Felmerült az elején azóta már elvetettem.(Kezeit széttáró)Ha ez így lenne akkor az oszkár meg goldenglób meg tökömtudja milyen filmes díjak helyett lenne egy új mindent felülíró díj orbán magyar díj lenne a neve és csak az univerzum legjobb színészeinek járna amiböl 1000 év alatt csak 3 db lenne adható 😅
Melyik országban van ez ini másként??? Sorold már fel azokat az országokat a kb. 200- ból a világon ahol pajzsra lehetne emelni a vezéreket nem 5 perc alatt életfogytiglanra büntetni 😅
Szerintem a bizonytalan választók pont ezért fognak vityára szavazni. Ez kontra produktív lett 😆 Az olcsó olaj meg gáz eddig is volt az euró bevezetése az mitől is lenne jó?
Én azt nem tudom, hogy te honnan olvastad, hogy a tiszapeti fog nyerni? Talán abból a közvélemény kutatásból ami 30% tiszafölényt jelez? 🤣 Hamar el kellene cserélni az ingatlanodat kenyérre 😅
Van még ilyen létrehozott és pénzelt párt egy magyarosított nevüvel így akár ez is lehet, az elején sokan gondolták amit írsz, ma már kevésbé, de ugye ki tudja.
Láttad hogy elvált?Ugyan már,egy ilyen fantom pártot a nálad sokkal okosabb emberek mindenféle gond nélkül megszerveznek.Mindig kiderül?Ugyan mit tudunk mi arról hogy mi zajlik politikai körökben.nNem derül ott ki semmi.
Minden reális lehet, csak az a baj, hogy amit sok ember tud (>2) az mindig kiderül.
És pont egy ilyen feleséglehallgató-elváló ember lenne a kormánypárt embere? Pontosabban ezért elvált volna, hogy így kerüljön helyzetbe?
Tőlünk délnyugatra, Lipótfa, Zsippó, Bánya településeken jelentek meg először, olyan... hát... 5-7 éve. Tudni kell, az egy elég lemaradt település háromszög, semmi munka, semmi kultúra, semmi lófasz, ezért relatíva olcsó ingatlanok, de legalább elég régiek. Persze jó szöveg volt, hogy közel a természethez, meg erdőközelség, meg madárcsicsergés, de azért mi itt tudjuk, hogy a valóság azért kegyetlenebb.
Na szóval az a lényeg, hogy akik akkor, de szerintem még most is nagyrészt azok, akik ott is szarháziak voltak egész életükben, a nyugdíjuk - ha van - az eredeti élőhelyükön kb. semmire nem elég (emlékeztetnem kell mindenkit a 180 eurós gépjárműjavító óradíjra anyag nélkül), ezért költöztek el ide. Ezen lehet vitatkozni, de mivel én itt élek, elég sokat megfordulok Belső-Somogyban, van arrafelé rokon, ott a kerékpárút, ott a csillagvizsgáló, voltam arra vadászaton, ezért nagyjából tisztában vagyok a helyzettel.
Nem mellesleg, amikor látom őket a helyi boltokban, mert lehetne mondani, hogy turisták, de nem januárban meg novemberben, és amúgy is üvölt róluk a bevásárlókosár tartalma, hogy a napi fogyasztási cikkeket vásárolják. És miért ide inkább, mint a Balatonra? Mert itt kb. a negyede pénzből megveszek a tömésházat. Kötcsén pl. beszéltem a helyi polgival, mutogatta nekem az éppen eladó, vagy az éppen tulajdonost cserélt házakat az áraikkal. Elkéééééépesztő számokat mondott.
azért a magyarokra nem vet jó fényt hogy egyetlen egy kikezdhetetlen politikus nincs sz országban akit a "másik oldal" pajzsra emelne és körbehordozná hogy itt az új messiás.....
szar népnek szar vezér jut....
az olyan nép aki nem nyúzza meg élve az ilyen gázszerelő féléket az meg is érdemli a sorsát.
