Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bmw-t vettél?
én kb sosem indexelek
egyrészt mert olyan helyeken mászkálok ahol alig van forgalom
másrészt meg az én kocsim a nagyobb 😂
aztán ha ez valakinek nem tetszik az az ő gondja nem az enyém.........
Ezt már beszéltük a múltkor,te koncentrálsz vezetés közbe ami miatt elfáradsz,nálam pedig a procedurális memória érvényesül,és ebben az is benne van hogy automatikusan megy az irányjelző ha kikanyarodok.Te arra koncentrálsz hogy 300méteres körzetben van-e valaki,én meg csak megyek koncentráció nélkül.
Te akkor is villogsz a körforgalomból kifelé, mikor 300 méteres körzetben nem látsz autót?
Bravó...
Hát tényleg az első volt, illetve az egyetlen, mert nem voltak többen.
Ha kicsit jobb a reflekszem, mondjuk például 0,05 sec,... á, akkor is telibe verem.
Csak a kreszben nincs ilyen kiegészítés hogy éjfélkor nem kell irányjelzőt használni.
Őz ellen nincs orvosság. Vagy elütöd vagy felcsavarodsz az út széli mezővédő erdősáv egyik fájára vagy beleálsz orral a 2,5 méter mély talajvíz elvezető árokba azt megpandelsz. Ezek a lehetőségek vannak.
Ebben egyetértünk. Éjfél körül üres úton körforgalomból kifelé megállítottak, hogy nem indexektem. 😆 3 an voltunk a masterba mind a hárman állítottuk, hogy indexektem. Egyébként nem 😄 Mivel felvétel nem készült nem tudták bizonyítani így elköszöntünk. De tuti negszívattak néhány szerencsétlent a semmiért. Mindenhol azt szajkózák, hogy az ellenörzések célja a balesetmegelőzés. Véleményem szerint ez nem éjszaka üres úton történik hanem forgalmas úton és messziről jól látható módon.
Rendőr: - uram nem látta a stoptáblát?
- azt láttam. Magát nem láttam(kezeit széttáró)
felesleges 60as tábla.......
53-as út akasztó-kiskőrös közti rész, miután meglett a bicikli út kibasztak egy 60as táblát a döbrögeci útkereszteződéshez
mindezt úgy hogy döbrögecen lakik kb 30 ember, ebből nagyjából nulla biciklizik
egy haver szokott ide járni biciklivel a tesójához amikor hétvégén iszogatnak, azt mondta hogy amióta van a bicikli út még egy biciklissel nem találkozott döbrögecen
szóval ez egy kurvára szükségtelen tábla, és mégis ott van évek óta.......
A történet nagyon egyszerű,ötször fizetsz a saját hülyeséged miatt,aztán elkezded betartani a szabályokat,ha nem,akkor továbbra is fizeted a hülyék adóját.
Mondod ezt te aki az első kirohanó őzet elüti.
Sajna pedig nem fogom fel. Szerelek inkább fel blokkolót, 10 évig volt a régi BMW-n, nem is fizettem soha 🤣 Most azt várom, melegebb legyen, mert 12 fokban nem fexek a kocsi alá a szerelés miatt.
Nem arról volt szó, hogy lehet-e, mert lehet, hanem arról, hogy geciség-e? és az...
Ott még szándékosan se tudtam volna ártani senkinek... mérjen ott, ahol veszélyes a gyorshajtás.
Pedig elég tisztán le van írva,fel kéne azt fognod,leginkább azt hogy mit jelent az a 60as tábla.Ha felfogod de szarsz rá és ez szankciónálva van azért csak magadat szidhatod.
szerintem nem
eljönnek ellenőriznek feltárják a hibákat és javaslatokat tesznek a kijavítására
pl ellenőrzés 30 ezer, a javaslat meg 450 ezer
ekkor dől a pénz befelé a kasszába serényen
de attól még dolgozhat, és ha akarja kijavítja a hibát ha nem akarja nem javítja ki
de utána ismét 450ezer a javaslat.......ha kijavítja akkor meg csak az ellenőrzés a pénzes
ha pl 3 évente van tervezett ellenőrzés akkor annyi ideje van, hogy egy esetleges holtidő alatt elhárítja a hibákat
aztán mégsem egy freelaci féle kőbunkó faszparaszt szopatja több havi engedély bevonással........ persze a büntetés mellett
Nincs leírva, hogy ha nem látsz magad előtt az úton x távolságon belüli gyalogost vagy biciklist, akkor túllépheted a megadott sebességet.
Pontosan erre hivatkozva - amit írsz, majd a következő azt mondja, hogy a vasárnap reggeli forgalommal megegyező mértékű forgalom van karácsonykor, hamvazó szerdán, nagypénteken, és máris senkit sem lehet büntetni, mert.
nem mindegy hogy hívod ? büntetés, felmérés, ellenőrzés ................... stb . lényeg hogy a pénz ne nálad legyen azt kész 😞
akkor ne büntessen faszságokért főleg ne úgy hogy utána ne tudj dolgozni hónapokig
mérje fel a terepet listázza a hibákat írjon egy tervezetet mit hogy kell rendbehozni és ezért számoljon fel díjat
Még szép
1 a büntetés bevétel
2 olyan nincs hogy mindenki mindent jól csinál
olyan sincs hogy műszakin minden kocsi meg feleljen akkor se ha egy hete csak a vadonatúj 0km-eres kocsikat vizsgáztatnának
Menők......
Mar majdnem egy FSZB taktikai egyseg,csak azoknál mindig marad hulla is.
Azt én se, de mikor vasárnap hajnalban a senki földjén külterületen 60as táblánál megbujva meglőnek - na azt igen.
plusz valami rosszindulat képzés is lehet nekik
egyik havernak azért vonták vissza az engedélyét mert a műhelyben ahol hegesztett ott a beton kicsit töredezett-kopott volt mert a nagy vasakat forgatták a betonon
de nem volt tagoltabb vagy nagyobb egyenetlenség mint egy 100%minőségben lerakott térkövezésnél
szóval verhette fel a betont és újra betonozta pár repedés meg pár tucat kalapács ütésnyi hiba miatt
szerintem ezeknek valami kvóta van hogy mennyi büntetést kell kiosztani, nem is lenne evvel baj csak ne szopassák közben a népet
Az, hogy "helyesli-eltűri" és a elfogadja, hogy a közösségben élésnek vannak szabályai, az két galaxis.
Igaz, ha egy előre nem kivilágított, csilingelő és sapkájával integető traffizó rendőrt nem basztatásnak élem meg, hanem eleve ellenőrzésnek, akkor arra már nem tudok mit írni.
🤣az adócsalókhoz mi a fasznak megy ki egy egész focicsapat farsangi öltözetbe 😅
Két hölgy is ki tud menni és kiszabni a büntetés 😅 Felfegyverzett rablógyilkosokhoz nem vonulnak ennyien 😅