Mondjuk tokmindegy,mert te biztos egy korrupciomentes,unios jogallamnak tartod ukrajnat,minnel elobbi tagsaggal.
Mondjuk ha keresztezned a kolomojszkijhoz hasonlo oligarhak utjat inkabb megszeretned a lölöt az tuti.
Igen,en tudom,te meg csak acsarogsz.
A Mindics mar izraelben van,egy nappal a razzia elott valahogy kijutott,az Umerov is kimenekult az usa-ba.
A ket miniszter mondott le,meg most miutan nyilvanvaloan kialltak mogule,ket napja meg zelenszkij bizalmat szavazott neki.
Szerinted nem mondott le jucus,meg a kati,es nincs eljaras alatt a schald ugy vadlottjai?
Pont a fidesz az aki siman otthaggya a gyanus tagokat.Nehezen enged de mindig enged.
Van korrupcio,csak nincs az a mertek amit te hiszel mit dzshadtalib.
Atlagos keleteuropai van,de amilyen dilinyos vagy feszt teveszted a protekcionalizmussal.
Nem varom el hogy felfogd,ahhoz tul hulye es mediavezerelt vagy.
Az biztos! Te biztosan tudod! Az oroszoktól könnyű tanulni, látod vityának is megy, sőt! Szinte már jobban is csinálja...
Esetleg a nagy tájékozottságoddal mesélj légyszives arról hogy mi is történt az ottani érintettekkel? Többen lemondtak, holott még csak gyanúba keveredtek? (Félreértés ne essék, ha tényleg elsikítottak akár csak 1 centet is bűnhődjenek!!!) Esetleg tudnál példát mondani arra hogy Magyarországon bármilyen hasonló ügyben ki és mikor mondott le? Nem gondolnálak annyira naívnak, hogy szerinted Mo-on nincs korrupció?!? Vagy de?
amúgy aki azt gondolná hogy nem lenne alkalmas egy ország vezetésére az nézze csak meg ezt a kis videót, és utána egyből hisz magában...... http://youtu.be/oua0Puihrkc
Ahhoz képest van védelem, de ez nem egyedi, van akinek több hasonmása van mint testőre. 😄 Mindegyik górénak a sajátjaitól több félnivalója van mint az idegenektől.
itt konkrétan nem magányos megkeseredettekre gondolok
hanem szervezetekre
Magyarországon szerintem nincs olyan bűn szervezet vagy félkatonai bagázs akik ki iktatnának bárkit is politika miatt
ezt most Ukrajnáról nem mondhatjuk el . Én elhiszem Zelenszkijnek hogy a sajátjai nyomást gyakorolnak rá hogy menjen a háború különben meg ölik bárhova is költözőn
ha úgy gondolod hogy nincs igazam akkor szedd elő az elmúlt 30 év politikai ballépéseit, és azt is hogy ennek milyen következményei voltak arra nézve aki ezt elkövették
a nyilvánvaló(bebizonyított) lopás/sikkasztásokon kívül
pont a politika aminek semmi következménye nincs ha hibázol, max lemond az ember ha túl nagy faszságot csinált(pl feri bohóc)
ha te hibázol és lesz 50 ezres kár azt ki kell venni a zsebedből egyből
szóval hidd el, ha holnaptól te lennél a nagyvezér akkor se változna semmi, csak nem a vitya menne tárgyalni a putyinnal hanem te, persze csak ha szeretnél.....
Mondjuk ha keresztezned a kolomojszkijhoz hasonlo oligarhak utjat inkabb megszeretned a lölöt az tuti.
A Mindics mar izraelben van,egy nappal a razzia elott valahogy kijutott,az Umerov is kimenekult az usa-ba.
A ket miniszter mondott le,meg most miutan nyilvanvaloan kialltak mogule,ket napja meg zelenszkij bizalmat szavazott neki.
Szerinted nem mondott le jucus,meg a kati,es nincs eljaras alatt a schald ugy vadlottjai?
Pont a fidesz az aki siman otthaggya a gyanus tagokat.Nehezen enged de mindig enged.
Van korrupcio,csak nincs az a mertek amit te hiszel mit dzshadtalib.
Atlagos keleteuropai van,de amilyen dilinyos vagy feszt teveszted a protekcionalizmussal.
Nem varom el hogy felfogd,ahhoz tul hulye es mediavezerelt vagy.
Esetleg a nagy tájékozottságoddal mesélj légyszives arról hogy mi is történt az ottani érintettekkel? Többen lemondtak, holott még csak gyanúba keveredtek? (Félreértés ne essék, ha tényleg elsikítottak akár csak 1 centet is bűnhődjenek!!!) Esetleg tudnál példát mondani arra hogy Magyarországon bármilyen hasonló ügyben ki és mikor mondott le? Nem gondolnálak annyira naívnak, hogy szerinted Mo-on nincs korrupció?!? Vagy de?
Ja.Mindig ezt csinaltak.
nem ajánl benzint a tűzoltással kapcsolatban
Bár ebbe a filmbe mindenki nagyot alakított
a zselé szerintem ezredrészt nem ennyire tökös
Én nem hinnék neki
Egy kicsit ez jut eszembe róla . Jól meg mutattad
http://youtu.be/bq7LNmZdVPo
A válság alatti tevékenysége széleskörű nemzetközi elismerést váltott ki, és az ukrán ellenállás szimbólumának tartják.
szóval megfelelő vezető, előtte meg pöccsel zongorázott
szóval higgy magadban és te is simán alkalmas lennél nagyvezérnek
http://youtu.be/oua0Puihrkc
hanem szervezetekre
Magyarországon szerintem nincs olyan bűn szervezet vagy félkatonai bagázs akik ki iktatnának bárkit is politika miatt
ezt most Ukrajnáról nem mondhatjuk el . Én elhiszem Zelenszkijnek hogy a sajátjai nyomást gyakorolnak rá hogy menjen a háború különben meg ölik bárhova is költözőn
Már mint lehet hogy mindig a háta mögé kell néznie , mert fosik a haláltól
a nyilvánvaló(bebizonyított) lopás/sikkasztásokon kívül
pont a politika aminek semmi következménye nincs ha hibázol, max lemond az ember ha túl nagy faszságot csinált(pl feri bohóc)
ha te hibázol és lesz 50 ezres kár azt ki kell venni a zsebedből egyből
szóval hidd el, ha holnaptól te lennél a nagyvezér akkor se változna semmi, csak nem a vitya menne tárgyalni a putyinnal hanem te, persze csak ha szeretnél.....