Szívből örülök neki! Sajnos ilyen emberből van kevesebb.
Az enyém még csak 7.-es, de jobb világot szeretnék neki.
Én is elmetem volna az iskoládba, de az 500 alatti fizetésből nehezen tudnám kiköhögni az esti suli éves tandíjait...és avval a papírral sem lennék előrébb, csak a tudásom bővülne.
ezzel pont így vagyok én is(kezeit széttáró) Az én szavazatommal meg kell mentenem az önsorsrontó tiszás szavazókat saját maguktól(kezeit széttáró) qrva rendes gyerek vagyok nem hagyom, hogy kárt okozzanak maguknak(kezeit széttáró)
hát most nem lehet mellényúli blődi. Szívem csücske a mihazánk de nagy baj lenne ha véletlenül a tisza nyerne. Szóval én most elveimet sutbavágva fideszre fogok szavazni bízva abba, hogy a mihazánk 6-8 %-al egyébként is bent lesz nélkülem is(meghajlós)
Itt már az a cél csak ne a tisza(kezeit széttáró)
Én soha nem loptam, nem csaltam, semmi közöm nem volt egyik párthoz sem, mégis jól élek... hogy lehet ez?
Lehet, nem tartozom azok közé, akik a saját tehetetlenségük miatt O1G-znek habzó szájjal?
Hát az én fiam rossz példa, mert ő tudna könnyen venni lakást... ingyen elvégezte itthon az egyetemet, most remek állása van, és nagyon sokat keres 😁 felesége több diplomás pedagógus, ő is 600 felett kap, meg már egy gyerek is megvan, szóval jogosult a támogatott hitelre.
Jaja, értelek. Igazából itthon is lehet lopni csalni, akkor egész jól megélhet belőle az ember, csak vannak akik nem szeretnék ezt tenni.
Én szerettem ezt az országot, de már jópár éve kisbetűvel írom. Te is csak addig leszel jó, ameddig fizetsz az államnak. Amint nem fogsz tudni valamiért, leszarnak, eldobnak mint egy söröskupakot. Itt nem célja az országnak, hogy rendberakjon, és tudjál tovább gályázni...
Én speciel javasoltam a lányomnak, hogy költözzenek ki Ausztriába vagy Németországba, mert jobb jövőt szeretnék nekik.
Szemfényvesztés. Azt ne felejtsd el, hogy az arat viszont felnyomta az állami erdészeteknél. Nem áfá-t csökkentett, emelt,hanem a tűzifa árát nyomta fel. Nevezzük aminek akarjuk!
Képletesen ezt tudom, mert ebben éppen benne vagyok. 😉
Hát pont, hogy liberális vagyok... joga van elmenni, nem? Ha neki az a jobb, ki vagyok én, hogy ezt kritizáljam? 😄 És ha neki jobb kint, akkor miért tartanám vissza?
ui: privát véleményem az, hogy elárulja az országot, itt ingyen kitanítottuk, aztán kimegy cselédnek, és kint fog értéket teremteni, és adózni...
Azt ugye tudod:
A népegészségügyi termékadó (NETA), közismert nevén chipsadó, 2011 óta hatályos magyarországi adónem, amely az egészségre káros, magas cukor-, só- vagy koffeintartalmú termékek (pl. sós snackek, üdítők, energiaitalok) első belföldi értékesítését terheli. Célja az egészségtelen élelmiszerek fogyasztásának csökkentése és a költségvetés növelése.
Legfontosabb tudnivalók:
Adóköteles termékek: Sós snackek, cukrozott üdítők, energiaitalok, ízesített sörök, alkoholos frissítők, ételízesítők, előrecsomagolt cukrozott készítmények.
Adó mértéke: A NETA Adó – Neta adó kezelés szerint az adót a forgalmazott mennyiség (kg vagy liter) alapján kell fizetni. Például a sós snackek adója 200 Ft/kg, míg az energiaitaloké 250 Ft/liter körül mozoghat.
Tehát ezt a faszesz vezette be 2011-ben az ÁFÁn felül... 🤣
Erre lenne 32% Áfa? 😂 Hát ebből engem nem érint egyik sem. Mehet!
„nagy teljesítményű gépjárművek és alkatrészeik,
a motoros vízi és légi járművek,
az alkohol,
a dohánytermékek és kiegészítők,
luxusmárkák,
500 ezer forint feletti karórák és ékszerek,
valamint valamennyi NETA-termék”,
azaz például a chipsek és az energiaitalok.
Jelen pillanatban mennyi a lakossági tűzifa áfája?
Időközben visszahívott a fatelep is, amit a két NAV-os beszélgetés közben hívtam, és ők is megerősítették, hogy 27% az áfa.
Az enyém még csak 7.-es, de jobb világot szeretnék neki.
Én is elmetem volna az iskoládba, de az 500 alatti fizetésből nehezen tudnám kiköhögni az esti suli éves tandíjait...és avval a papírral sem lennék előrébb, csak a tudásom bővülne.