Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inikem te meg egy makákó szintjen mobdod vissza az ellenzéki sajtó mantráit,mindezt csökevenyes egyeni gondolkodas szikraja nelkul.
Mar nagyon reg ledobtad a lancot,csak azert nem mesz ki tuntetni mert gecilusta vagy.
Viszont teged fog megszopatni legjobban a tisza,ugy hogy egy szemernyi kortupciot nem tuntet el,nekik a ner2.0 a terv,csak nem lölövel hanem az eu nagytokes vallalataival lesznek ugyanugy,legfeljebb a sajto amit olvasol azt irja majd roluk hogy mind makulatlan grallovag.
Máshonnan van elvéve......nem hiányzik az egetverően, de momdjuk az eübe nem ment, utakra se nagyon meg még csomo infrastruktúrába.
Baszki,neked hela terezanyába oltott Jeff Bezos gazdasagi fenomén lenne a fidesz minisztere akkoris fikaznad,ha kapitany a szemed lattara szeletelne le egy csecsemőt es megenne akkor is csontig nyalnal be neki,szoval irrelevans mit hiperventillalsz.
Pedig a véres szájú tiszások azt mondják a tisza prop low budget és inkább adományokból van. Mondjuk aki nem tud egy cégfenntartást elképzelni az lehet benyeli. De a honapokon áttartó utaztatäs, rendezvényszervezés még ha minimalista is, de ingyen nem kap helyfoglalást sehol, aztán a prop anyagok, a spotok mind mind milliokba mérhető. Aztán ugye a nép segitőkész, mert a marketing stáb előrántotta ezt a rendőrgyereket is, az informatikus kémkédéssel, aztán annak is összeadtak egy kisebb összeget, mer hát az egy kóla vagy csoki ára csak. Máskor meg a kóla csoki is drága......mondjuk egy gyógykezelésre vagy mittomén
a rezsicsökkentés és az árstoppok címeres ökörségek
egy gazdag állam ezt megteheti hogy az egyéb bevétekeiből dzt fedezi
mi csórók vagyunk és ez egy ön tökön rúgás
a sok felesleges kedvezmény is ugyanez pl fiatalok adókedvezménye 3 gyerekes anyák meg még mittudomén mi kedvezmények
ez mind mind faszság, aztán a cégektől húzzák be a hiányzó pénzeket és mutogat a vitya hogy a cégek a gecik nem ők 😂
na ez az igazi propaganda
egyedül az orosz olaj leválás a faszság mert több kábin állni mindig jobb
a vityáéknak egyedül az energetikai fejlesztés támogatása ami jó ötlet hosszú távon
ehhez meg az emelt eneriaárak miatt sokkal nagyobb lenne a lelkesedés
plusz adók terén a fidesz is lelkes volt ennyi még sosem volt
és a sör alátétes adóbevallás se sikerült még nekik
Kapitány vs. Nagy Márton, Nagy Márton vs Kapitány... Hmmm... Majdnem egy szint! Vagy mégsem? 😅
http://youtu.be/L4IF5qGv2ag
Vegulis a kapitany is egy fideszes megmondoember,rezsicsoki,kulonadok,arrestoppok,levalas orosz olajrol,1,5% betezi ado,kedvezmenyek megyirasa,mind mind mar elmondta.
Inikem te tisza propagandista vagy.
