Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a másik
mindenképp elveszik a pénzed
mivel jobb ha multinaci cégeknél landol mint pl Shell mint Lölö
mondjuk nekem az is magas (tudom hogy nem te mondtad) hogy még Zelenckit is szívesébe látná miniszter elnöknek csak ne Orbán legyen . Milyen mélységekbe kell lemenni
ha valami nem tetszik akkor ellenállsz ezt nevezheted szabadság harcnak is
szavaidból azt veszem ki hogy te nem nagyon állnál ellent semminek vagy is csak picit kb olyan 1-2 %ba
amikor támadnak (politikailag) azt pénzbe kerül bárkinek is a védekezés szintén pénzbe kerül
ha nem vezet sikere az első támadás akkor lehet hogy még több pénzt fektetnek a támadásba így a védekezési költség megemelkedik . Mivel most beszéljünk a mi kormányunkról de állta-lába bármelyik országkormánya ne folytat termelést így csak a közből tud pénzt csinálni . Én úgy látom hogy ideológiai csata van euroapába ami sok pénzt mozgatnak célok elérése érdekébe , és aki nem ért egyet az is sok pénzt kell mozgósítani az ellenérdek miatt ami csak nő és nő ............... na az ilyen parkoltatott pénzek mint Lőrinc meg különböző ner-ek pénze van ezekre a csatározásokra . Nereket meg persze a kormány tölti fel pénzel ilyen célokra elsősorban . Ez a egész meg azért ilyen furmányos mert a támadás sem nyílt így ha védekezés is háttérbe megy . Ha egy élő képel akarnám érzékeltetni ,akkor képzeld el hogy 20 fős étkező asztalnál ülsz kiöltözve felső kimért úri osztálynál . Na most ha valaki meg rúgja a bokád jó erősen félre érthetetlen módon az asztal alatt , igen hülyén néznél ki ha te nyíltan asztal felet jól bebasznál neki . Mindenki téged nézne és rajtad botránkozna meg pedig téged rúgtak meg elsőnek miközben békésen ettél és társalogtál . Aztán az se működik hogy fel állsz és rámutatsz hogy hogy képzeli hogy meg rúgót mert letagadja és ennyi .Akkor marad az hogy elviseled hogy rugdosnak vagy még az hogy te is rátaposol a lábára jó erősen, miközben mosolyogva társalogsz . Na ilyen a világ is asztal felet mindenki jóemberkádik meg szeretet meg lófasz , asztal alatt meg szétrúgják egymást
Fhuuuu,de baszottul tevuton vagy.
Eleve a bütyökék ugy kezdik hogy a visszaszerzett állami vagyont ujra kulfoldi tuladonba adják,ezert finansziroztak őket,és mar most programban vannak az adoemelések.Allandoan az zt a nyomorult afa-t hozzak elő,ami 100 forintra 2-3 forintot jelent.
De a rezscsökkentéssel havi szinten kb 80-100e nekem a megtakaritas.Azt siman megszuntetnek .Az hogy lölö helyett a strabag fog epitkezeseket nyerni mert lölö lefalcol a pénzel valami szigetre ahol nincs kiadatás,engem nem boldogit.
De azért nem maradnak itt, mert nem kapnak lóvét... ha itt is brüsszelita vezetés lenne, és tolnánk őket ész nélkül lóvéval, innen se mennének tovább 😬
túl sok propaganda tévét nézel
ide nem nagyon akar migráns jönni mert csóróság van a saját c típusú ingyenélőinknek is egyre nehezebb a soruk, egyre többet rá tudnak venni a munkára
amúgy itt a sok migráns, egy se maradt itt: http://youtu.be/T-6bTz_8CtE
Én csak az kívánom hogy legyen egy 40-40-20%
belegondolsz aki az elmúlt 30 évben volt politikus annak az mszmp-hez 99% hogy volt valami kötődése
szóval anno mind komcsi volt a vitya is ugyanabban a kisz táborban italozott mint a feri bohóc...
szóval az hogy miből lesz egy új párt kb lényegtelen
igazándiból a fideszeseken kívül alig van pártélet szóval a legtöbb ember onnan jöhet.......
Nézhetjük úgy is hogy ha az az ára hogy ellopnak több ezer milliárdot annak hogy nem jön ide migráns,akkir lopják el azt a több ezer milliárdot.
