az astra ára
iszonyat teli vagyok zsetonnal nem is tudok vele mit kezdeni
félretettem a pecaengedély árát, a bojli árát is, tankoltam 30 liter gázolajat és még mindig van belőle
utálom amikor sok a pénz itthon napokig agyalni kell mi legyen vele
amúgy ha már ennyi hülye összejött itt:
van 12 db 10 ezresem, idei gyártás, nem volt még összehajtva, egymás utáni sorszámok
akciósan ha valakit érdekel 130 ezerért megvehető
egyszer majd jó sokat fog érni 😂
megnyugtatlak az emberek túlnyomó többsége alkalmatlan arra hogy bármire/bármiért is szavazzon
a népszavazások is egy vicc, olyan emberek szavaznak dolgokról akik felfogni sem tudják az adott dolgokat
én a szavazást 80as iq alatt nem engedném, és csak az szavazhatnak akinek a szavazás előtti 4 évben minimum 3.5 év adózott bére volt
persze magyarországon élő magyar állampolgár is alap feltétel lenne a szavazáshoz
Pedig az ajtós picsa volt a kedvencem... azután a D kategóriás performansz után még kiállt a parlament folyosójára egy "folytani" táblával 🤣
... és ezek szavaznak egy ország sorsáról ☹️
talán pár tabletta mdma volt nála, gondolom nem akkora tétel hogy eljárás alá vonják
ha nálad is van pár bogyó senki se tesz sittre még akkor se ha egy lomis bútorboltos vagy
Ha drog van,buntetoeljaras is indul,es nem mentesit az a teny hogy lemondasz az eu kepviselosegrol.
En szeretek enni,de attol meg utalhatom a balnává hizott csatornatoltelekeket. 🤣
a csatorna volt, rendőrségi jegyzőkönyv is hogy volt nála drog
de úgy gondolom lett némi vádalku és elsimultak a hullámok
amúgy az is vicces hogy a buziellenes alaptörvény létrehozásában legalább egy buzi is részt vett.........
most akkor zebra nem is volt? valami felvétel keringett a neten, de lehet csak szamarak álltak a léckerítés mellett és zebrának néztek ki a lemenő nap fényében?
Mint a hatvanpusztai nem létező zebrák, vagy a Zsoltibácsi, de az ereszcsatornásat is sorolhatjuk ide. De az rendben van gondolom.
Az ajtós picsa csak körbe lett röhögve, lejáratta ő magát, de amúgy ugyan úgy indult a következő választáson itt nálunk. Csak kicsit elhúzták a párttársak a kamera elől, ne csináljon több hülyeséget.
Kati a legjobb köztársasági elnökünk volt eddig, csak mivel eléggé nyíltan jobb oldali szemléletű volt, a bal oldal presztizs kérdést csinált belőle, hogy kicsinálja... sikerült is...
Azért hogyha lehetne egy statisztikát csinálni, hogy a bal vagy a jobb oldalon van-e több buzi, pedofil, (illetve lmbtq) volna tippem az eredményre 😄
Es a haziorizet,amibol maradt 3 honap.
Egyiket se a fidesz adta neki,szerinted erdemelt volna 10 evet szigoritottban?
Mert nem itelte a birosag tobbre?
Es meg mindig nem volt az ipse pedo.
Ezt felfogod?
Nem, nem ennyit kapott. 3 év 4 hónap! 9 hónap volt még hátra, akkor kapott kegyelmet! Nem, nem azért volt belőle ekkora ügy mert kegyelmet kapott, hanem mert eltörölték neki azt is hogy nyilvántartásban legyen, utána próbálkozott még áldozat befolyásolással, és semmit nem tudunk arról ki kérvényezte ezt az egészet.
De örülök neki hogy CSAK egy olyan aki falazott egy pedo-nak! Gratulálok, a morális ítélőképességed az egekben szárnyal!
Nincs itt semmi pálfordulás... 2002-ben a fidesz rájött, hogy a hosszú távú stratégia része az, hogy mindenképp a hatalomban kell maradni, és ehhez sajnos nem a szó szerinti értelemben demokratikus propaganda kell, hanem a 60-as IQ-ra ható. És működik... 😁
Valamilyen szinten engem is idegesít ez a rákosi propaganda, de én úgy gondolom, a cél a fontos.
Az ajtos tyuk az frankó volt.
A koztarsasagi elnok nő meg hat hulye volt hogy aláírta.
De,az ipse nem volt pedo,csak falazott a fonokenek.
