Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a jó hozzáállás. pingvinviktor is megmondta, lehet menni. Aztán most megy a sírás, h csökken a népesség, meg a gyerekek száma...
Vannak bajok ezekkel a fészbuk informáciokkal. Azt hiszitek, a levélszavazat ilyan sok? Nagyon max 2 mandátum.....de ott is akad elvakult tiszás
Neki nem abból volt elég, hogy hogy bánnak a csajával hisz meg tudta egyedül is verni. 😆 Neki abból lett elege, hogy kiesett a csöcs a szájából 😅
Kecskebaszóknak jó a földút is.
Lofaszt.....
Tiszánál sajnos az lesz amit a manfréd mond.
Figyelj, ha hagynak élni normális körülmények között, már jobb.
Majd meglátjuk vasárnap. Vagyis jövőhét szombaton, mert ugye a csalós levélszavazatok addigra lesznek megszámolva...
Amikor az ottani fasza mellékutak majd tönkremennek nem nagyon lesz miből felújítani 😆
Nem érted,igaz?Baszki egy tűzoltó keres 400at 7nap alatt,az mellé röhögve összeszed még 200at a maradék 23napján.
Magyarország mindig is tele volt hontalanokkal.aki menni akar el kell engedni és ne is jöjjön vissza.
Akkor Ők is fizetnek mint mi. Lehet a Tiszánál is marad ez a séma.
Az a helyzet, most másutt se jobb sőtt instabilabb a helyzet. De jó utat nektek(meghajlós)
Az nincs,csak az én,én,én........😂
Hát,most utána néztem,ők is elutasítják a migráns kvótát
Igen, mert pénzből él Ő is. Ahogy írtam ezelőtt "Nem én csúsztam le, hanem a környezetemet tolták meg annyival."
Mint a volt tizenéve motorosrendőr barátom is. Az is otthagyta őket, másfélszer annyiért...
Pár éve még kijöttél 400-ből, most meg 600-ból alig, és nem élsz nagylábon.
Tehát hatalomvágyból.......
Másfélszer annyiért elment?Hát jó nagy hülye.Keresett 400ezret úgy hogy egy hónapban 7napot dolgozott,és ő helyette elment 20napot dolgozni egy gyárba 600ezerért dolgozni.
Jut eszembe, ezt azért láttad ugye? Ahol pingvinviktor elmondja, hogyan kell megfélemlíteni a népet a háborúzásos dologgal?
http://youtu.be/BY125DOdfVw
Magától jött el, mert nem tetszett neki a piramisrendszer.
Evvel arra céloztam, h ha ott nincs nagy migránozás, miből gondoljátok, h itt lesz?
Tartzonának, ha lenne középosztály. Az ismerősöm azért ment el onnan egy gyárba dolgozni, mert másfélszer annyit keres most. Mint ahogy a volt rendőr ismerőseim is. Nem gondolom úgy, de mivel a tűzoltók sem havi 1 millából élnek, ezért nekik sem mindegy, h mennyi a kiadásuk, és mennyi marad meg nekik.
Engem meg nem is érdekel hogy ott mi van,engem az érdekel hogy itt mi van.
Tehát tizen évig jó volt,majd mikor kibaszták hirtelen már nem volt jó.
Komárnoban voltam mostanában, meg Párkányban, de ott nem volt semmi extra. Mondjuk beljebb az országban lehet, hogy vannak problémák, meg kecskeb*szók.
A tűzoltók bőven a középosztályba tartoznak,egyrészt.Másrészt,mint mondtam itt a bérek sosem lesznek jók.Vagy te úgy gondolod hogy jön a tisza és hirtelen minimum megduplázza a tűzoltók fizetését?