Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

QJ.
Hát ez milyen állat?
És zajlik az " élet " 😬
https://www.vadhajtasok.hu/202...
ÉS EZ ????????
https://www.elemi.hu/magyarors...
nem egy színpatikus nép ez a Ukrán ,nem vagyok Orosz rajongó se de most Ukránok 🤢
Azért nem rúgta fel mert nem volt olyan nagy a szaros vödör nagyot szóljon
Mért a sms vakcina megrengette a fürer asszonyságot ? vagy a görög misz picsa 2 hónapos luxus börtöne
voltak nagyobbnál nagyobb pénz zsonglőrök és mindenki mindent megúsz Európába is magyarba is
Kínai motor,10ezer km.
én nem félek semmitől se, mivel tudom hogy nem járhatunk jól
plusz nekem már nem nagyon van vesztenivalóm, így bátran leszarhatok mindent,
ami jó hír, hogy ebben a hónapban elindult végre a vonat forgalom aztán lehet kimenni a sínekre ha elege van az embernek mindenből
Igen, én is ettől félek.
Azért nem rúgja fel, mert ami vagyona van, az jórészt onnan lehet. Csak éppen úgy, mint a kisebb kutya, csipkedi a nagyobbat, de csak tisztes távolságból.
nekem azóta nem szimpatikus ez a mp amióta ígérgette hogy felrúgja a fideszes szaros vödröt és nem lett belőle semmi
én azért eleinte reméltem hogy kiborul a bili és pár tucat ember olyan mértékben megbukik hogy soha többet nem kerül a politika közelébe se
na de elszámoltatás az elmúlt évtizedekben sosem volt még és sosem lesz, színjáték az egész
amúgy ha a vitya marad akkor is szar lesz mindenkinek csak elhiteti veled hogy ez nem őmiatta van 😂
szóval nyugi, bárki is nyer te meg én meg minden kisember szopni fog és nem is keveset, és amíg ilyen balfasz birkák maradunk nem is fog változni semmi
Elég gyomorforgató így töményen összeszedve
amugy egyesével mindet láttam ,és MP1G szerintem gyakoroló elmebeteg
ha ez a hitvány valahogy nyerne akkor nekünk jobb is baloldali kis és középosztálynak reszeltek az tuti .
az a Majdanos dolog meg igen csak lehetséges
Valóban kötelező. És még mindig igaz, csak ezt nem ő csinálja.
http://youtu.be/mQpAsshbr3Y
Nesze neked szeretet ország.
Sejtettem...
a vasútnál volt egy virág ibolya nevű munkatársam
szerintem amikor adták a nevet neki senki se volt józan 😂
a fiútesvérével nem basztak ki mert nem a jácint nevet kapta
Fekete Mercédesz,Fekete Bors,Cserepes Virág,Fehér Barna,Erős Bors
Valójában igazad is van. Ha már politikus, megette a fene. Csak valahogy jó lenne kitalálni, hogy melyik a kevésbé rossz. De őszintén szólva, eléggé egybefolyik ez a massza, ami van.
én csak gábor gábort. Azt meg a szomszédokból(kezeit széttáró)
Csóriger bélát utálták a szülei? 🤣
Nem csak sláger keresztnév esetén, hanem mikor idióta a szülő... például mikor a Bokor családnak lánya születik, és Virág nevet adják neki, vagy a Tavi Gézának a lánya Rózsa lesz 😄 egy Végh Bélát személyesen ismerek... 🤣 meg egy Bálint Bálintot is.
Igazából simán nem szimpatikusok csak ezt valamivel magyarázni is kell és lehetőleg a legképtelenebb indokkal mert az a hihető. 😋
Hajjaj,egesz alufoliasapka gyujtemenye van.😀
Mindig minden mögött összeeskűvés elméleket látsz. Igazából rajtad kivűl ezzel senki nem foglalkozik, neked meg nehéz megfelelni ezen a téren is🙂
Valóban még nálunk a családban is, de nem politikai okból, hogy magyarabbnak tűnjenek.
Még mindig jobb mint a Rózsikából Józsika. 😉
Akkor te még nem ébredtél öntudatodra?