Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert most háborús vészhelyzetben vagyunk??? Szerintem nem, de az állam szerint igen....
Miért mit nézzek? A bármelyik tv-t ami fidesz irányítással működik? Mint 4 évvel ezelőtt amikor Márki-Zay-t köpködte a faszesz háborúval?
Lehet neked is körül kéne nézned.
Otthonteremtési? 45 évesen nem kapok, nem mintha egy 50 milliós hitelt tudna az ember fizetni. Napelem támogatás? Mégis miből lenne 60 milliós kertesházam, hogy tegyek rá napelemet? Társasházban lakunk, ahol ha az erkélyre veszek napelemet az adózott pénzemből az áfázott áráért, és kirakom, beüzemelem, megbüntetnek! Ettől lenne jobb nekem?
Mert most megvéd? A nemzeti érdekeinket számbaveszi?
Hát nem. Ez csak a mantrátok
Hát szerintem pont akkor lesz a baj, ha kiraknak minket az eu-ból. Ugye amit a pingvinviktor szeretne elérni. Mondjuk akkor tuti lesz háború, amit persze a pingvinviktor pont mond, h nem lesz... Gondold ezt át. Most EU-sok vagyunk, NATO-sok, kikerülünk onnan ki fog minket megvédeni? Mert a magyar honvédség biztos, h nem, mert az semmit sem ér...
Igen, és ugye pont azért mondod, mert most is és eddig is ezt láttad, hogy eladják az országot. Jó ez így? Kérdem én...
Kb ilyesmire számítok péteréktől😃
Nem baj, petiék.megtalálják mit lehet még eladni. Meg majd lesz pénzük az uj adókból meg a kedvezmények beszüntetéséből
Fú de tele vagyok már evvel a proli állásponttal hogy "köcsög fidesz ellopott mindent: meg hogy "mire megy az adónk meg az áfánk" szerintetek a rezsi támogatás, az orvosi ellátás színvonal emelése, az utak, az összes stratégiai cég magyar tulajdonba vétele miből van?
Ha ennek az az ára, hogy a 16 év alatt kábé 800 000 milliárd forint költségvetésből 1000 milliárdot lőrinc nevére írtak, hát legyen. Azt legalább nem privatizálják el három héttel a választás utána külföldiek.
Úgy, hogy még jobban eladod az országot?? Bár amennyivel tartozunk a kínaiaknak, már semmi sincs ami a miénk...
Nem lehetne eveliné is mellette? Nem egy nagy durranás a csaj de ha már minden nap nézegetnem kell hetero férfiként csak szívesebben nézegetném az ő képét min petyáét 😆
Hát azért még ebből lenne sok munka hátra 😅
Hosszú időre elbaxhatnád a sorsod de ezt mi vasárnap megakadályozzuk csak, hogy ne legyen elbaxva a jövőd(meghaljlós)
Szerintem szerencsére sose látjuk meg😅
Benne van a radnai sztori is?
Kim dzsong un itán szabadon 😅
Még nem nyertek de kultusz már épül. Gondolom kötelező lesz, .wg a péter képe is falon minden háznál.
Vicc......és ezt komolyan gondoljátok
Nem akarod latni.🤣
Nem látta filmet meg kellene néznem.
Ne úgy gondolkozz, hogy ki mi volt régen és mi lett belőle gondolkozz úgy, hogy a Fidesz kidolgozta magából a szemetet.
Viszont nincs nyivákolás,csak csendben szenvedhetsz. 🤣
Lehet, hogy szívás lesz. Az esélyt megadom nekik, max fájni fog. 😀
Mondjuk az egyszeri pógár vakon van a protekcionalizmus fogalmaval de nagyon.
Ez kb mindenhol van,sot,elkepzelhetetlen a nyugati orszagokban az hogy egy kulfoldi szerezze az allami megrendeleseket.
Eklatans pelda az europai 6. generacios vadaszgep fejlesztese mint allatorvasi lo.
Azon megy a marakodas hogy ki mekkora reszt szerez meg a bizniszbol sajat maganak a nemet vagy a francia.
Nalunk mrg az a lenyeg hogy egy magyar se jusson be mer az mar lopas.😂
A kulfoldi az neeeeeem,az jotetlelek.
Meglátjuk péteretek hogy muzsikál. De mosolyognotok kell hozzá.
Fhhhhhuuuuu,te valszeg kurvasok 444 et olvasol meg nostopo megy nalad a jolvanezigy.🤣
Ennyire vakon lenni mashogy nem kehet lenni.
A kicseszett napelemtamogatashoz,otthonteremtesi,tarolopalyazathoz egyszeruen csak neten kell kattintani.
Lehet a buborekodban a pucsítás a fontos,bar tudjuk peter zarazon izombol dolgozik,de a valosagban meg pipi is tudott tamogatassal elektromos autot venni,es hat szerencsetlent meg egy fideses se rakott meg hatulrol.
Bezzeg a Radnait.........🤣
Igen, igaz PingvinViktor már 2007-ben megmondta, hogyan kell lopni. Ott a videó róla... Akkor nézzük tétlenül, hogy 20 évig hogyna lopja az ország pénzét? Akkor én is lophatom a tulajdonodat, és csak nézed? Mert akkor küldheted a címed...
Nálunk a közelemben meg bezárt 2 zöldséges, 1 húsbolt, 1 vegyesbolt, mert nem tudták fizetni amit a csodálatos kormány kitalált nekik... Pályázatot nem nyert a városunk se, mert nem Fidesz-es..
Ez azért szélsőséges megköhelítés, mert lehet a nagy támogatások a közelikhez mentek, de rengeteg kisvállalkozás nyert pályázatot felénk is, ami azért lenditett a vállakozásukon. És ismerek közülük olyat aki ugyanugy véresszáju tiszás. De amikpr kapta a pályázati pénzeket nem utasította vissza.