talán a csatornaparttól hazáig én többet autókázom. ez se sok de kb. 25 ezret megyek egy évben szerte az országban és bátran ki merem jelenteni, hogy soha a büdös életbe nem épült meg annyi gyorsforgalmi út mint az elmúlt 10 en pár évben és soha nem újult meg annyi út mint ebben az időszakban. Csak kicsiny falumnál nyugati irányban a lajosmizsei út zsír új 2-3 éves. keleti irányban a szolnoki út ami kécskére vezet zsír új 2-3 éves. dél felé kecskemétre a 441 út zsír 1 éves. közben ide fújt a szél egy autópályát is kb. 3 kilométerre a garázsajtómtól amin egyenesen megyek pestnek.(kezeit széttáró) Egyedül észak felé ceglédnek nem lett felújítva az út. Egyébként minden zsír(kezeit széttáró) Minden megyeszékhely gyorsforgalmi úton megközelíthető/majdnem az M4 debrecenig még nincs kész/ Hol volt ilyen előtte? Ez baszki az útépítés kormánya(kezeit széttáró) Aki azt mondja, hogy ez nem így van az tájékozlatlan vagy hülye. Bár szerintem mind a kettő. 😆 Hát zálogos marhák lettek volna nem utat építeni vityáék(kezeit széttáró) Annál több pénzt sehhonan nem lehet ellopni mint az útépítésből(kezeit széttáró) Persze ettől függetlenül van még egy csomó szar út ez kétségtelen. Nem csak a jó utakat találom meg. Nem azt mondom, hogy nincs tenni való az utakkal kapcsolatban de ha minden kormány ilyen vehemenciával csinálta volna az útépítést már rég zsír lenne minden út és az M7-est sem 63 évre kellet volna befejezni(kezeit széttáró)
szerintem is balfaszok voltak(kezeit széttáró) Az első 2/3 adnál alkotmányba foglaltam volna, hogy megszűnik a többpártrendszer innentől csak a fidesz van hatalmon és az kormányoz végtelen ideig és még tovább(meghajlós)
Pont ezen gondolkoztam épen(kezeit széttáró) elmegyek tiszásnak, beülök a parlamentbe évente kb. háromszor. Felmarkolom a nagy havi járandóságot meg egy csomó juttatást utazásra szállásra mélytorkú titkárnőre stb. Semmit nem csinálni én is tudok ha nagyon megerőltetem magam. (kezeit széttáró) Lesz egy jó 4 évem 😅
inikém teljesen mind1 minek mennyi az ára(kezeit széttáró) Qrvára nem kell az árral foglalkozni(kezeit széttáró) Többet kell keresni azt már sem vagy ilyen árérzékeny 😅
Feleségem ahol dolgozik azt felújították. Amivel riogatnak az valami kamufotó volt. Mondanám hogy mint a hatvanpusztai zebrák, de arról még kamu fotó sem volt.
Ezen a szálszakadáson én is felháborodtam.... legalább harminc éve nem volt szálszakadt gumim, erre most bő 80 ezer után szálszakadt lett a hátsó... pedig még volt rajta legylább 4 mm minta, csak az elsők futotak le és csak azt akartam cserélni, erre dobjak ki egy makulátlan hátsót mert a párja szálsazkadt lett....kurvaannyátazorbánnak.....
2500km? vadiúj ami sosem volt még? van lista?
veszprém felé mentem valami új úton ami nem volt a gps-ben, máshol én nem láttam új utakat a covid előtti időszakban, azóta nagyon keveset mászkálok, ja és az m44 ami nem volt a kütyüben
felénk kb 50km lett felújítva 2 éve lett kész de már repedezik serényen
az elmúlt egy évben sokszor és sok kórházban voltam, én nem vettem észre amit írsz
lehet a pesti részen rendbetettek párat, de bács megyében én egyet se láttam ami csillivilli, pl bogyóék kórháza majd leomlik......
