és még meg akarják tiltani az otthon szerelést. Én is fizettem sokszor felárat munkaeszköznél, de akkor azonnal nekiláttak és még egy motorfelújítás gépmunkával együtt megvolt 4 nap alatt igaz azért ez tizenéve volt, mondjuk mi több márkának vagyunk márkaszervize és igen gyors a javítás, nem napok hanem akár órák alatt megvan és mehet tovább melózni az ügyfél. Én futó javításokat csinálok és ritka, hogy akár alkatrész miatt is napokat álljon egy pótkocsi.
Hat,van egy döglött targoncam,valahogy az emelő reszet a hidraulikával egy betonozott alaphoz kéne szerelnem,a villa helyere egy emelőpontot rakni oszt hajra. 😁
Ez Pesten van, ott van a teherautó még. A szomszéd ajánlotta, aztán amikor meg volt beszélve hogy viszem, benyögte hogy már bent áll 3 teherautó és nem tudja mikor tudják megcsinálni. Én meg majdnem ezért vonatoztam fel Vp.-ből mert az opellel így nem tudtam felmenni 🙈
Egyre jobban érik bennem hogy veszek a házhoz egy csápos emelőt, csak hova a faszba rakom, ahhoz belmagasság is kell hogy ne tolja ki a tetőn az autót 🤣
Ez a blődi féle,vagy kerestél masikat?
Azert irtam hogy el kell vinni ceghez felujitani.
Van kb 300m² raktarteruletem.😃
Kihasznalom.
Minden szerelő 2-3 hetet mondott mert tele van melóval, ez a fickó tudta vállalni 1 héten belül. Veszprémben vagyok amúgy a teherautó sincs kész mert a maszek szerelő átkúrt, úgyhogy viszem a Fordhoz jövő héten 🙈
Szerinted ilyen időben szeretnék a kocsi alatt fetrengeni? Ráadásul egy bontott motyó is bizonytalan hogy milyen állapotban van 🤷‍♂️ Megcsinálták én meg tudtam csinálni a saját dolgomat 🤷‍♂️
Pedig csáknorisz vett egy v8 as teslat.🤣
Bontott motyo 25-40e,azt megcsinaljak,es egy kellemes kocsi alatti fetrengessel kicsereled.
Te legalabb befersz alá,ini csak egy külszini banya Cat billencse ala ferne.🤣
Lehet. Az én autóimban régóta nincs generátor.F Astrával voltam ott utoljára. 😁
Ott az új olcsóbb volt pár éve mint a felújítás. 😁
Ez kb egy par oras melo,mar ha a tuzfal felol van,oldalra kifer altalaban,bar sokminden utban van.