Hahó,van rajta fek,de csak egyik oldalon,pont ezert kell berakni vagy a tarcsa darabjat vagy valami acelt,hogy ne tunjon el a fekolaj.
Egy vagon egytarcsas motor van,azok is megallnak.
csak amikor a szervized 1370 km távolságra van tőled akkor inkább gagyi tárcsát veszi ki az ember a szatyorból mint fék nélkül menjen
mi legalábbis ezért csináltuk
de nekem volt fékkar meg kuplungkar amit 10-es lemezből vágtam ki
sose volt használva de mindig ott volt
Nemerted ugye?
A feknyerget kiiktatni macera,a fektaecsat leszedni 6 csavar,beledobsz egy 5 milis darab vasat,hogy ne essen ki lerogzited huzalkotegelővel es egy tarcsaval felkocogsz a szervizbe.
teszteltük a sima 4 es lemezt de egész gyorsan kopott
ellenben lánckeréknek teljesen jó volt a sima 6-os lemez
endúrón bírt annyit mint a c45 anyagból kédzített
2015 felé 700 forintból kött ki egy 45-50 fogas hátsó lánckerék vágás számlával
hardox lemezből 2000 ft volt a nagyobbik
Azért van kockázata a hajszárítós módszernek fi relé nélkül. Nemrég nyírta ki magát egy tini kiscsaj, aki a kádban nyomkodta a telefonját és oda rakta a hosszabbítót hogy töltőre tudja dugni, az elosztó meg beleesett a vízbe.
De ha valaki öngyi akar lenni, akkor a villany nem a legjobb választás.
Múltkor el voltam keseredve. Gondoltam végzek magammal és elhagyom az árnyék világot. Beálltam a garázsba, beindítottam a kocsit, de nem történt semmi. Asszony egy óra múlva lejött, hogy mi a faszt csinálok a Teslában, inkább vigyem ki a szemetest. 🤣
Hát ha valahogy beszusszakolják ukrajnát az eu-ba, akkor nekünk lőttek.
Ha megtörténik, azt a sok féleszű o1g-ző majomnak köszönhetjük majd, és nyilván nem lehet visszacsinálni ☹️
azért utoljára még csak kibaszok egy csomó emberrel...... 😂
egy gázolás után legalább 2 órás késés lesz, párat átéltem már
tűzoltók meg 300 méteren át szedegethetik a szaros húscafatokat 😆
azért lehetőség szerint teher vonatot keress. Bár sokkal jobb lenne ha direktbe kötnéd otthon az áramot kiiktatnád a kismegszakítót vagy a fírelét ha van aszt amikor lubickolsz a fürdőbe beledobnád az asszony működő hajszárítóját a vízbe.(kezeit széttáró) Bár azt a 4-5 tűzoltót sem irigylem akinek onnan majd ki kell szednie 🤣
Anno lattam a bmw fiaskót a törött hátsó izével,valami ázsiai nagy turán,akkor kezdtek szalingozni hogy hát valamit elkottáztak a a mérnökök.
Na annak se volt tul közel a buli.
Max ha az impotőr jopontot akar elszalajt a motorert valami melóst a gyari furgonnal.
Mentem már en is garizni jo messzire.
Egy vagon egytarcsas motor van,azok is megallnak.
mi legalábbis ezért csináltuk
de nekem volt fékkar meg kuplungkar amit 10-es lemezből vágtam ki
sose volt használva de mindig ott volt
A feknyerget kiiktatni macera,a fektaecsat leszedni 6 csavar,beledobsz egy 5 milis darab vasat,hogy ne essen ki lerogzited huzalkotegelővel es egy tarcsaval felkocogsz a szervizbe.
utána lesznek szövődmények is
ellenben lánckeréknek teljesen jó volt a sima 6-os lemez
endúrón bírt annyit mint a c45 anyagból kédzített
2015 felé 700 forintból kött ki egy 45-50 fogas hátsó lánckerék vágás számlával
hardox lemezből 2000 ft volt a nagyobbik
De ha valaki öngyi akar lenni, akkor a villany nem a legjobb választás.
Múltkor el voltam keseredve. Gondoltam végzek magammal és elhagyom az árnyék világot. Beálltam a garázsba, beindítottam a kocsit, de nem történt semmi. Asszony egy óra múlva lejött, hogy mi a faszt csinálok a Teslában, inkább vigyem ki a szemetest. 🤣
Ha megtörténik, azt a sok féleszű o1g-ző majomnak köszönhetjük majd, és nyilván nem lehet visszacsinálni ☹️
egy gázolás után legalább 2 órás késés lesz, párat átéltem már
tűzoltók meg 300 méteren át szedegethetik a szaros húscafatokat 😆
ketten kevesen lennénk mert én már hamar fáradok, nem vagyok olyan harcigép mint régen
Na annak se volt tul közel a buli.
Max ha az impotőr jopontot akar elszalajt a motorert valami melóst a gyari furgonnal.
Mentem már en is garizni jo messzire.
Irtak neki hogy varjak garis szervizre.
Az internet nepe vicces.😆