Azért egy olyan bagázsra bizni bármit akikről hirből se hallott senki 2 vagy 3 éve, ex fideszesek, kampányolnak utaznak marketingelenek két éve ugy hogy vajon miből is, már pedig annak a nótáját huzzák aki a zenészt fizeti, nyilvánvaló hogy pénzt senki nem öl abba, hogy a viktor bukjon. Illetve igen, de azt megfontolt hatalmi vagy gazdasági vágyból előlegezi meg. Aztán arra külön kiváncsi leszek, ha mégse nyernek hogy vasalják be petikén a ráköltött százmilliokat
az a baj ini,hogy qrvára nem értesz hozzá. 😅 Itt sajnos azok a tények,hogy mindenki szembe jön az autópályán csak mi nem(kezeit széttáró)
a neres gazdagodás nekem sem tetszik. Az, hogy közpénzből szétloptak 16 év alatt 1-2 évnyi gdp-t ez gínesz rekord. De azt sem lehet eltagadni, hogy mészáros cégei 60-80 ezer családnak biztosítanak megélhetést(kezeit széttáró) És ez lehetne mind külföldi kézben töredéke munkavállalónak adva munkát(kezeit széttáró) A legnagyobb cselekedete a királyunknak az, hogy nem engedte ránk a kecskebaszókat. Vannak rokonaim külföldiába a fényes nyugaton. Röviden mondom, franciaország elesett, németország elesett, olaszország elesett. Ezek az országok térdig gázolnak a migránsokban. Innen vannak biztos infóim osztrák rokonok is vannak egyenlőre azok csak este nem mernek kimenni kb. 10 éve. Most indul meg felénk kb. 30 millió önkéntes merénylő az iráni háború miatt. Aíg vitya van ezekből ide nem jön egy se majd nézd meg azt a lelakott nyugatot ott mi lesz még. Azok ideológiai alapon képtelenek lesznek ennek az inváziónak nemet mondani. Nekünk ahogy vitya most megnyeri a választásokat az első dolgunk legyen a nyugati határrészre kerítést felhúzni. Azt mondom amit az olasz rokonom mondott még néhány éve. Térdeljünk le vitya előtt és csókoljuk meg az ujján a gyűrűt.(meghajlós) Amíg ide ezeket a vadállatokat nem engedi tudunk normálisan élni. Az, hogy mennyit lop azzal nem kell foglalkozni egyébként se lenne soha a mi pénzünk. Keresztanyámnak 82 évesen 50 éves olasz tartózkodásából kell elmenekülni, hogy itthon legalább békében meghalhasson az isten keze által nem valami szarházi által amivel kint teli van az ország.(kezeit széttáró) Szóval inike ezt kell a mérleg serpenyőre dobni, hogy értsd. És nincs orbánéknak olyan bűne szummárum se ami ezt a mérleg serpenyőt át tudná billenteni a másik oldalra. Csak sajnos sok hülye ezt nem fogja fel ésszel. Amikor meg megérti miről pofázott eddig orbán békéről meg biztonságról addigra már veszett fejsze nyele. Hidd el inike itt mi magyarországon qrva jól élünk.(kezeit széttáró)
2 dolog biztos:
1: a vitya és népi zenekara nem fog másképp gondolkodni és ténykedni, szóval a pénzkivonás folytatódik, egy remekbe szabott populáris köpenybe burkolva, ami miatt elhiszi a nép hogy minden fasza egész az összeomlásig, ami elkerülhetetlen de lehet épp 10+ év múlva lesz
2: a tiszáról nem tudunk semmit, sejtéseink vannak de ezek többségét a fidesz tolja az arcunkba, ami lehet igaz/részben igaz/és hami információ is
szóval kurvára nem tudunk semmi biztosat... csak akkor tudjuk majd meg ha elkezdenek ténykedni
aztán vagy jobb lesz vagy kicsit rosszabb és vagy sokkal rosszabb, bár én az elsőt kapásból kizárnám