de a halasinak is az eleje csillivilli bent meg leesik a plafon a budiban, és az az ablak van amit 72-ben beépítettek
ehhez azt tenném hozzá hogy aki a lakodalmamban volt pincér az a szomszéd faluban polgármester volt 4 évig az mszp színeiben (most valami cégnél portás/biztonsági őr)
a falu nem ment tönkre működött is úgy-ahogy, fejlesztés nem sok volt ellenben nem lettek milliárdos költségek/kölcsönök
aztán egy ex finánc lett a polgármester amikor az elmúltnyolcév letelt az mszp nem kellett senkinek sem
aztán azóta is az ex finánc van meg minden mint eddig
a pincér ember ahhoz kellett hogy a régi mszmp-s tanácselnököt kitúrja a polgármesteri székből, mert szinte be volt betonozva senki se mert kiállni de a pincér volt olyan fogyatékos hogy megtette, hiszen semmi veszítenivalója nem volt
na én ezt várnám egyedül a tiszától hogy ki van golyózva a fidesz, és hátha utána valami összejön, persze erre nem sokat tennék a tippmixen, mert országos szinten nem olyan egyszerű bármit tenni mint egy lófasz kis faluban
amúgy egy államot se bonyolult működtetni úgy hogy ha bármit hibáznak azt újabb kölcsönökkel pótolják
én ezt nagy hibának vélem hogy 15 év 2/3 többséggel amivel minden rossz régi csökevényt/beidegződést el lehetett volna törölni nem alkottak szinte semmi újat, (azon kívül hogy közröhely tárgyává tettek minket ez új) csak a segélyekből-kölcsönökből foltozgatnak be mindent
így bárki tud kormányozni akár még én is, hiszen egy problémát se kell megoldani saját erőből
Attol fugg kik,a vezetes ami MLM mukodessel megy biztos.
Viszont a szeles szavobazis,a mindenszarista o1g szektásakat azzal altatjak hogy ha nem valik be majd konnyebb lesz levaltani.Na ezt megnezem.
Elso korben a köpcös valasztasi rendszereben hatalomhoz juttatjak a peter gyereket.Mibden fasza.
Aztan allamot kene mukodtetni.
Ja elegedetlen lelkes gyogypedagogus,villanyszerelo,meg leepitett multis kozeposztalybeli HR es gizike.
Ugyanis ez a cirkusz az elovalasztassal csak ugy mukodik hogy eleve el van dontve ki megy kepviselonek,ki meg mondjuk kap valami miniszteriumi allast.De,ha mária az elegedetlen kiskulachazi tanitoneni tuti fogalmatlan hogy kene egy oktatasi föosztalyt összerakni.
Na,lesz egy kaosz,a kiszivargott ado es egyebb reformok csak felit elkezdik megcsinali,elkezd a nep nyígni,erre hog csillapitsak a visszatartott eu forrasokat egyszerre raontik a gazdasagra es a nepre,fasza lesz mert ez megint inflaciot general.
Pint mint amikor a covid tamogatasokat kaptak a nyakukba.
Szoval amikor ez a katyvasz gazban lesz peter szemelyisege meg olyan amilyen,probald legalisan levaltani az orbani valasztasi rendszer es a mindenben tole fuggo kepviselok mellett.
Sok sikert.
én ebből a tiszából sose néztem ki hogy bármi értelmeset tudna alkotni
szerintem ők se számítottaknarra hogy ilyen népszerűek lesznek
én azt gondolom hogy arra számítottak hogy egy jól látható százalékkal bekerülnek a parlamentbe de nem kell csinálni semmit se mert ahhoz meg kevesek lesznek hogy bármihez is érdemben hozzá tudjanak tenni....
Amugy ahogy neztem a jelölt-jelölteket,a vezeto posztokon a felso kozepreteg nagyon felulreprezentalt.
Kb a ner nyertesei,multiceg kozepvezetői,muveszek,szineszek,mind olyanok akik valamiert nem kaptak meg a szerintuk nekik kijáró posztot,illetve tobvet akartak.
