Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább 3 éve, aztán látta, h mit csinálnak a csajával, és azt mondta, h ebből elég...
Pedig azért járna nekik is a megbecsülés, ami ugye nem a vállveregésben merül ki.
Akkor lehet te is érted amiről beszélek, h már nincs középosztály...
Hát,igen.Két éve még ott tapsikolt a fidesznek ez a fogyatékos.
Én nem figyelem hogy mi történik a szlovákoknál,annyit tudok hogy egyszer dumáltam egy szlovák csajjal,nem mentünk bele a politikába,de azt mondta örülhetünk hogy van egy Orbán Viktorunk aki nem engedi be magyarországra a migránsokat.Ez már jó pár éve volt,nem tudom ott mi van azóta.
Azért mert volt fideszes? Pont azért félnek tőle, mert belelátott sokmindenbe.
Akkor ugye a Dobrev minenholtáblámvan Klárát, megint nem vesszük számításba, mert Ő meg a Gyurcsány felesége volt...
A tűzoltóságon a fizetés sosem volt frankó és soha nem is lesz az.
Nem rég Tiszás barátom is azt mondta ha a Fidesz nyer elköltöznek innen. Bárki nyer én nem fogok elköltözni.
Nem, ezt nem tudtam.
Szlovákiába miért nincs ez a migráns betelepítés? Az is eu-s. Vagy ők is fizetik a napi egy millát?
Igaz, nekem is kellett volna felvenni pár milliós EU-s támogatást, majd nem csinálni meg a projektet, a pénzt meg elrakni. Csak nem szeretem, ha a NAV-osok rám törik az ajtót, jobb békésen aludni esténként.
Te még tűzoltó vagy? Volt nekem is tűzoltó barátom, csak elment Ő is máshova, mert ott is a fizetés nem volt valami frankó.
És azzal tisztában vagy hogy az osztrák iskolákat ellepték a migránsok?Egyetlen lehetősége van a rendes embernek,az egyházi iskola,de az meg korlátozott.Szóval köszönöm,inkább legyen szar mellékút,de migráns nélkül.
Pedig a peti bohóc is ezt csinálta
Ki nem hagyja szerinted?Itt két párt nem hagyná,az a fidesz és a Mhm
Nekem nem.
Persze, de ki akarja azt? Mert a Tisza nem. De ugye a Fidesz ezt nyomja, mint 4 éve a Márki-Zay-nál a háborút...
Minket jelenleg egy valakitől kéne megvédeni,és az pont az eu.
Azért az Osztrákoknál a mellékutakkal sincs gond, mint ahogy az orvosi kezelésekkel sem. Szlovákiában mostanában nem jártam.
Én nem gondolom, h ezt hagyni fogják, hogy csak úgy ideb*sszanak egy adag migránst, aztán majd mi eltartjuk őket valahogy.
Meg gondolod itt akarna maradni, amikor itt kap mondjuk x segélyt, németeknél meg 3x segélyt? Hát inkább visszamegy németbe.
Sajnos a hazánkat már pingvinvikesz már eladta(szépen szólva privatizálta), elárulta.
Pont azért fogok elmenni szavazni, h jobb legyen nekünk, a családomnak.
Eddig is gondolkodtunk, h kiköltözünk külföldre, de ha a faszesz nyer, akkor ennyi elég volt ebből az országból.
Jó lenne a Mi hazánk, ha nem lenne olyan Hitleres, de csak 1-2 dolgot tudnának összerakni.
Pont ezen gondolkoztam,ha a vitya holnap bejelentené hogy indul a fidesz ellen,akkor hirtelen rendes ember lenne?
Ostoba vagy.Persze hogy nem kapnak pénzt,mert nem fogadjuk be őket.Majd ha manfríd mondja hogy jönnek,akkor itt lesznek és pénzt kapnak.
Érdekes, amig nyugatabbra várták ott nem volt baj
Leszünk ha ukrajnát a keblünkre vesszük
Dehogy szavazták. Miről beszélsz?
Én sem engedném be őket. Így is van elég itt a munkahelyemen is.
Érdekes, amikor az autópálya építésnél az Osztrák cég jelentkezett a pályázatra, ötöd áron mint a lölö cége, mégis a lölö nyerte meg. Mint minden állami pályázatot. Akkor ez így rendben van szerinted. 😂
Tiszások megszavazták, hogy Ukrajnát fel kell venni az EU -ba. A Fidesz nem engedi be a mokkákat. Ennyi pont elég a helyes döntéshez a több az csak sallang.
Hát igen, amennyi kínai hitelt felvett a fszesz, nem is lenne csoda, ha lassan beköltöznének a kínaiak ide, mint gyarmatukra....
Hát én is a lopással.
Rezsi támogatás? Na ne már... mint a gáznál ugye? Aztán emeltek rajta egy másfelet...
Orvosi ellátás színvonal? Hát az csak romlott a tapasztalatom, és a családom tapasztalata alapján.
Az a magyar tulajdonba vétel, h megveszi a Lölö(aki a pingvinvikesz embere)? Nem az államnak kéne???
"A privatizáció vagy magánosítás az állam tulajdonát képező vagyontárgy magánkézbe adása." Ha a Lölö vesz meg mindent az nem privatizálás? Ennél okosabbnak gondoltalak tanárúr.