abból indulok ki hogy mivel a ner már szinte mindent bekebelezett így a tisza vezérkarnak nem sok lehetősége van a pénzszerzésre, azt ugye remélem senki sem gondolja hogy majd ők felelősségre vonnak meg pénzeket visszaszereznek, szóval csak a néptől lehet pénzeket begyűjteni, meg a jó eséllyel újra folyósított úniós pénzekből

én abban látnék lehetőséget hogy ha a tisza nyerne akkor a fidesz elkezdene bomlani, bár már most is bomlik mert a kisebb befolyással bírókat kezdik kiszorítani a nagykutyák a moslékos fazéktól és ez nekik nagyon nem esik jól
szóval hátha leamortizálódna olyan szinten mint anno az mszp, és mivel a tiszában csalódni fog a rászavazók többsége hátha lenne valami értelmes felhozatal 4 év múlva akiket nem ver agyon a fidesz propaganda gépezet
addigra az eu vezetésben is lehet lesz némi személyi változás és hátha le tudunk szállni a szopórollerről
szóval az előttünk álló 4 év biztosan szar lesz, erre tennék a tipmixen egy nagyobb összeget is
Ezt értem és lehet iagazad is van, csak pont az ilyen csapodjunk valahova aztán nem jo helyre sikerült mert mint most is, vannak akik a tőbbségi elvárás felé hajlanak, aztán ebből kifolyólag lett trianon, mer hát ezt elbasztuk, nem oda kellett volna huznunk, azt a 2.vh. alatt egymás után többször is rossz csapat választása amiből.megint szarul jöttünk ki, mert nem az lett a győztes akit hittek eleinte. Aztán mi van, ha megint a többségi tiszás okosok elvisznek a jégre? Vagy pont az ellentettje és amiatt maradunk hoppon mert nem változtatunk?
ma futkostam egész nap de sikerült megnézni
a felsorolt tényeket nem vitatom mert lusta vagyok utánanézni
de
én ezt úgy látom hogy mi ismét kilógunk a sorból, szóval ha mindenhol helytartók vannak akik egy magasabb akarat utasítását hajtják végre akkor aki kilóg annak sosem lesz jó
és a nagy szabadság harcunkban senki sem támogat, most egyedül a 100%-ig magyargyűlölő fico állt mellénk de csak a kőolaj miatt, ha ez megoldódik vastagon szarik ránk
szóval bár értem a lényeget és azt is hogy ez a népnek nem jó, de ha kilógsz az sem jó, szóval így is úgy is beszopás a vége, akkor meg kár energiát és fáradságot fektetni a harcba, az olyan harcba amiben nem győzhet az ember
hiszen pont az a lényege ennek a hatalomnak hogy szinte minden pénz és befolyás nála van
viktorunkról meg az a véleményem hogy szép és jó amit csinál, legalábbis amit csinált 6-8 éve
csak utána elszabadult a pénz éhség és egyre nagyobb szeleteket vágtak/vágnak ki a közös tortából
és nem az zavar hogy a "lőrinc" sokszoros milliárdos lett pár év alatt vagy tiborc vagy az a maréknyi ner-es
mert kurvára nem érdekel az hogy valaki gazdag lesz aki a saját tehetségéből/szerencséjéből+ munkájából lesz gazdag hanem az zavar hogy a közpénzből lettek gazdagok úgy hogy nagyjából életképtelen cégeket vezetnek és csak a túlárazott állami megrendelésekből tudnak talpon maradni, mindezt az olyan pénzekből amiből lehetne értelmes dolgokat is csinálni
mindezt a viktorunk szabadság harcának leplébe burkolva, ami szerintem gusztustalan
plusz azért a jogokat is nyirbálja rendesen
szóval nekem csak ennyi hozzáfűzni valóm van ehhez a videóhoz

és még mindig nem vagyok tiszás........
