A brutál az a fecebook,minden harmadik poszt arrol szol hogy nem lehet latni muholdrol hogy mit lőttek szet az oroszok,mert a föld alatt van.
Badzki milyen furmányos fegyver az amivel brlőnek és semmi nyoma a felszinen?
Ezek az orbántol nem látnak semmit,csak az o1g.
Most azon hüppögnek hogy sose lesz ezer forint a benzin,22 ben meg amikor felment akkor meg pont ellenkezőjen hörögtek hogy mindenhol olcsóbb,mért van rajta arsspka,az torzitja a versenyt es kivéreznek a kutak.
Na az is baszki:) tele a net hogy milyen olcsón szállitanak, mert háromszor olcsóbban ( ami szerintem paradoxon, mert a szorzás mindig több - helyesen harmad áron) mint az orosz de hogy honnan hová azt nem értik....
Szombaton indult a buli,mara sikerült egy nyilatkozatot kinyögni hogy holnap válságstab ülés lesz.
De amugy is vege a télnek,es mar sikeresen diverzifikált mindenki csak mi nem.
Bar azt még mindig nem értem hogy az mitöl diverzifikálás ha a két olsjvezetékböl az egyiket az ukranok elzárják,a masikbol meg csak azt hajlandok szallitani a horvátok amit ök akarnak,azt is az atlag eu ár 5x-öséért.
ugyanez én is. elmegyek motorozni/biciklizni/hajózni inkább, minthogy akármelyik tolvaj szarházira x-et tegyek. nyolcvanhatban voltam egyszer szavazni, erre az életre az pont elég is lesz. inkább ne menjen senki szavazni, rábaszna a sok mocsok pióca, hogy semmi szükség rájuk
Ezek a tiszások (már a szimpatizánsok) annyira hülyék 🤣 itt őrjöngenek, hogy "Zorbán takaroggyon" aba bele se gondolnak, hogy sztem a Fidesz ezt nem is bánná... megvan már a gazdasági hatalom, övék minden, média, telekommunikáció, energia... akár ülhetnek életük végéig egy óceáni sziget partján egy luxus villában, bőségben 🤣
Vitya meg úgyis bejut majd az EU parlamentbe (ha most ki is teszik az itthoniból) és nyomulhat a patriótáknál valami pozícióra - azt nem tehetné, ha itt nálunk góré lenne.
Ne gondold tul.Sokkal egyszerubb.
Adott a jucus,gyorsabvan es magasabbra kerult mint péter,mert ő volt az ész a családban,péternek az ego jutott.
Ez azert szetfeszitette a csaladot,meg a tóni is raszolt hogy ne hisztizzen,valjon el csendben.Meg loktek neki par jol fizeto kamu igazgatosagi tagsagot hatha bekussol.Aztan kiverte nala a biztit hogy meg a lölö PR-osa is kirugta.
Kozben a kulfoldialeknek is bassza a csoret a vitya,ezert kiturtak a kegyelmi ugyet,petinek tuti nincs eleg esze hozza.
Ugyanaz a kulfoldi szal hogy a kapitany 23 ban hirtelen leszerel az olajcegnel,ekozben peti megkapja a kegyelmi ugybol a lokest,es hirtelen valahonnan jut mediakampanyra,hangositasra penz es az ngo-k meg az osszes ellenzeki lap tolja petyust,ez egy szepen osszehozott muhelymunka.
Jo resze az akkori biden fele NED szagu profi majdanszeru koreografia,de szerintem a holkand,belga es nemet szolgalatok is tarsultak.Infogyujtesben tuti,pl a szajer dolgot is a nemetek inteztek,a webernek is utban van a vitya.
Na,amint beindult a szeker nar csak petya egojat es eles eszet kell kordaban tartani,ami nehez dolog,a radnai nem tul jo ebben,ezert jott Kapi majd elohalsztak a 15 elotti atlantista fidesz vonalbol az anitat is,akiket kiturtak eleg komolyan a partbol.Ezek nepek eleg jol be voltak kotve az amerikaiakhoz,nem veletlen van dugig tele a tisza csalodott fidesz kaderekkel.
A gond hogy a hatterembereknek nem a szaktudas volt fontos csak hogy sertodottek lrgyenek,ezert van ott a tarzan,meg a "peterről németbe" anita es maga peter,szoval most amcsi-eu penzen a fidesz leghulyebb egobol elszállt vonala lesz a fidesz helyett,ugyanazokkal a viselkedesmintakkal.
Szoval aki utalta a korrupciot meg a klienturat,es a protekcionalizmust,az betegre fogja elvezni magat a kb 26-30 fos egyeduralmmal lebo tagsagu tisza nukodesen.
Ez egy turbo fidesz 2.9 lesz az evszazad legnagyobb gazdasagi es politikai valsaga kozepin.
De legalabb ha peter lesz a miniszterelnok fasza aurafarmingot latunk amig az aktualis barinő evez a tiszan.😃
Miért?Mi itt a probléma?Az emberek bekajálták.Az emberek elhiszik hogy csak a tisza képes őket leváltani.Tökéletesen megalkotott vészforgatókönyv.Vagy nyer éppen a fidesz,ha nem ,akkor nyer a fantom párt amit a fidesz hozott létre.Mestermű.Nézzük az elejét,az asszony kiszáll a fidesz bizniszből,majd közlik hogy utáljuk egymást a férjemmel,elválunk,majd ez a bohóc hirtelen nekimegy a fidesznek egyszemélyes hadseregként.Ez a paprikajancsi képtelen bármit elérni önerőből.
a vezetőséget mindig utálják mindenhol, ez így volt és így lesz mindig
egy szűkebb kör kedveli akinek haszna van a rendszerből a többség kb leszarja de nem szereti és egy másik kusebbség amnyira utálja hogy ki is mutatja
amit írtam az az ellenzékről szólt ami nálunk egy ideje nincs mert a fidesz maffia vagy lefizeti vagy ellehetetleníti
persze ilyen tessék-lássék megoldások vannak de csak azért hogy tudjon a másik oldal is behúzni némi zsetont
Badzki milyen furmányos fegyver az amivel brlőnek és semmi nyoma a felszinen?
Ezek az orbántol nem látnak semmit,csak az o1g.
Most azon hüppögnek hogy sose lesz ezer forint a benzin,22 ben meg amikor felment akkor meg pont ellenkezőjen hörögtek hogy mindenhol olcsóbb,mért van rajta arsspka,az torzitja a versenyt es kivéreznek a kutak.