A szavazobazis meg a full ellenzeki vegyesfelvágott.Aki mindig is
Az lesz erdekes amikor a tisza nyer es rajonnek hogy a 10 tiszasbol 6 meg a miniszteriumot se talalja meg,nemhigy vetetesi tapasztalata lenne.
Igy ra fognak fanyalodni a fidszes hatrerre miniszteriumi szinten,meg jo par volt szoci-szadesz kriptaszokevenyre.
Ebbol nem lesz korrupciomentes vidam kormanyzas.
ismerős pár hete baszta ki a /30 gumit ágasegyházán
ha nem jársz szar utakon persze hogy nem baszod szét
csinálj minden nap egy kör 51-es út+52-es út+ 5-ös út
tuti több alkatrészre lesz szükséged
nekem a vadiúj kormorán gumik az első erdélyi úton szálszakadtak lettek hiába mentünk a végén 30-as tempóval olyan foshalom út volt
pedig fel lett 3 barra fújva minden gumi, mert számítottam arra hogy szar lesz
Első korben rúgd fel urbán nénit.
Masodsorban elmegyek evente 10-15e km,es meg defektem se volt,tovabba a 2009 es itthoni egygazdas 175e km es aszma gyari futomuvel megy,stabpalcat talan csereltem,a G az hasonlo km csak 2005 os az egy lengokart kapott mar a 20 ev alatt.
a mindenszarista magyarország a mintavételezéstől függ
pl ha a nyugateurópa gyzdagabb részeihez nézzük itt tényleg minden szar
ha észak kóreához hasonlítjuk akkor itt azért meglehetősem fasza minden
ha afrika legputrisabb részeihez nézzük akkor meg itt valami hihetetlen bőség van
persze egy csomó zavaró dolgot lát az ember aztán ezen vagy túlteszi magát vagy nem
pl engem kurvára nem érdekelnek az utak állapota ha 100x ennyi kátyú lenne akkor se érdekelne mert a terepjáró mindenen átmegy
de aki havi 2x bassza ki a gumiját a kárltyúkon azt azért eléggé foglalkoztatja a dolog
de őt meg lehet nem érdekli az hogy az urbán néni mézes puszedli ismét drágább lett 200 forinttal úgy hogy semmi nem drágult(benzin liszt áram stb) engem meg ez felbasz mert havi 2-3 ezer plusz költség
Amugy a hozzád hasonlo csak pofázókbok van elegem.
Kb 4-6 eve a forum kornyekere se jossz csak ha mundenszarizmust kell leirnod.
Legalabb 2-3 nem viktorral foglalkozo poszt utan elhinnem hogy nem azert vagy csalodott mert legalabb egy alairt bögget nem kaptal tőle.
Eleg beteges szemlelet a köpcössel kelni-fekudni,posztolni.
Az mar tenyleg a csucsa hogy mast gyanusitasz a sajat vágyaiddal.
Nem nekem forog minden gondolatom a vityaval.
De,remélem a beteg elméd csak nem egyszerre forog vitya,tóni es lölö körül,mert akkor megkeresnem neked csernus számát te kis perverz.
Gondolom nem jott át a mondanivalo,rovidítve ne told túl a kretént.
Elindulsz a aprilisi valasztason barhol,vagy csak a pofazásig futja az erődbol?
Mondjuk ez koltői kérdés mert csak a folyamatos rágcsáig jutsz el.
Csak tolod,tolod,tolod.
Neked mi bajod? Elgurult a gyógyszer? Bár nem veled beszélgettem, de ilyen kedves megszólítás után...
Bocs, én Magyarországon élek, ez érdekel, itt mi történik hogyan mennek a dolgok...
Amúgy mi bajod azzal ha egy propagandista "mindenszarkülföldön" típusú üldözzükakeresztényeket tűzzel vassal, videót megkérdőjelez az ember? Baj hogy utána lett nézve? És van igazság benne, nem mondtam hogy nem, mert 1-2 alkalommal elő is fordult. De nem "tömegével"... Esetleg rámutathatunk hogy itthon is van baj, lehet azzal sem ártana foglalkozni.
