Az a baj Péterrel hogy amiről azt állítja hogy hófehér félóramurva szénfekete
Szóval ő magát hozza helyzetbe ilyen téren amugy meg minket hozna szarhelyzetbe ......... amilyen bólogató maki
az hogy mi igaz mi hamis sosem egyértelmű mert a nézőpontok sokszor változtatnak az igazságérzeten
20 évig nőkkel dolgoztam akik többnyire utálták egymást és ahogy nem volt ott valamelyik egyből ment a pletyka aztán minden úgy tűnt hogy igazuk van
aztán másik nem volt ott és minden történet kicsit más lett és ugyanolyan igaznak tűnt mint az előző
egy biztos:
aki politikus szeretne lenni kivétel nélkül hataloméhes, és ezek az emberek a legrosszabbak a népre nézve vezetőként
a legjobb vezető az aki nem akarnak vezető lenni, őt rá kell kényszeríteni a vezetésre
jelenleg 2 nagyon rossz választási lehetőségünk van. nem tudom megítélni melyikkel járnánk kevésbé rosszabbul a következő 4 évben
megoldásom lenne ami nem demokratikus 😁
de evvel is elcsúsztunk olyan 30 évet
a pedo ügy előtt mem lehetett róla hallani
pedig jó sok podcast van hallgatva
vagy csak teljesen súlytalan dolgok voltak előtte amíg a propaganda gépezet be nem szippantotta teljesen
tartalmi részről elvonatkoztatva
hol volt eddig ez a remek mindent is tudó oknyomozó cigó gyerek eddig?
múltkor szt boncolgstta hogy került hatalomra a zselé, előtte a pedofil hàlózat feltárása
és biztos volt még valami amit nem láttam
https://index.hu/kultur/2026/0...
..havi 29 ezer forintra számíthat, ami egy tank benzinre lesz elegendő. Úgy véli, ez annak köszönhető, hogy a művészeket vállalkozói státuszba kényszerítették, ami miatt minimális járulékot fizettek.
Na, a ribanc másfél mondatban hazudik, ködösít és csinál mártírt magából. Mert: https://nyugdijtudakozo.hu/men...
""Tehát aki 2026-ban megy nyugdíjba, és az életpályája a minimálbér szintjén mozgott, az nagyságrendileg havi 172 000 forintos induló nyugdíjra számíthat.""
Tehát aki 29 eret kap (számít arra), az vagy nem dolgozott esetleg pár évet, vagy feketén kereste a betevőjét és nem fizetett maga után, esetleg hébe-hóba.
""...mert a szakmában dolgozók alacsony járulékot fizetnek, ez pedig súlyos anyagi problémát okozhat.""
Tehát ő, egyszerű nőként nem tudta, hogy ha nem fizet - vagy csak a minimális tizedét - akkor az abból számított nyugdíjszerű ellátások is csak arányosan kisebbek lesznek? Aj, de sajnálom ezeket a szerencsétlen nyomoronc faszkalapokat.
Jól van, telesírta a magyar celebnetet, nincs itt semmi látnivaló, kérem kapcsolja ki.
ma jó idő van megnézem a helyi húshorgász csipeszesek merre vannak aztán lehet helyet keresni
engem már a látványuk is zavar a nyugger bandának, hát még amikor hallom hogy vetik a vizet.......
én úgy gondolom hogy amennyi pénzt az elmúlt 200 évben fegyverekre és a háborús helyreállításokra költött az emberiség annyiból össze lehetett volna hozni egy ténylegesen fenntartható és megújuló energiákon alapuló társadalmat
és egyből okafogyottá válna minden háborúskodás
nem mértem el semmit sem
amúgy egy csomó terepjáróban 180centi körüli a hely, jó párat megmértem már
a 7 személyes pajero ami nagy meg a terracan, a pathfinder is óriási hátul csak ott nem egyenes végig a hátsó üléseknél elég nagy a szintkülönbség
g merci/landcruiser nem mértem mert olyan drágák hogy annyi pénzem sosem lesz
Szóval ő magát hozza helyzetbe ilyen téren amugy meg minket hozna szarhelyzetbe ......... amilyen bólogató maki