a másik meg az , hogy a víz kiver attól a selyemmajomtól, ne azonosits vele, csak mivel a pohostól már ki van a f@sza mindenkinek, most a legtöbben a sejemtől várják a csodát meg az olcsó olajat /gázt/euróbevezetést. amióta lezárták a druzsbát meg a horvátok felől se nagyon akar jönni az olaj, azért is a pohos a hibás. nem csodálom , ha majd belebukik
hát igen az m1es pálya teli van osztrák mingránsokkal akik majd borsodban vesznek házakat mert annyira szarul élnek hogy már a cigó negyed is sokkal jobb nekik
nekem kivételesen jó helyzetem van
ha a fidesz nyer akkor a fidesz drukkereken ércelődök majd pár év múlva amikor tolják a faszt az arcukba
ha a tisza nyer akkor meg azoon amikor a nagy remények helyett ismét csak a farkat kapják
persze én is ugyanúgy szopni fogok mint mindenki más de legalább hitetlenül 😂
amúgy érdemes megnézni az adósság állomány emelkedését, eddig szép egyenletes volt most az utóbbi 5-6 évben ez elszabadult az átgondolatlan támogatások miatt amire nem volt pénz, de ez emberekben kiváltotta azt a jólét tudatot ami a kádár rendszer sajátossága volt
emiatt gondolják a fideszesek hogy minden fasza, mert csak annyit látnak hogy mindenki teli van zsetonnal, amit ugye majd vissza kell fizetni nagyon szar kamatokkal mert azért azt tudni kell hogy magyarország nincs túl jó besorolásban és emiatt több kamatot fizet mint pl a német vagy az osztrák állam
És pont egy ilyen feleséglehallgató-elváló ember lenne a kormánypárt embere? Pontosabban ezért elvált volna, hogy így kerüljön helyzetbe?
Na szóval az a lényeg, hogy akik akkor, de szerintem még most is nagyrészt azok, akik ott is szarháziak voltak egész életükben, a nyugdíjuk - ha van - az eredeti élőhelyükön kb. semmire nem elég (emlékeztetnem kell mindenkit a 180 eurós gépjárműjavító óradíjra anyag nélkül), ezért költöztek el ide. Ezen lehet vitatkozni, de mivel én itt élek, elég sokat megfordulok Belső-Somogyban, van arrafelé rokon, ott a kerékpárút, ott a csillagvizsgáló, voltam arra vadászaton, ezért nagyjából tisztában vagyok a helyzettel.
Nem mellesleg, amikor látom őket a helyi boltokban, mert lehetne mondani, hogy turisták, de nem januárban meg novemberben, és amúgy is üvölt róluk a bevásárlókosár tartalma, hogy a napi fogyasztási cikkeket vásárolják. És miért ide inkább, mint a Balatonra? Mert itt kb. a negyede pénzből megveszek a tömésházat. Kötcsén pl. beszéltem a helyi polgival, mutogatta nekem az éppen eladó, vagy az éppen tulajdonost cserélt házakat az áraikkal. Elkéééééépesztő számokat mondott.
szar népnek szar vezér jut....
az olyan nép aki nem nyúzza meg élve az ilyen gázszerelő féléket az meg is érdemli a sorsát.
nekünk jó kölcsön adni mert jobban megéri mint a haldokló nyugatnak adni
ha a fidesz nyer akkor a fidesz drukkereken ércelődök majd pár év múlva amikor tolják a faszt az arcukba
ha a tisza nyer akkor meg azoon amikor a nagy remények helyett ismét csak a farkat kapják
persze én is ugyanúgy szopni fogok mint mindenki más de legalább hitetlenül 😂
amúgy érdemes megnézni az adósság állomány emelkedését, eddig szép egyenletes volt most az utóbbi 5-6 évben ez elszabadult az átgondolatlan támogatások miatt amire nem volt pénz, de ez emberekben kiváltotta azt a jólét tudatot ami a kádár rendszer sajátossága volt
emiatt gondolják a fideszesek hogy minden fasza, mert csak annyit látnak hogy mindenki teli van zsetonnal, amit ugye majd vissza kell fizetni nagyon szar kamatokkal mert azért azt tudni kell hogy magyarország nincs túl jó besorolásban és emiatt több kamatot fizet mint pl a német vagy az osztrák állam