Én nem figyelem hogy mi történik a szlovákoknál,annyit tudok hogy egyszer dumáltam egy szlovák csajjal,nem mentünk bele a politikába,de azt mondta örülhetünk hogy van egy Orbán Viktorunk aki nem engedi be magyarországra a migránsokat.Ez már jó pár éve volt,nem tudom ott mi van azóta.
Azért mert volt fideszes? Pont azért félnek tőle, mert belelátott sokmindenbe.
Akkor ugye a Dobrev minenholtáblámvan Klárát, megint nem vesszük számításba, mert Ő meg a Gyurcsány felesége volt...
Igaz, nekem is kellett volna felvenni pár milliós EU-s támogatást, majd nem csinálni meg a projektet, a pénzt meg elrakni. Csak nem szeretem, ha a NAV-osok rám törik az ajtót, jobb békésen aludni esténként.
Te még tűzoltó vagy? Volt nekem is tűzoltó barátom, csak elment Ő is máshova, mert ott is a fizetés nem volt valami frankó.
És azzal tisztában vagy hogy az osztrák iskolákat ellepték a migránsok?Egyetlen lehetősége van a rendes embernek,az egyházi iskola,de az meg korlátozott.Szóval köszönöm,inkább legyen szar mellékút,de migráns nélkül.
Azért az Osztrákoknál a mellékutakkal sincs gond, mint ahogy az orvosi kezelésekkel sem. Szlovákiában mostanában nem jártam.
Én nem gondolom, h ezt hagyni fogják, hogy csak úgy ideb*sszanak egy adag migránst, aztán majd mi eltartjuk őket valahogy.
Meg gondolod itt akarna maradni, amikor itt kap mondjuk x segélyt, németeknél meg 3x segélyt? Hát inkább visszamegy németbe.
Sajnos a hazánkat már pingvinvikesz már eladta(szépen szólva privatizálta), elárulta.
Pont azért fogok elmenni szavazni, h jobb legyen nekünk, a családomnak.
Eddig is gondolkodtunk, h kiköltözünk külföldre, de ha a faszesz nyer, akkor ennyi elég volt ebből az országból.
Jó lenne a Mi hazánk, ha nem lenne olyan Hitleres, de csak 1-2 dolgot tudnának összerakni.
Érdekes, amikor az autópálya építésnél az Osztrák cég jelentkezett a pályázatra, ötöd áron mint a lölö cége, mégis a lölö nyerte meg. Mint minden állami pályázatot. Akkor ez így rendben van szerinted. 😂
Tiszások megszavazták, hogy Ukrajnát fel kell venni az EU -ba. A Fidesz nem engedi be a mokkákat. Ennyi pont elég a helyes döntéshez a több az csak sallang.
Hát én is a lopással.
Rezsi támogatás? Na ne már... mint a gáznál ugye? Aztán emeltek rajta egy másfelet...
Orvosi ellátás színvonal? Hát az csak romlott a tapasztalatom, és a családom tapasztalata alapján.
Az a magyar tulajdonba vétel, h megveszi a Lölö(aki a pingvinvikesz embere)? Nem az államnak kéne???
"A privatizáció vagy magánosítás az állam tulajdonát képező vagyontárgy magánkézbe adása." Ha a Lölö vesz meg mindent az nem privatizálás? Ennél okosabbnak gondoltalak tanárúr.
Akkor lehet te is érted amiről beszélek, h már nincs középosztály...
Akkor ugye a Dobrev minenholtáblámvan Klárát, megint nem vesszük számításba, mert Ő meg a Gyurcsány felesége volt...
Szlovákiába miért nincs ez a migráns betelepítés? Az is eu-s. Vagy ők is fizetik a napi egy millát?
Te még tűzoltó vagy? Volt nekem is tűzoltó barátom, csak elment Ő is máshova, mert ott is a fizetés nem volt valami frankó.
Én nem gondolom, h ezt hagyni fogják, hogy csak úgy ideb*sszanak egy adag migránst, aztán majd mi eltartjuk őket valahogy.
Meg gondolod itt akarna maradni, amikor itt kap mondjuk x segélyt, németeknél meg 3x segélyt? Hát inkább visszamegy németbe.
Sajnos a hazánkat már pingvinvikesz már eladta(szépen szólva privatizálta), elárulta.
Pont azért fogok elmenni szavazni, h jobb legyen nekünk, a családomnak.
Eddig is gondolkodtunk, h kiköltözünk külföldre, de ha a faszesz nyer, akkor ennyi elég volt ebből az országból.
Jó lenne a Mi hazánk, ha nem lenne olyan Hitleres, de csak 1-2 dolgot tudnának összerakni.
Én sem engedném be őket. Így is van elég itt a munkahelyemen is.
Rezsi támogatás? Na ne már... mint a gáznál ugye? Aztán emeltek rajta egy másfelet...
Orvosi ellátás színvonal? Hát az csak romlott a tapasztalatom, és a családom tapasztalata alapján.
Az a magyar tulajdonba vétel, h megveszi a Lölö(aki a pingvinvikesz embere)? Nem az államnak kéne???
"A privatizáció vagy magánosítás az állam tulajdonát képező vagyontárgy magánkézbe adása." Ha a Lölö vesz meg mindent az nem privatizálás? Ennél okosabbnak gondoltalak tanárúr.