Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyen miatt mint mi, talán nem fog a tisza nyerni. Csak a közvetlen környezetemben tudok kb 10 embert aki csak azért szavaz a fideszre hogy ne a tisza nyerjen, egyébként másra szavazott volna. Egy részük mhm támogató alaljábanvéve. De most mind azt látjuk nem lehet kockáztatni.
Ja,és ha már kérdezted mi a mérleg nyelve,itt van leírva a lényeg.https://hvg.hu/360/20260402_toroczkai-laszlo-interju-mi-hazank-listavezeto-vaeasztas-kampany-program#mnu21y4nb947kjx5wfm
Régen jó volt a Wartburg és a Lada is. De van jobb.
pipi baszki te az idiotizmus iskolapéldája lehetnél
tetszik a mihazánk minden tette, de akkor is a fideszre szavazol hogy nehogy a tisza nyerjen, közben rontod a kedvenc pártod esélyeit
mindezt azért mert elhittél minden propagandát annak a fidesznek amiről nem túl régen panaszkodták hogy a kkv szektort nagyon kinyírta

én megértem a fidesz felszopókat hogy azért vannak mellette mert nekik úgy tűnik jobb lett a soruk, a tisza felszopóknak meg betett a fidesz és azért szavaznak rá
de az ilyen magokat furmányosnak gondoló idiótákat sosem értettem
nagyon jól műkökik az orbáni propaganda 😂
amúgy a nyuggerek 90% azon remeg nehogy ne az orbán nyerjen és mehetünk a háborúba, van ismerős ilyen nyugger gondozó helyen azt mondja teljesen kész van mind és beszél több ilyen helyen dolgozóval kb ez a helyzet mindenhol
Az egy jó ötlet volt. A gyerekemen látom, őt is az fogta meg különben a tiszára szavazott volna. Szóval ne aggódj, lesz a családban aki oda fog szavazni.
Jó az ha ki van száradva. Sokáig tartja a tüzet, meleget is ad. Régen jó volt,most a modern felfogás szerint nem az.
Ilyen miatt mint ti,egészen biztosan.Én úgy gondolom az ilyen hiteltelenek nélkül is meg lesz kb 13%.A bűnvadászok szépen megtolták a szekeret.
Mert a fűtőértéke alacsonyabb mint a gyertyánnak, tölgynek, Bükknek. Nem rossz, de van jobb. Olyan mint a Dacia-át hasonlítod össze valami “jobb” autóval.
Nincs elveszett szavazat!
Mert olyan fakereskedővel beszélt, aki szerint nem. Magyarországon rengeteg akác van, gyorsan is nő, kézenfekvő volt, hogy itt elterjedt, mint fűtőanyag. Odaát meg ezek szerint nem.
Miért nem jó az akác tüzifának?
Nem is akácért mentünk. Csak az itteni igényeket soroltam, mert még a magyarköztudatban az akác a tűzifa. Mint nálad is 😂
Ne erre válaszolta nevetve, hogy az kapanyélnek, ….. való.
Egyébként ezt a hiányosságot a tisza ismert influenszerekkel, szinészekkel, előadókkal probálja kimozdítani, akik ugyan tehetsegtelenek de közismertek. Felénk például csézyt fűzték be. Nem gondolnám, hogy sokat fog hozzá tenni a körzet életének javulásához.....
Jó, mindegy, legyen minél nagyobb arányban de reálisan 8 százaléknál több jelen esetben is lehetetlen. Ennek főként az az oka hogy egyeniben nem fognak sokat hozni. Kicsi a merítés igy ők is sok helyen neve nincs embereket inditanak, csak hogy induljon valaki a szineikben.
Ehhez képest egyrészt a héten már mást mondott másrészt meg egy elvesztegetett szavazat a tiszát erősiti, ami matematikailag ki is jön. A tiszások elvakultak, azok nem fognak dilemmázni, mindenki ismeri a választó körzetét és ha egy ismeretlen mhm jelöltre csak páran szavaznak az nem jut be az kuka, és egy kisebb arányú tisza eltolódást simán lehet kompenzálni.
Ezt szerintem csak ne vetted szószerint,így egyszerűbb levezetni.írhattam volna 42-47-11 is.Egy a lényeg,itt is a 11% a mérleg nyelve.
Na kezded már.....persze hogy ugyanaz... ikertestvérek ugy születtek.....kár is szavazni.mert hát mindegyik fidesz..........sőt....mindenki orbán viktor csak jol álcázza.
A tisza az bezzeg nem fidesz, holott többségük 14 évig tag is volt.
Szerintem be kéne tiltani az összes pártot hisz mind fidesz.
Érdekes,a Toroczkai pont azt mondta hogy nincs elvesztegetett szavazat,ugyanis a magyar választási rendszerben a vesztes egyéni szavazat is hozzáadódik.Kicsit kusza a dolog,de ezt pont a Toroczkai mondta.
Nem.mindegy de azért nagyon valóságtól elrugaszkoditt hogy pontosan 40 40 meg 20 lehet valaha is. Ettől egy lottó ötős esélyé is nagobb. Eleve nem csak ez a három párt fog bejutni.
Igen,kormányt egy párt fog alakítani,csak ugye sokra nem fog menni ha a parlamenti szavazáskor több lesz a nem mint az igen.Egyébként a Toroczkai is megmondta,ha valami jó,azt meg fogják szavazni,mint ahogy eddig is.Szóval egyáltalán nem mindegy hogy a harmadik erő mekkora erő.
No ez itt a lényeg, mhm-fidesz ugyanaz így tökmindegy melyikre megy a voks, de hát már a vezetőik is a fideszre adatnák a választókkal az x-et. Sosem volt ez kérdés még amikor a jobbikban voltak sem.
A mhm esélytelen, lényegében elvesztegetett szavaz a legtöbb körzetben ami a tiszát erősíti. Nem véletlen mondta több mhm jelölt, hogy nincs esélyük adott szavazókörben ezért a fideszre szavazzanak egyéniben, listán pedig az mhm re
De milyen mérleg nyelve. Mindig ezt hajtogatod, de kormányt egy párt fog alakitani aztán mérlegelhetsz. Az mhm sose fog a tisza mellé állni, már itt bukik a történet
Pipi de így ugyanolyan birkák vagytok mint a tiszások,azért szavaztok a fideszre hogy ne a tisza,a tiszások azért szavaznak a tiszára hogy ne a fidesz,középen meg van a marék gondolkodó.Szíved joga így dönteni,csak akkor ne többet ne mond a jövőben hogy MH-os vagy,mert fideszes vagy.