de ezt ugye bem tudhatod előre
amit tudni vélsz az a fideszes megmondóemberek sugallták neked
a tisza ugyanolyan üres lap mint anno volt az összes párt csak akkor még nem vokt internet és nem ment úgy az információ és a marhaság cunami
szélsőséges párt jólétben soha nem fog 10 esetleg 15% több szavazatot elérni
majd akikor éhezik és fázik a nép akkor jöhetnek a szélsőséges pártok a libsik meg kötéllel a nyakukban száradnak az utak szélén
emiatt esélytelenek a kormány váltásra
a tisza meg egy nagyon szépen kivitelezett párt lett, csalódásmentes háttérrel és némileg hihető könnyen emészthető propagandával
simán egy szinten van a kitalálója a vityával, aki ugye nem a petike
Az ára? sokba került a tisza, ebben biztos vagyok, meg abban is, ha bejön, akkor vissza fogjuk fizetni kamatostól a befektetést... meg még kétszer annyit
Csak az mhm mögött nincs ott a facebook, mert nem az az érdek kör... az a bizonyos érdek kör inkább keresett egy névtelen, semmilyen pártot, és két év alatt felpumpálták, tettek az élére egy szimpatikusnak tűnő majmot, és megpróbálják a lenyomni a torkunkon... sajnos sok ostobáén sikerül is.
És tessék,az ini is ilyen ostoba."csak nekik van esélyük a vityát megverni"esélye annak van,akire sokan szavaznak.Szerintem elég megnézni mikor a Toroczkai meg MP kiáll beszélni,aki ezek alapján is úgy látja hogy MP alkalmas miniszterelnöknek,az egész egyszerűen beteg.
én azt gondolom azért ilyen sikeres a tisza mert ő az egyetlen párt aki még senkit se szopatott meg
ha most nem nyer akkor is jelentősen lecsökken majd a szavazótáboruk
de abban igazuk van hogy csak nekik van esélyük a vityát megverni, senki másnak
csak az árát nem tudjuk még.....
Persze. De az besejut, fidesz titokban az is, stb....mondjuk az exfideszes tisza nem fidesz akkor😀
Na igen,én is találkoztam pár érdekessel,a legjobb mikor azt mondják hogy azért tisza mert csak így lehet leváltani a fideszt,hát mondom ha a sok ilyen gondolkodású a Mhm-ra rakná,akkor az váltaná le.
Bizom benne, de érdekesek a választópolgárok. Nincs kedvem.annyit irni mint pipi, de beszéltem pár gyepes tiszással akik látják a kockázatot de nincs más, na erről értekezve érdekes a gondolkodásuk
amíg volt addig ott vettem
de már más forgalmazza és nincs a boltok polcain
amúgy egy viszonylag drága golyó 6000ft/kg. helyi boltban vannak sokkal olcsóbbak is
Alapbeallitas a sóherség,te miafenek vagy sóher,vedd a bojlit horgaszbolt an.
azért nálad is erősebb a hit mint a tudás
majd 4 év múlva térjünk vissza atra hogy mennyit spórolsz mert tuti a vitya fog kormányozni ezután is
amúgy ha van havi 100 pénz plusszod akkor mi a francnak vagy elkora nagy sóher?? 😂 😂
valami értelme csak van, mert nem gondolnám hogy akkora üzlet lenne bárkinek is európát lezülleszteni közép afrikai szinvonalra
a ruszkik basztatásának volna értelme de csak akkor ha kína nem lenne ilyen erős
szóval majd kiderül mi lesz ebből
de ha a nagytőke akar valamit sz úgy is lesz még akkor is ha a nagy honvédő vitya kivont kardokkai futkos
*...valójában mi a céljuk.
Szerintem a mi hazánk meglepően sokat fog kapni
Oké, csak akkor miért pisál széllel szemben az EU bizottság?
Ők ülnek fordítva a lovon, megy szembe a valósággal és a saját érdekeikkel.
De még komcsi szempontból is rendkívül idióták, szóval felmerül hogy valójában
Meg mit görcsölnek az Oroszokkal? Hagyni kéne ukrajnát de a befektetéseiket nem hagyják a BlackRock-nál.
Nem akar, de a gettós mindenmindegy részét idebasszák. Pont ez a ményeg, az eltarott szélsőséges bagázst idetolná német is meg francia is. Ami alkalmas valamire azt megtartanák
Egyerészt esélytelen másrészt abból megint balhé lenne