Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja 😂 😂 és ott senki nem úgy hogy mi pártunk ments meg minket 😂 😂 😂
arról videó van ..................akkor még láttam is
a másik hogy a muzulmán ellentétbe keresztény ima nem hangos soha ( amugy nem is abból vették le hogy mint motyog hanem a testhelyzetéről )
Muzulmánok kell csak óbégatni napjába többször
Azért mert mint említettem az ima, csak úgy van hogy rám jött megállok vagy delet ütött a óra imádkoznom kell .
Ha nem célja van valamiért imádkozol .
Ez velem megtörtént hogy buzgó fiatal 3 hívő szóba egyede lett velem . És látták hogy fája a hátam meg a jobb vállam és meg kérdezték hogy rám rakhatják-e a kezüket és imádkozhatnak-e . Mivel beszélgetés közbe kiderült hogy Jézus Urukba hisznek és a meg váltásába ...... mondtam hogy igen köszönöm . És ott a utcán körbeálltak és vállamra tették a kezüket és imádkoztak kb 5-10 perc volt
Olvass utána. Tehát ha a faszi elismerte hogy hibázott bocsánatot kért hogy kijött belőle az állat, a bíróság meg elintézte annyival hogy mivel a csaj nem sikított, és kiabált, így ez belefér. És igazán az a felháborító, hogy mikor a csaj bemegy a kórházba a kotonnal és a bugyijával, nem vizsgálják meg mert nem akarnak bíróságra járni, sőt a rendőrség is effektíve kiröhögi. Hová süllyedt ez az ország ha egy bajbajutott emberen nem segít senki, mert nincs kedve az utána lévő tortúrához és papírmunkához...
hát igen ezekből lehet jó híreket gyártani. Persze ettől függetlenül én nem tudom mi az igaz ha a csajnak van igaza nyílván sajnálom de ha ezt a bíróság sem tudta eldönteni akkor ki tudja? Egy ilyen ügynél nem babra megy a játék ebben az esetben a kisebbik eredő felé ítéltek(kezeit széttáró)
Hát ezekről a dolgokról nehéz bizonyosságot nyerni. Mondok egy verziót másként te se háborodj fel. Az egyetemista lány már évek óta kerülgeti a faszit aki végre magáévá teszi.Aztán kiderül, hogy még sem hagyja ott miatta a barátnőjét vagy feleségét és bosszúra szomjazik. Aztán ebből a bíróságon lesz egy állítás egy tagadás. A bíróságnak sincs könnyű dolga, mert ha a faszinak van igaza akkor börtönbe küldenek egy ártatlan embert. ha a lánynak van igaza akkor ugyan megússza az aki megérdemli a börtönt de a nőnek meg legfeljebb volt egy rossz kalandja amit majd elfelejt.(kezeit széttáró) A fényes nyugaton 10 éve erőszakolják a nőket a migránsok ott nagyjából a bíróságig sem lehet vele eljutni.(kezeit széttáró)
kint sem élnek már olyan fényesen(kezeit széttáró)
Nem kene propagandát olvasni.
Vagy legalabb mersekeld.
Sajnos azt kell mondjam, hogy de. Ketto eset volt, ahol ebbol rendorsegi akcio lett es elhiresult. Cseppet en is tulzasnak erzem, kesobb a birosag is ugy erezte es az egyik esetben valami karterites is volt.
Mas kerdes, hogy ezt a hirt lehet mindenfele csomagolasban es koritessel talalni, hogy kivant reakciokat valtson ki.

Amit te linkelsz, az tobb, mint felhaborito.
de, nyugaton is lázadnak, csak neked azok nem mesélnek a csatorna parton. Tele a faxuk, hogy ők dolgoznak, az új honfoglalók meg kapnak mindent, lakás, segély, családegyesítés után meg még a pereputtyuk is szintén. Csak ott még kussolnak a libsi "szólásszabadság" miatt 🤣
Nézzél körbe zuhanó repülőn! Ott mindenki imádkozik...
Ha halkan imádkozott, akkor azért nem vitték el. Azért ez erős túlzás! Az meg hogy tömegével, az hazugság!
De ha ez a keresztény lelkedet ennyire bántja, elfogadom. Nem értem, de elfogadom. Viszont ez nem itt történt! Figyelmedbe ajánlanám ezt, ezen is háborodj fel légyszi:
https://www.szeretlekmagyarors...
mert ott kapnak pénzt
itt nálunk nem kapnak
miben változna ez egy kormányváltás esetén? pénz nincs több ha nincs több nem lehet osztogatni mert akkor az itteni emberek lázadnának
nyugaton nem lázadnak még egyelőre mert még van jó fizetésük, lehet nem olyan faszán élnek mint 15 éve de attól még nagyon jól élnek
itt lázadás lenne ha ezekből a semmitérő fizetésekből ugrana 10-20-30% pluszba mert a migránsok éheznek
szóval ez egy fidesz propaganda duma.
mert ugye közben ezrével hozzák be a migránsokat dolgozni, szóval nem a magyar fizetéseket védik meg
felénk ez egyik hűtőház nem kapott embert 1500as órabérért, aztán beszereztek egy csapat fülöp szigetekit és dolgoznak kicsi pénzért
és ne mond hogy nem igaz mert a szomszédom a munkafelügyelő, azt mondja párat elzavart azóta úgy dolgoznak hogy még nagyon hugyálni se mernek elmenni
Ha a tiszás komáddal bekerültök a kormány élére fogtok ilyet látni. legfeljebb nem fogod érteni 🤣
semennyi baszki mert mind nyugatra megy. mostmég 😅
erre voltam kíváncsi hogy bárki látott-e már ilyet
vonaton sokszor láttam a jehovákat ahogy mentek téríteni, de azok se álltak neki az utcán, vagy a megállóban imádkozni, pedig az ok az átlagtól vallásosabb népek
utóbbi időben sajnos túl sokat jártam különféle kórházakba ott se láttam ilyet, de akkor biztos létezik ha már láttál
erre lettem volna kíváncsi nem a zoli-féle agymenésekre........
🤣
Én rendszeresen imádkozom* közterületen! Autóban, mikor pl. az előttem lévő már az 5. kínálkozó alkalommal sem hajt ki a főútra, én haladnék, és már mögöttem is 10en állnak...

*a kérdést ismételgetem felnézve, Istenhez fordulva, hogy vajon miért nem lép szexuális kapcsolatba az ilyennel? 😁
Vannak akik imádkoznak utcán csak nem olyan látványos és nem céltalan
Pl magyar országon is meg szoktak állni igaz hívők kórház előtt és imádkoznak hogy ne legyen abortusz
persze sokan észre se veszik és akik imádkoznak neki se céljuk a nagy csinnadratta . Angoloknál így vittek el nőt börtönbe hogy halkan imádkozott azokért a nőkért akik el akarják vetetni a gyereküket
Blaszfémiának.
Nem tudom ez milyen régi kép lehet, ezt a fajta vektrát legalább 20 éve nem gyártják...
azért mert a vitya azt mondta?
a keketi blokkban mennyi gond van a migránsokkal? jugókat leszámítva mert ott feltorlódott a nép de a csempészek szállítják őket rendületlenül
Tuti a kormányszóvivő posztra hajt. 🤣
Tiszás haverodékal pont ilyen jövő elé néztek 😅
Én ha felmérgelem magam istenbaxázok az minek számít?