Amúgy te szerelmes vagy a viktorba? Mert kb. akkor érthető ez a kirohanás... Rendeltek már a karmelitába kanapét? Nem? Tessék jobban nyalni... Melegszarig elértél? Alakul...
De ha már ilyen idegbeteg lettél ettől, már megérte... :) Esetleg egy igazolványképet?
Kezd azert tele lenni a pupom hogy a hozzad hasonlo mindenszaristák a szent cel erdekeben dzsihadszerűen a vilag legszarabb helyenek festik le boldog-boldogtalannak magyarorszagot.
Teljesen mindegy mi a tema jon egy hozzad hasonlo egybites f.kalap hogy de magyarorszagon........
Ugyhogy tenyleg elmehetnel a büdös picsába.
Csak szolídan.
Ennyire nem fekete és fehér a történet! Magyarországon hány családban van bántalmazó kapcsolat? Hány nő van sok esetben "megerőszakolva" akár otthon is, de mondok rosszabbat, idegen által! És ha abból gyerek sikeredik, azt ugye te sem gondolod komolyan hogy azt a nőnek akkor is fel kell nevelnie? Igen, a magzat nem tehet róla, de gondolod hogy amikor az anyuka minden nap majd nevelgeti a gyerkőcöt, és eszébe jut hogy fogant, az egy szeretetteljes kapcsolat lesz? Sok esetben mikor nem merik elmondani, nem számíthatnak senkire, csak azt az egy megoldást látják hogy elvetessék, akkor sem szabadna ezt nekik engedni? És mikor egy így járt nő megjelenik a klinika közelében, és azzal találja magát szemben hogy emberek táblákon, és szóban próbálják meggyőzni, hogy milyen bűnös dolgot szeretne véghezvinni, az igen is félelmet keltő lehet!
Vagy ha bizonyíthatóan sérült lesz a baba, lényegében nagyon csúnya szóhasználattal "zöldség". Akkor is el kell fogadni hogy neked ez lesz az életed ha megszületik?
Szerinted nincs olyan élethelyzet mikor ez lényegében az egyetlen logikus megoldás?!?
De kérdezhetném, az Iványiékkal mi gondja volt a hatalomnak? Az nem felháborító? Ha már vallás és felebaráti szeretet...
Minden reggel bátorító tanítás szoktam hallgatni
Csak azért rakom be hogy pont a magzat volt a téma érintőlegesen vagyis annak a elvetése
És ma reggel pont ez ( nem is tudják hogy milyen nagy baj a gyerek elvetetése )
2és fél perc http://youtu.be/M-OiYG1VhiQ
figyeld a szót "már az anyaméhbe ismertelek téged"
veszprém felé mentem valami új úton ami nem volt a gps-ben, máshol én nem láttam új utakat a covid előtti időszakban, azóta nagyon keveset mászkálok, ja és az m44 ami nem volt a kütyüben
felénk kb 50km lett felújítva 2 éve lett kész de már repedezik serényen
az elmúlt egy évben sokszor és sok kórházban voltam, én nem vettem észre amit írsz
lehet a pesti részen rendbetettek párat, de bács megyében én egyet se láttam ami csillivilli, pl bogyóék kórháza majd leomlik......
de a halasinak is az eleje csillivilli bent meg leesik a plafon a budiban, és az az ablak van amit 72-ben beépítettek
Csak mindez nem megy at a hvg,telex,444 vonalon.
