Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha úniós rendelet én nem lepődnék meg semmin se
főleg ha még valami magyaros csavaros okosságot is beépítenek
Nemhinnem.
majd akkor szopjátok be ha kötelező lesz visszavenni a regisztrált bútorokat amikor lelakta a nép......
Semmi gond, lesz majd helyette kínai bútor, ott nincs ilyen probléma.
Ja,mostani legujabb dili.
EUTR (Európai Uniós Fa- és Fatermék Rendelet) szabályozás értelmében a faanyag útjának követése kötelező.

Mar nem csak a gyartonak krl regisztralni,a kereskedoknek is.
Igen. A túlzott bürokrácia és a túlszabályzás a gond.
itt európában valamiért sosem akar működni az ami usában sok esetben évtizedek óta jól működik
bár mostanában azt veszem észre az únió csak és kizárólag azért munkálkodik hogy az únióban élő embereket beszopassák
Ha azt betartod lehetetlen lesz a szabályos előzés. Tesla autómata sávváltója is ezért használhatatlan európában, miközben az USAban gond nélkül megoldja a feladatot.
Láthatatlan költségek: így sújtja a banki rezsi a legszegényebbeket
https://www.economx.hu/tudatos...

..
Ritkábban látjuk azonban azt az aránytalan terhet, amelyet ezek a „kisebb” költségek gyakorolnak a leginkább kiszolgáltatott háztartásokra – azokra, akik enélkül is a létminimum vagy a szegénységi küszöb alatt vannak.
...nagy terhet jelentenek: késedelmi kamatok.

Hm.
Te már megint egy álomvilágban élsz.
Az lehet,viszont én mindig használom az irányjelzőt.
ha így halad a világ 10-15 év múlva szinte mindenki villannyal jár
aki megveszi az új benzinest dízelt az akkor adja el/le amikor kurva sokat kell rá költeni
aztán aki csóró csak ezt tudná megvenni, csak ugye arra nem lesz pénze hogy szervizelje
egy 20 éves megfelelően karbantartott kocsi 3-400 ezerel még mindig többet elmegy millás szervizek nélkül mint a mostaniak csak azok meg ennyi idősen már széthullanak plusz a füst norma se lesz az igazi
szóval nem marad más elérhető csak a lerúgott villanyosok amik elmennek 50-100 km egy töltéssel
a butuska tűzoltó is azonnal villanyra vált amikor ténylegesen mérik majd a füst érzékeket
mert nem fog egy millás kocsira hármat rátolni hogy hozza a normákat
Te se fogsz életed végéig azzal a mit tudom én hány éves autóval járni.. de tudod mit? Ha szeretnéd, legyen úgy! 😁
Én is mindig indexelek. Ez gyakorlatilag reflex, nem figyelek oda.
Azonban egyszer volt, hogy körforgalomból kifelé mentem volna, de köcsög robogós a bringaúton nagy magabiztossággal bejött elém. Nem volt veszélyes, csak a kurva anyját, kellett kicsit gépészkedni, de az index ez után elmaradt. Első bokorból ugrott elém a fakabát, hogy életveszélyes nem indexelést hajtottam végre. Mondom neki a valóban veszélyes robogóst a kerékpárúton, akinek az életét megmentettem a nem indexelés közben, azzal esetleg nem akar foglalkozni? Aztán megegyeztünk hogy elég lesz a figyelmeztetés. 🤣
Ez csak rád nézve szívás.
A legtöbb új autó (és az összes elektromos) már naplóz mindent... márkaszerviz ki tudja olvasni hogyha kell, illetve ha kötelezik rá.
A bidé beépített kamerája is rögzíti a képre az indexet, a féket, a gázt, a sebességet, a pozíciót. Ezek már tisztára olyanok mint egy repülőgép a fekete dobozzal
Ja,de csak a Lehelé jó hozzá.
írásban 3 példányban az illetékes területi közlekedés felügyeletnél kell jelezni 2 másodperccel előtte.....
Mivel kürttel? 😅
2mp a manőver megkezdése előtt jelezni kell.
na az már megint micsoda?
Én valamiért mindig használom még ipari parkokban is forgalomtól elzárt helyen. Néha elmarad, de ritkán. A fene tudja még éjjel is, hogy ki jár arra (nem rendőr) és ha elütöm csak a baj van belőle. Mondjuk az új 2mp-es szabályt, hogy fogják ellenőrizni az érdekes lesz.
Én se viszem túlzásba 😂 😂 😂 be osztom a napi kottát ,
amugy néha az se bénám ha más se használná , mert sokkal gyakoribb mind gondolnátok hogy jobbra indexel balra kanyarodik vagy forditva 😬 ennél még az is jobb ha nem használja tisztelt sofőr úr illetve hölgy 😂
az astrával se igen indexeltem, senkinek semmi köze ahhoz hogy épp merre tartok 😁
terepjáró meg eltapos szinte mindent, avval nem kell villogni