Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😅
Hahó,van rajta fek,de csak egyik oldalon,pont ezert kell berakni vagy a tarcsa darabjat vagy valami acelt,hogy ne tunjon el a fekolaj.
Egy vagon egytarcsas motor van,azok is megallnak.
csak amikor a szervized 1370 km távolságra van tőled akkor inkább gagyi tárcsát veszi ki az ember a szatyorból mint fék nélkül menjen
mi legalábbis ezért csináltuk
de nekem volt fékkar meg kuplungkar amit 10-es lemezből vágtam ki
sose volt használva de mindig ott volt
Nemerted ugye?
A feknyerget kiiktatni macera,a fektaecsat leszedni 6 csavar,beledobsz egy 5 milis darab vasat,hogy ne essen ki lerogzited huzalkotegelővel es egy tarcsaval felkocogsz a szervizbe.
első három kiégés hiba nélkül elmúlik
utána lesznek szövődmények is
Az hagyján de múlt héten is kigyulladt az akku, és bennégtem....de már elmúlt. 😆
Persze, pont leszarnám, óvatosan kertek alatt, elég a másik fék, azért van rajta kettő 🤣
teszteltük a sima 4 es lemezt de egész gyorsan kopott
ellenben lánckeréknek teljesen jó volt a sima 6-os lemez
endúrón bírt annyit mint a c45 anyagból kédzített
2015 felé 700 forintból kött ki egy 45-50 fogas hátsó lánckerék vágás számlával
hardox lemezből 2000 ft volt a nagyobbik
Nem kell a melléduma. Neked a teszlán elég bekapcsolni az önvezető funkciót másnap temetés 😆
Azért van kockázata a hajszárítós módszernek fi relé nélkül. Nemrég nyírta ki magát egy tini kiscsaj, aki a kádban nyomkodta a telefonját és oda rakta a hosszabbítót hogy töltőre tudja dugni, az elosztó meg beleesett a vízbe.

De ha valaki öngyi akar lenni, akkor a villany nem a legjobb választás.
Múltkor el voltam keseredve. Gondoltam végzek magammal és elhagyom az árnyék világot. Beálltam a garázsba, beindítottam a kocsit, de nem történt semmi. Asszony egy óra múlva lejött, hogy mi a faszt csinálok a Teslában, inkább vigyem ki a szemetest. 🤣
Lecsavarni a tarcsat,egy kazámlemezt a betetek közé,huzalkötegelövel és mehet bamakó alsóra is.😆
Az a hajszárítós módszer csak a filmekben van 😁 viszont ismertem egy embert, aki a két csuklójára tekert dróttal megoldotta.
Emlékszem, abból jó nagy balhé volt... vissza is rendeltek egy komplett szériát.
Törött féktárcsával 10 kilométerre is futón kellett volna elvinnie...
Hát ha valahogy beszusszakolják ukrajnát az eu-ba, akkor nekünk lőttek.
Ha megtörténik, azt a sok féleszű o1g-ző majomnak köszönhetjük majd, és nyilván nem lehet visszacsinálni ☹️
Nem húscafat hanem zsírcafat lenne.
azért utoljára még csak kibaszok egy csomó emberrel...... 😂
egy gázolás után legalább 2 órás késés lesz, párat átéltem már
tűzoltók meg 300 méteren át szedegethetik a szaros húscafatokat 😆
azért lehetőség szerint teher vonatot keress. Bár sokkal jobb lenne ha direktbe kötnéd otthon az áramot kiiktatnád a kismegszakítót vagy a fírelét ha van aszt amikor lubickolsz a fürdőbe beledobnád az asszony működő hajszárítóját a vízbe.(kezeit széttáró) Bár azt a 4-5 tűzoltót sem irigylem akinek onnan majd ki kell szednie 🤣
van néhány kardom, nem kell a kaszával baszakodni
ketten kevesen lennénk mert én már hamar fáradok, nem vagyok olyan harcigép mint régen
egyenesítsd a kaszát ini 😅 Ha van kettő becsatlakozok. Szétaprítjuk a felső 10 ezret meg az összes politikust 😅 bár azt takarja a felső 10 ezer 😂
Anno lattam a bmw fiaskót a törött hátsó izével,valami ázsiai nagy turán,akkor kezdtek szalingozni hogy hát valamit elkottáztak a a mérnökök.
Na annak se volt tul közel a buli.
Max ha az impotőr jopontot akar elszalajt a motorert valami melóst a gyari furgonnal.
Mentem már en is garizni jo messzire.
Minden bizonnyal. Várják is. 240 km-re kell neki elvinni futón a biciklit. Mondjuk olyan nagyon nem irigylem.
Mintha ilyen nem fordult volna elő a törtenelemben.
Irtak neki hogy varjak garis szervizre.
Az internet nepe vicces.😆
Látom, SVT650. Hát parádés.
https://www.facebook.com/share/p/1DgoXmLaBS/