Van itt aki valaki felfogja ezt
http://youtu.be/cuRSpphr7Kw;t=1045s
Inikém nyugdíjjal majd foglalkozzunk amikor nyugdíjasok leszünk ha leszünk. Addig ami bejön azt el kell dorbézolni. (Meghaljlós) Mert az a pénz ami nincs elköltve az olyan mintha nem is lenne😅 Egyébként édesanyádénál vannak rosszabb sztorik is akár a családomon belül. De ezt már néhányszor leírtam, hogy apai nagyapámtól mindent elvettek, abba a gatyába hagyhatta el a saját házát épen amibe volt a 3 gyereével meg a feleségével. Azt még örülhetett, hogy nem recskre vitték hanem szabadlábon mehetett oda ahová akart. A család másik fele rosszabbúl járt őket spec el is vitték hortobágyra. Ehhez képest édesanyád eltűnt 20 év munkaviszonya csak játék a szavakkal 😅
😅
nyugdíj
csak érdekességképp :
anyám tsz tag volt, lehetett kihozni földet és művelni, a terményt meg átvették
volt havi befizetés a nyugdíj járulék, a leadott termény után meg levontak 10% pénzt adónak
a 70es évek elején ilyen 50ft/hó volt a nyugdíj utána 100 és mindig emelkedett
aztán a 80as évek végén még a rendszerváltás előtt más rendszer lett 3 féle nagyságú befizetés lett
innentől a maximumot fizette amíg meg nem történt a rendszerváltás és a tsz meg nem szűnt, utána elment céghez dolgozni, majd egy gerinc műtét után rokkant lett
és a lényeg
amit a szoci időkben fizetett(amíg nem lett 3 összegre bontva) azok a befizetések elvesztek, nem számított a ledolgozott évekbe(68-tól fizette)
emiatt nem lett meg meg a minimum munkaviszony(hiányzott az a kb 20 év tsz idő) aztán ilyen méltányossági valamit ami a minimál nyugdíj volt sokáig huszonezer forint
most kap kb 50 ezret mert volt pár emelés amit ő is megkapott

szóval lehet épp a művészeket is valami hasonlóképp átbaszta a rendszer, aztán ami pénz volt eltapsolták mert nem számítottak arra hogy ilyen hitvány lesz a nyugdíj
Nem érdelel zsuzsika se a többi szar celeb.Nem is védem egyiket se mert nem is imerem és nem is érdelnek.
De az én fajtám szerint te türhő paraszt vagy.
Nagy kár hogy lélegzel. Káros vagy. Szavazz a maffiára
Nem tetszik ugye? Pedig a mai zsindexen elolvashatod a koncz zsuzsa nyihogadat is. Aki ilyen multtal csak ennyit kap, az egyszeruen egy budos tolvaj es ahhoz is merten kezelem oket meg azokat is, a te fajtadat, akik vedeni probaljak a nyilvanvalot. Most sem tudtal bunkoksm erdemben valaszolni, hogy miert kellene egy tolvajt maskeppen kezelnem, mint egy tolvajt.
Sziporkázott Ábrahám Robi 😂
Radnai Márkot meg fenyegették 20cenisel csak az nem kés volt 😂 😂 😂 😂
http://youtu.be/yQ6uq9aWfSo
A peti nem.alternativa. csak a még hülyébbeknek. Mi lenne, ha végre egy normális alternatívát találnátok? Négy éve sose hittem volna, hogy a márkizaynál nincs lejebb. Tévedtem, jócskán sikerült túlszárnyalni, es ennek óriási elánnal örülnek. Pedig azoknak semmivel sem lesz jobb majd. Inkább rosszabb, de mindegy mert mindent megér, még a romlást is a váltás.
Momdom ezt úgy, hogy sose szavaztam a fideszre. De most el kell gondolkodnom rajta....és ezzel nem vagyok egyedül, jó nehányan pont ilyen dilemmával küzdenek ismerettségi körökben.
Pedig mindig szépen le lehet követni
http://youtu.be/XEJucbfk0hA
nem követem a munkásságát csak nagyon kicsi töredékek jutnak el hozzám
amúgy az hogy mi lenne ha megválasztanák csak feltételezés, az mindig utólag derül ki melyik párt milyen mélyre húz minket a szarba
és ezeket a feltételezéseket mindig a jelenlegi kormány sulykolja az emberekbe......
evvel nem azt állítom hogy jobb lenne bármiben is a jelenlegitől, sőt biztos vagyok abban hogy a beszűkült mozgástere miatt teljesen máshonnét kell pénzhez jutnia és ez biztos nem lesz nekünk jó
de ha marad a köpcös az se lesz jó, lassan lesz olyan idióta és lángba borít mindent mint anno nero császár.....
Normális ember nem kommentel ílyen gyűlölettel.
Mi fáj ? Nem elfogadhatlan a kommunikáció módja.
A te szintedre legyszeróűsítve te egy tahó vagy.
Nem fog fájni. Teljes igazad tudatában
Tartsákos hatalomban a jelenlegi szarkupacot.
Jó lesz. A hülyéknek.