Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy a fidesz fanok ezeket az állításokat cáfolják meg pontról pontra:
http://youtu.be/AmPELQhNXw4?si=OtuRciScMyAm9GO2
vagy tényleg narancs szemüvegen nézed a világot, vagy direkt vagy ilyen butuska hogy tudj kötözködni
úgy gondolom a tisza csak azért tudott létrejönni mert túl sok embert szopatott be a fidesz, ok nélkül nem lesz ekkora ellentábor pár év alatt
vagy csak megsokallták hogy az ilyen lőrinc féle alacsony értelmi képességű emberek 15 éven belül több pénzt szedtek össze mint az angol királyi család az elmúlt 300 évben összesen 😂

amúgy én azt látom hogy a fidesz felbomlásának az az oka hogy túl éhes lett a belső kör és az ilyen petike féle embereknek nem folyatták tovább a pénzeket inkább megtartották maguknak, és ez nem esett jól nekik és elkezdtek szervezkedni
és ahogy nézem egész sikeresen mert kivétel nélkül az összes olyan oldal ahol fogadni lehet a szavazásra mindenhol a fidesz áll vesztésre, persze ez is lehet hogy a brüsszel és az ukránok miatt van és ők pénzelik ezt is de majd meglátjuk mi lesz ebből

én biztos vagyok benne hogy a fidesz rajongók is beszopnak a következő 4 évben meg a tiszás rajongók is, mert ezek elkezdenek marakodni a koncon és még annyi se jut a népnek mint eddig
de én jobban örülnék egy fidesz többségnek már csak azért hogy pér év múlva bőszen tudjam hülyézni a szimpatizánsait mert addigra össze fog omlani a köpcös birodalma, brüsszelben ki fogják találni hogy tudják semlegesíteni ezt a kis mini diktárort, utána a ruszkiknak se lesz érdekük haverkodni velük, aztán magunkra maradunk és megehetjük amit főztünk, és annak erősen szar íze lesz 😆
főleg ha mellé még beszalad egy kis gazdasági válság ami miatt lófaszt nem termelnek a nagy külföldi gyárak, a mezőgazdaság meg ki van véreztetve és majd csak nézünk hogy hol is basztuk el mert se pénz se kaja
és egy fidesz bérencnek se fog eszébe jutni hogy ezt bizony már a 22-es választásoknál elkúrtuk........
Én meg azt mondom elég volt a fideszből,de a tiszát sem akarom.Persze a realitás az hogy a kettő közül lesz a befutó.
B+ ini kinek tett be a fidesz,a fel rendszervalto koncert fellepo köcsén közpenzen,a molnar aron meg a bucifej ervin szinten kozpenzen szineszkedett.
A szazadost a volt ezredes apja tolta be a HM hez es utana az amcsi akademiakra jart,meg pr pofa volt a miniszteriumban,a magyarosi megy meg jo par influenszer 1,5 milliokat akasztott le az mvm-rol munkak utan.
Az aki nem efektiv fidsznek vegzett melot az tibbmilliokat kaszalt a NED alapitvanyoktol,most hogy a trump kilotte az unios forrasok mennek hogy 0-24 ben lehessen sarazni a fideszt,az agyhalott jolvanezigyes srac ebbol lett milliomos,ha a piacrol kene megelnie szart se keresne mert ket szot nem tud kinyogni vagatlanul,es lehetne sorolni a waberert aki ketszer adta el a ceget meg kormanybiztos lehetett a fidesz ek,de a szentkiralyis ugyanaz.
A herelobogtato 22 ben meg patriota volt jo penzen,a most tiszas kepviselojelolt dr miskolczi orsolya férje, és gyermeke apja nem más, mint az Alkotmányvédelmi Hivatal egykori jogi igazgatója, Dobra Tibor, akinek a neve szorosan összefonódott a Magyar Nemzeti Bank körüli, máig tisztázatlan ügyekkel, az MNB biztonsági struktúrájával matolcsy haverja,meg is jelent a matolcsy adammal tiszas rendezvenyeken, es meg sorolni lehetne az osszefonodasokat.
Nem rendszervaltas lenne hanem a kft-t vinnek tovabb csak a ratelepedett kullancsok akikek nem jott be amit igenyeltek besertidotten be akarnak ulni a joba.
Nem veletlen hogy 29 fos a part,mert ehhez kell egy csomo elegedetlen idiota aki benyeli a maszlagot es melozik a valtason.
Hát amíg olyanok vannak a szavazótáborba hogy magát mihazánkosnak vallja de a fideszre szavaz......
Egyetértek. Ez a sciffer egész jol gondolkodik, nem is értem régen mé nem
Kannát tudok.adni bármennyit a betároláshoz.
Nem.az elméleti matematika.
Ennel jobban egy mondatban nem lehet leirni mint a cimben.😄

http://youtu.be/YapfYG6eOFg?is=FULa441KbBbt3r2b
Ne legyél már blődi...mhm-re rá van sütve, hogy szélső jobb, az a büdös életbe nem fog választást nyerni... öt tíz százalék közt megáll.
Meg kell akadályozni hogy a tisza legyen... az a fontosabb.
Mi a realitás?
inkább azt kellene kitalálni hogy lesz-e gázolaj még egy hónap múlva mert a héten elment 10 liter aztán nem lesz elég őszig a betárolt 30 liter gázolajam
egy hónap múlva meg leesik egy nagyobb összeg amiből tudnék venni akár 50 litert is tartalékba
Nem.nqgyon akarod érteni ezt se mint minden más. Ha egyszer valami beakad nálad azt napikig darálod.
Már én is abba a korba értem, hogy hagyom mindenkinek akkora hülye legyen amekkora akar.
Ugyhogy elengedtem. Én a realitás talaján gondolkodok, te elméleti alapon matekolsz. A kettő nem mindig fedi egymást.
Határozottan nem
https://mandiner.hu/kulfold/20...
Baszki döntsék már el melyik q nagyobb baj, az oroszok vagy hogy most itt volt didzsé Vance 😅
De akkor kimondhatjuk hogy fideszes vagy,igaz?I
a tölgytől érezhetően kevesebb a hőértéke, plusz elég gyors leég
ellenben ha nincs teljesen kiszáradva akkor se ég vészesen szarul az akác, a tölgy meg alig ég frissen azt kell 2 évig szárítani hogy faszán égjen még felhasogatva is

amúgy aki kapanyélnek állítja be az akácot az még sosem fogott kapát mert szerszám nyélnek kurvára szar az akác, abban a kőris a király
akác nyél csak a cigó napszámosoknak való.....
Mert nincs is.
Az ilyenek nem támogatók,nem lehet annak nevezni ha egyszer a fideszre szavaz.
Na, most hogy erről beszélünk, már jött is az sms, nincs elveszett szavazat, mihazánk 2 x
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. De ezt te is látod, mert mindennap szembe jön veled. Az mhm nem kap sohasem akkora támogatottságot amit már leirtam, hohy arra alapozni lehessen. Viszont a tisza rengeteg embert beszippantott, mivel a fideszt váltani akarják. Ami jó, csak az alternativa szar.