Emiatt a fuggetlen birosag talan egy vagy ket evre itelte,amit haziorizetre mersekeltek,es ezt is letoltotte,talan 3 honap haziorizetet inteztek el neki kegyelemben.
Ehhez kepest mekkora karaktergyilkossag kerekedett ki belole,le is mondott a koztarsasagi elnok no meg a jucus,aki csak ellenjegyezte.
Egy nem pedo,jogeros fuggetlen biroi dontes altali buntetes 3 honapjat kegyelmeztek meg.
Nem egy szadista gyilkos 100 ev kőbanyara iteleset.
százával voltak vannak karakter gyilkosságok
pl volt az a hülye picsa aki az ajtónak nekiment, teljesen ki lett végezve miatta
tuti tudnék többet is de nem gondolkozom tajta mert fárasztó
de 10x jobban fel lett fújva mint a pedó ügyes köztársasági elnöknőnk pedig teljesen más a 2 szint
iszonyat teli vagyok zsetonnal nem is tudok vele mit kezdeni
félretettem a pecaengedély árát, a bojli árát is, tankoltam 30 liter gázolajat és még mindig van belőle
utálom amikor sok a pénz itthon napokig agyalni kell mi legyen vele
Vagy tiszapeti utalt? 😄
van 12 db 10 ezresem, idei gyártás, nem volt még összehajtva, egymás utáni sorszámok
akciósan ha valakit érdekel 130 ezerért megvehető
egyszer majd jó sokat fog érni 😂
a népszavazások is egy vicc, olyan emberek szavaznak dolgokról akik felfogni sem tudják az adott dolgokat
én a szavazást 80as iq alatt nem engedném, és csak az szavazhatnak akinek a szavazás előtti 4 évben minimum 3.5 év adózott bére volt
persze magyarországon élő magyar állampolgár is alap feltétel lenne a szavazáshoz
... és ezek szavaznak egy ország sorsáról ☹️
ha nálad is van pár bogyó senki se tesz sittre még akkor se ha egy lomis bútorboltos vagy
En szeretek enni,de attol meg utalhatom a balnává hizott csatornatoltelekeket. 🤣
de úgy gondolom lett némi vádalku és elsimultak a hullámok
amúgy az is vicces hogy a buziellenes alaptörvény létrehozásában legalább egy buzi is részt vett.........
most akkor zebra nem is volt? valami felvétel keringett a neten, de lehet csak szamarak álltak a léckerítés mellett és zebrának néztek ki a lemenő nap fényében?
Az ajtós picsa csak körbe lett röhögve, lejáratta ő magát, de amúgy ugyan úgy indult a következő választáson itt nálunk. Csak kicsit elhúzták a párttársak a kamera elől, ne csináljon több hülyeséget.
Azért hogyha lehetne egy statisztikát csinálni, hogy a bal vagy a jobb oldalon van-e több buzi, pedofil, (illetve lmbtq) volna tippem az eredményre 😄
A biro ennyire itelte,nem a fidesz.
Nem orban.
Egyiket se a fidesz adta neki,szerinted erdemelt volna 10 evet szigoritottban?
Mert nem itelte a birosag tobbre?
Es meg mindig nem volt az ipse pedo.
Ezt felfogod?
Ennyit a tiltásról...
De örülök neki hogy CSAK egy olyan aki falazott egy pedo-nak! Gratulálok, a morális ítélőképességed az egekben szárnyal!
Valamilyen szinten engem is idegesít ez a rákosi propaganda, de én úgy gondolom, a cél a fontos.
A koztarsasagi elnok nő meg hat hulye volt hogy aláírta.
De,az ipse nem volt pedo,csak falazott a fonokenek.
Emiatt a fuggetlen birosag talan egy vagy ket evre itelte,amit haziorizetre mersekeltek,es ezt is letoltotte,talan 3 honap haziorizetet inteztek el neki kegyelemben.
Ehhez kepest mekkora karaktergyilkossag kerekedett ki belole,le is mondott a koztarsasagi elnok no meg a jucus,aki csak ellenjegyezte.
Egy nem pedo,jogeros fuggetlen biroi dontes altali buntetes 3 honapjat kegyelmeztek meg.
Nem egy szadista gyilkos 100 ev kőbanyara iteleset.
pl volt az a hülye picsa aki az ajtónak nekiment, teljesen ki lett végezve miatta
tuti tudnék többet is de nem gondolkozom tajta mert fárasztó
de 10x jobban fel lett fújva mint a pedó ügyes köztársasági elnöknőnk pedig teljesen más a 2 szint
Mit kell ezen karaktergyilkolni?
Megcsinaljak sajat maguk.🤣