Persze nem veletlen.
a falu nem ment tönkre működött is úgy-ahogy, fejlesztés nem sok volt ellenben nem lettek milliárdos költségek/kölcsönök
aztán egy ex finánc lett a polgármester amikor az elmúltnyolcév letelt az mszp nem kellett senkinek sem
aztán azóta is az ex finánc van meg minden mint eddig
a pincér ember ahhoz kellett hogy a régi mszmp-s tanácselnököt kitúrja a polgármesteri székből, mert szinte be volt betonozva senki se mert kiállni de a pincér volt olyan fogyatékos hogy megtette, hiszen semmi veszítenivalója nem volt
na én ezt várnám egyedül a tiszától hogy ki van golyózva a fidesz, és hátha utána valami összejön, persze erre nem sokat tennék a tippmixen, mert országos szinten nem olyan egyszerű bármit tenni mint egy lófasz kis faluban
amúgy egy államot se bonyolult működtetni úgy hogy ha bármit hibáznak azt újabb kölcsönökkel pótolják
én ezt nagy hibának vélem hogy 15 év 2/3 többséggel amivel minden rossz régi csökevényt/beidegződést el lehetett volna törölni nem alkottak szinte semmi újat, (azon kívül hogy közröhely tárgyává tettek minket ez új) csak a segélyekből-kölcsönökből foltozgatnak be mindent
így bárki tud kormányozni akár még én is, hiszen egy problémát se kell megoldani saját erőből
Viszont a szeles szavobazis,a mindenszarista o1g szektásakat azzal altatjak hogy ha nem valik be majd konnyebb lesz levaltani.Na ezt megnezem.
Elso korben a köpcös valasztasi rendszereben hatalomhoz juttatjak a peter gyereket.Mibden fasza.
Aztan allamot kene mukodtetni.
Ja elegedetlen lelkes gyogypedagogus,villanyszerelo,meg leepitett multis kozeposztalybeli HR es gizike.
Ugyanis ez a cirkusz az elovalasztassal csak ugy mukodik hogy eleve el van dontve ki megy kepviselonek,ki meg mondjuk kap valami miniszteriumi allast.De,ha mária az elegedetlen kiskulachazi tanitoneni tuti fogalmatlan hogy kene egy oktatasi föosztalyt összerakni.
Na,lesz egy kaosz,a kiszivargott ado es egyebb reformok csak felit elkezdik megcsinali,elkezd a nep nyígni,erre hog csillapitsak a visszatartott eu forrasokat egyszerre raontik a gazdasagra es a nepre,fasza lesz mert ez megint inflaciot general.
Pint mint amikor a covid tamogatasokat kaptak a nyakukba.
Szoval amikor ez a katyvasz gazban lesz peter szemelyisege meg olyan amilyen,probald legalisan levaltani az orbani valasztasi rendszer es a mindenben tole fuggo kepviselok mellett.
Sok sikert.
szerintem ők se számítottaknarra hogy ilyen népszerűek lesznek
én azt gondolom hogy arra számítottak hogy egy jól látható százalékkal bekerülnek a parlamentbe de nem kell csinálni semmit se mert ahhoz meg kevesek lesznek hogy bármihez is érdemben hozzá tudjanak tenni....
Kb a ner nyertesei,multiceg kozepvezetői,muveszek,szineszek,mind olyanok akik valamiert nem kaptak meg a szerintuk nekik kijáró posztot,illetve tobvet akartak.
A szavazobazis meg a full ellenzeki vegyesfelvágott.Aki mindig is
Az lesz erdekes amikor a tisza nyer es rajonnek hogy a 10 tiszasbol 6 meg a miniszteriumot se talalja meg,nemhigy vetetesi tapasztalata lenne.
Igy ra fognak fanyalodni a fidszes hatrerre miniszteriumi szinten,meg jo par volt szoci-szadesz kriptaszokevenyre.
