Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az pont annyit érhet amennyivel meg lehet a győztesnek a 2/3-ad.
Feltetlen fel kell venni az egesz exszovjet türhő viselkedésű csűrhét 27 ben az eu-ba,vagy az eu-t kene csatlakoztatni hozzajuk.
https://www.facebook.com/share/r/19z7qt7tVi/
Ez nem az én logikám ezt már az ininek is írtam ez pontosan így néz ki,ha már le kell vezetni.
Fidesz=fidesz
Tisza=fidesz
Tisza:mhm=fidesz.
Tehát csak a tisza állítja hogy a mhm az fidesz,ezzel is gyengítve őket.
a te logikád amit az ini is mondott
fidesz=fidesz
tisza=fidesz
mhm=fidesz
tehát tisza=mhm
és már is kész az egypárt rendszer 😅
A vona nem indul,de amugy se volt a 2RK nak erdemi bazisa,a schiffer meg mar nem aktiv partalapon,es mivel kritizalja a diákhitel központ volt igazgatojat a tisza szavazok mind fideszberencezik.
10% semmit se ér
ettől több meg nemigen lesz egy szélsőségesnek beállított pártnak
Politikus is eljár gombot nyomkodni
Látod te sem látod át.Pontosan ez itt a lényeg.A fidesz kezdte átlátni hogy akkora a fidesz gyűlölet hogy az emberek azt mondják hogy tök mindegy ki csak ne az orbán,ez jelen esetben a mhm lett volna,na ők inkább kreáltak egy tisza nevezetű kamu pártot amit felhúztak fő kihívónak.Az emberek mint a birkák meg mennek hogy hát csak így van esély leváltani a fideszt mert csak két párt folyik a csapból is.
Érdekes, hogy a schiffer meg a vona, akiket nem lehet nagy fidesz szimpatiával a vádolni, azok is azt nyilatkozták, hogy le kell váltani orbán viktort, de nem így, hogy egy senkiházit odaültetni, akinek se múltja se programja, csak a külföldieknek bólogat
igen elég aktív párt mind itthon mind az euban. Az is igaz, hogy nincsenek többségben és azonkívűl, hogy feltárják a dolgokat itt megáll a tudomány. Ami javaslatot benyújtanak élből megy a kukába. Reményeim szerint fej-fej melletti tisza-fidesz nél ők lesznek az irányítók a remélhető 10 körüli százalékukkal. Szóval ha szeretnéd, hogy a sok cígó meg legyen rendszabályozva a szomszédodba emeld fel a hájas segged és szavazz te is tótékra 😅
Mondjuk ezt ép zé mondta(kezeit széttáró)
horgászni eljár vagy nem?
A tisza szavazobazisa a 22 es összefogas vegyesfelvágottja,egymassal se koti ossze semmi csak a merhetetlen o1g,ezek ha a labukat kene lerágni se szavazna az mhm-re.
Na de hát erről nem ő tehet,nem ő tehet arról hogy bár vannak jó ötletei de leszavazták és nem történik semmi,hanem ti tehettek róla,akik nem rá azavaznak.És az a baj hogy hogy az emberek ilyen birkák és ezért csak 5-10%.A kedvencem mikor azzal jönnek az emberek hogy azért a tisza mert az képes leváltani a fideszt,baszki,az képes leváltani akire többen szavaznak,tehát a sok tiszás barom a mihazánkra szavazna akkor a mhm váltaná le,de hát pont ezért hozták létre a tiszát hogy ez ne következzen be
én ezt árnyaltabban látom
az tény hogy a torockai aktív, és nem csak a választások előtti fél évben
az is tény hogy egy csomó problémára rávilágit
de az is tény hogy az esetek túlnyomó többségében semmi nem történik azért mert teljesen tét nélküli minden tette mivel semmihez nincs jogosultsága és a tuti ötleteit mindig leszavazzák
ez épp olyan mintha kiállnék a pecások elé és azt mondanám hogy nagyon kevés a hal a csatornában és ezen változtatni kell
aztán hiába mennék a bácshosszhoz leszarják a dolgot és ugyanúgy nem lesz hal a csatornába
a bácshosszhoz meg döntéshozói pozícióba nem tudnék bekerülni
szóval kb ennyi a mihazánk ténykedése
mindenellett nekem a legszimpatikusabb párt, ha lenne esélye egy 30-35% körüli eredményre akkor még szavaznék is rájuk
de a jelenlegi 5-10% amit elérhetnek azért értelmetlen 2 órára felfüggeszteni a fetrengésem
Mondja ezt az ini aki egy semmit tevő.
ini ezek aprópénzek a politikában. 😅 Én azt látom a totyáék tenni akarnak az országért. Egyenlőre annyi lehetőségük van, hogy feltárják és megmutatják a problémákat. Minden javaslatukat egyöntetűen szavaz le a fidesz mérlegelés nélkül. Minden bizottsági ülés erről szól. Fent van minden a jutubon még csak találgatni sem kell meg kell csak nézni. Pl. Én ma is várom a bűnvadászokat nézzük este a gyerekkel 😅
semmit tevésért? Baszki a totyáék qrvq sokqt dolgoznak, mondjuk a kormánypártot sem hagyják unatkozni 😅 Neked mindenki semmit tevő aki nem gépkezelő? 🤣
Ja,csak közben azert viszi a pénzt a partszervezés,és nem csak a csatornapartra kell utazni.Mediat fenntartan,föleg a mhm-nek aliket tilt az összes globalista közösségi oldal partrendezvenyeket szervezni.
Valasztasokra aktivistak fenntartasa stb.Ebböl csak ugy lehet jol megelni ha olyan kamupártos mint a gödény,vagy aki el tudta adni a kamupártot petya tartotisztjeinek.
Na olyan aki moge beallnak a gazdag kulfoldi "mikroadomanyozok" na ott van mit felretenni.
jó lenne a politikus szakma, de csak azért vállalnám mert a politikus gerinc nem túl acélos, nekem meg jól jönne ha kicsit hajlékonyabb lenne
rendszerváltás után nagy divat volt a sok kamupárt, kapták a pénzeket aztán nem kellett csinálni semmit csak egy kis papírmunkát
bár az ai szerint kb 200 párt működik magyarországon
Toroczkai tudnám a leginkább elképzelni most az ország vezetésére,felkészült,határozott,ő az aki sosem olvassa a felszólalását Bizonyára ő is hozna nem túl jó döntéseket vagy kifejezetten rosszakat,de az út nála a legtisztább.
Na, innen indultak, és semmit nem tudtak felmutatni amit elértek, felszólalatak, képviseltek. Környezetemben is leginkább azok szavaznak rájuk akiknek ez jópofáskodás. A mi pénzünkön, szintén miliokért.
Ettől még a munkáspárt is hatékonyabb volt.
Azért nem olyan sok az az összeshez képest. De amennyit papolsz itt és amilyen szinten, természetesen következmények nélkül akár te is indulhatnál és mint látható ezt kanapéról is lehet művelni, aztán neke dlenne két-háronm milliod. És ne gyere azzal, hogy te nem akarsz átbaszni másokat, mert ennyi pénzt csak ugy lehet szerezni.
a kétfarkú addig volt vicces amíg örök élet és ingyen sört ígértek
csak azért nem szavaztam rájuk mert nem szeretem a sört 😆