Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah közben a pohos még a bukta előtt gyorsba felvett négyszáz milliárd hitelt tíz évre, utánnam a vízözön elven, majd a selyemmmajom intézheti a megszoritásokat, lesz kire mutogatni
vannak népek akiknek nem való a demokrácia, mert nem tudnak mit kezdeni vele
nem is kell nagyon messzire menni nálunk a c típusú emberek jelentős hányada ilyen
a kőkemény hierarchikus rendszer ilyen esetekben remekül működik még ha szokatlan is a "felvilágosult nyugati" szemléletnek
Ez mind ok,de ha a cel hogy nyugatbarat demokracia legy,akkor az tevut,föleg hogy felévente szetkurjak a kormányzati infrastrukturat a levegőböl.
Hameneit máris megölték, de ha mégsem , akkor is hamarosan levadásszák , mint anno Kadhafit. Líbia is egy káosz szegénység azóta , nincs egységes kormányzat. A perzsák 90millióan vannak, elűzni nem lehet őket, csak megosztani és kifosztani.
Nem biztos,elég regota azon a földön vannak.Es ott is maradnak.
Valami hiányzik az arabokból - meg még sok másikból is - aminek a segítségével egy komplett nyugati támadásnak ellenállnának.
szerintem Líbia sorsára jutnak
Vagy jobban felszivjak magukat.
Amugy ettol nem lesz jogallam es demokracia iranban.
Lehet, hogy direkt így, mert ilyenkor a hadrafoghatóság is kisebb.
Speciel amikor a két szemét, avagy szemita öli egymást, annak én csak örülök.
Csak annak én is iszom a levét.
valószinüleg nem, de kivárhatták volna a vallási ünnep végét, majd aztán törlik le a teveb@szókat. azért a vallás mégiscsak vallás, azt illene tiszteletben tartani még a világ vezetőjének is
Közben volt egy kis gázai műsor is de arról alig hallunk, meg se történt...
Persze majd pár év múlva lesznek statisztikák hogy meghalt 1224 zsidó meg 800 000 gázai.
Nyugi, a zsidók az usákokkal végeztetik el a piszkos munkát...
Tényleg sík hülyék ezek az usákok... macskát mikróba? sokkal jobb 200 fokra előmelegített sütőbe, ott hamarabb kiszárad! 🤣
Ugye először megcsinálták ukrajnában a háborút, most Iránban, szerinted ezt a fajtát érdekli bármi is?
a ramadán végét mondjuk megvárhatták volna
Hat ugye, amikor a zsidrakok nem fernek a borukbe es a tortenelem soran megkapjak azt, ami jar nekik megerdemelten.
Gondolva itt a mai, Iran elleni tamadasra.
Azt millió dollárokat kaszál amikor megnyeri a pert mert hát tênyleg nem volt ráírva, hogy macskát nem lehet mikrohullámú sütőben szárítani fürdetés után 😆
Na jó,megkérdeztem az AI-t.Nekem nem kell.

A FELÍR (Élelmiszerlánc-felügyeleti Információs Rendszer) szám az élelmiszerlánc- és agrárágazati szereplők kötelező, közhiteles, egyedi azonosítója (két betű + hét számjegy, pl. AA1234567). Regisztrációja a Nébih felületén történik, és nélkülözhetetlen a jogszerű működéshez (őstermelők, vendéglátók, kereskedők stb. számára).
Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye
Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye
+2
Főbb tudnivalók a FELÍR számról:
Mi az: Egyedi azonosító, amely igazolja a vállalkozás regisztrációját a Nébih rendszerében.
Kiknek kötelező: Élelmiszer előállítók, forgalmazók, vendéglátók, őstermelők, állattartók, növénytermesztők, borászok, takarmányforgalmazók stb..
EUTR-szamot kérnek a gyartok,eddig csak tőluk,most mar a kereskedőé is kell.
Tudja a tököm mi az a FELIR.
Remelem nem kell megtudnom.
Mégis az ostoba amerikai mikrózza a macskát mert nincs ráírva hogy tilos.
ez a FELIR-szám?
Cigók mindig elviszik az ilyesmit, lerakni sincs idő, szóval nincs vele gond.
🤣

https://www.facebook.com/share/r/18HsiMpmYc/