Ebbol nem lesz korrupciomentes vidam kormanyzas.
ha nem jársz szar utakon persze hogy nem baszod szét
csinálj minden nap egy kör 51-es út+52-es út+ 5-ös út
tuti több alkatrészre lesz szükséged
nekem a vadiúj kormorán gumik az első erdélyi úton szálszakadtak lettek hiába mentünk a végén 30-as tempóval olyan foshalom út volt
pedig fel lett 3 barra fújva minden gumi, mert számítottam arra hogy szar lesz
Masodsorban elmegyek evente 10-15e km,es meg defektem se volt,tovabba a 2009 es itthoni egygazdas 175e km es aszma gyari futomuvel megy,stabpalcat talan csereltem,a G az hasonlo km csak 2005 os az egy lengokart kapott mar a 20 ev alatt.
pl ha a nyugateurópa gyzdagabb részeihez nézzük itt tényleg minden szar
ha észak kóreához hasonlítjuk akkor itt azért meglehetősem fasza minden
ha afrika legputrisabb részeihez nézzük akkor meg itt valami hihetetlen bőség van
persze egy csomó zavaró dolgot lát az ember aztán ezen vagy túlteszi magát vagy nem
pl engem kurvára nem érdekelnek az utak állapota ha 100x ennyi kátyú lenne akkor se érdekelne mert a terepjáró mindenen átmegy
de aki havi 2x bassza ki a gumiját a kárltyúkon azt azért eléggé foglalkoztatja a dolog
de őt meg lehet nem érdekli az hogy az urbán néni mézes puszedli ismét drágább lett 200 forinttal úgy hogy semmi nem drágult(benzin liszt áram stb) engem meg ez felbasz mert havi 2-3 ezer plusz költség
Kb 4-6 eve a forum kornyekere se jossz csak ha mundenszarizmust kell leirnod.
Legalabb 2-3 nem viktorral foglalkozo poszt utan elhinnem hogy nem azert vagy csalodott mert legalabb egy alairt bögget nem kaptal tőle.
Eleg beteges szemlelet a köpcössel kelni-fekudni,posztolni.
Az mar tenyleg a csucsa hogy mast gyanusitasz a sajat vágyaiddal.
Nem nekem forog minden gondolatom a vityaval.
De,remélem a beteg elméd csak nem egyszerre forog vitya,tóni es lölö körül,mert akkor megkeresnem neked csernus számát te kis perverz.
Elindulsz a aprilisi valasztason barhol,vagy csak a pofazásig futja az erődbol?
Mondjuk ez koltői kérdés mert csak a folyamatos rágcsáig jutsz el.
Csak tolod,tolod,tolod.
Bocs, én Magyarországon élek, ez érdekel, itt mi történik hogyan mennek a dolgok...
Amúgy mi bajod azzal ha egy propagandista "mindenszarkülföldön" típusú üldözzükakeresztényeket tűzzel vassal, videót megkérdőjelez az ember? Baj hogy utána lett nézve? És van igazság benne, nem mondtam hogy nem, mert 1-2 alkalommal elő is fordult. De nem "tömegével"... Esetleg rámutathatunk hogy itthon is van baj, lehet azzal sem ártana foglalkozni.
Amúgy te szerelmes vagy a viktorba? Mert kb. akkor érthető ez a kirohanás... Rendeltek már a karmelitába kanapét? Nem? Tessék jobban nyalni... Melegszarig elértél? Alakul...
De ha már ilyen idegbeteg lettél ettől, már megérte... :) Esetleg egy igazolványképet?
Teljesen mindegy mi a tema jon egy hozzad hasonlo egybites f.kalap hogy de magyarorszagon........
Ugyhogy tenyleg elmehetnel a büdös picsába.
Csak szolídan.
Vagy ha bizonyíthatóan sérült lesz a baba, lényegében nagyon csúnya szóhasználattal "zöldség". Akkor is el kell fogadni hogy neked ez lesz az életed ha megszületik?
Szerinted nincs olyan élethelyzet mikor ez lényegében az egyetlen logikus megoldás?!?
De kérdezhetném, az Iványiékkal mi gondja volt a hatalomnak? Az nem felháborító? Ha már vallás és felebaráti szeretet...
Csak azért rakom be hogy pont a magzat volt a téma érintőlegesen vagyis annak a elvetése
És ma reggel pont ez ( nem is tudják hogy milyen nagy baj a gyerek elvetetése )
2és fél perc http://youtu.be/M-OiYG1VhiQ
figyeld a szót "már az anyaméhbe ismertelek téged"