90x200as szivacs van a terepjáróban azon kényelmesen elférek
épp nemrég vettem egy keményebb szivacsot mert a normált kifeküdtem pár év alatt
amúgy meglepően nagy a terepjáró, előre tolt első ülésekkel simán van hátul 250 centi hely
gyere villanyossal az út egész járható, hozol egy sátrat meg egy ágyat aztán jól van
2-3 kiló bojlival elvan az ember hónapokig, 5-6 golyót dobok be naponta+ a horgon van egy
elég ha 1 botot hozol én is annyival tolom, hal nem nagyon van kár 2 botot cipelni
sok cucc se kell adok egy végszereléket aztán meg is vagyunk a nagy technikával 😆
nekem az összes felszerelésem elfér egy narancsos ládában, kaja+pia+horgászcucc
Postán el kéne küldened 15 liter gázolajat, hogy lejussak a dobozzal a cuccaimmal. Utána lesz állandó fekhelyünk is 2,60 a plató azon már csak ki bírsz nyújtózni 😅
én vettem kb 30 litert az 200 km elég
annyival elvagyok tavaszig,
lehet nagy halat sütni a parton, majd hoz a nej kenyeret biciklivel mi bajunk lehet 😁
nekem ugyanúgy 51 ezer arra a kis csatornára az engedély mint múlt évben
25 az országos cumó meg 26 a csatorna
múlt évben elhoztam kb 10 kiló halat, nem annyira éri meg 😆
Azok mindig kitalálnak valamit miért kell kurvára emelni. Amikor chip hiány volt akkor is emelkedett 🤣 aztán meg csodálkoznak hogy senki nem megy, vagy máshiva aztán meg, a rinya.
Na de.
Most beszéltem a kamionos tesóval, Németország dízel 2,2 euró, Hollandia 2,7, autópálya mellett 2,99 euró, azaz magyarul 3 euró.
Lehet felkészülni: gyaloglás, nincs kávézó, nincs étterem, nincs munka, lehet sorban állni a munkaerő hivatalban, lehet a helyi jófogásra és a vintedre felpakolni a feleslegesnek gondolt fényképezőt, villanybiciklit, motoros bőrkabátot.
Ja, banki ingatlanhitelek is... felkészülnek.
épp nemrég vettem egy keményebb szivacsot mert a normált kifeküdtem pár év alatt
amúgy meglepően nagy a terepjáró, előre tolt első ülésekkel simán van hátul 250 centi hely