Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem vagy mihazánkos.Ha az lennél ,őket ségítenéd hogy a lehető legerősebbek legyenek ezáltal a lehető legtöbb érdemi munkát elvégezve.Az hogy te a fideszre szavazol azzal nem a mh munkáját segíted.Szóval nem,onnantól hogy te holnap a fideszre teszed az x-et,nem leszel mh-os.
300 ezren nézik a bünvadászokat. Többek között én is. Most még is azt mondom nélkülem kell bekerülniük a kupolás házba.
Legyen annyi de tudod mit legyen nekik 20. Minden mindegy csak a Tisza nem nyerhet ezt értsd már meg.
Maradjon is így
Ja, milyen jó lett volna, ha mzp vezet azóta is bennünket 🤣
Nem a hegyvidék fája az akác 😆
Szinte az egyik legjobb
Még mindig az a probléma, hogy két szar között kell választani és a kevésbé szar az kevésbé szarabb.
Egyszerűen ez a társadalom ezt tudja kitermelni magából. Azé neharagdjunmegavilág, de ez a mérce, mint a rendbontó koncert? A példakép nyekegni se tudó a tökét lóbálja és arra őrjöng a tiszás söpredék? Ezek a jövő zálogai? És valahogy van némi párhuzam a vezetőik közőtt. Még csak el se határolódnak, inkább tolják a mocskot a szájukba.
Szerintem is rosszul gondolod.. az, hogy ne győzzön a tisza, szerintem fontosabb, mint a mhm pár százaléka ide vagy oda
Hát itt a homoki alföldön viszonylag kevés a csertölgy állomány 🤣
Pedig az lesz, nyerni fog!
Egész jó összeesküvéselméletet faragtál össze, de evvel nem kerülsz be a történelem könyvbe.
Lehet inkább pecáznod kéne elmenni, nem szavazni. (meghajlós)
Melyik az az egy mondat? mert ki a fasz nézi ezt a másfél órás észosztást meg? 🤔
Neked Mind1 lesz ki fog nyerni Sanyi. Te az igényidhez képest mindig szarul Fox keresni szóval neked tök Mind1 melyik párt szívat 😅
Nem látom reálisnak más párt bejutását
Na látod. Mi is ezt mondjuk, csak a tiszát nem akarjuk 😄
Mindegy, a valóság az hogy GONDOLKODVA és még realitás talaján maradva ésn nem matekolva én is az 5-10 százalékot lővőm be. Konkrétan én most 8ra gondolok. Az optimisták 12-15.
Nem vagyok fideszes mihazánkos vagyok csak most fontos a józanság. Ezt elbasszuk akkor európa gyorsan magával ránt minket . Ennek egyedül ov tud ellenálni.
Ezt honnan tudod? Azérrt mert a pingvinviktornál az volt a divat, azért lehet másnál nem az. Ezért kell cserélni a brigádot. 😉
Attól nagyon messze lesz. Egyenlőre úgy néz ki rezeg a léc.
Sajnos én is ezt látom. Amikor megkérdezem azokat akik a tiszára szavaznak az eddig mind csak a lopást szajkózta, meg, hogy Peti mennyi pénzt hoz haza brusszelből. Hiába mondom nekik ha véletlenül lenne is még mit hozni abból ők úgy se látnak egy fillért se(kezeit széttáró)
Hát itt nem lesz kétharmada a fityesznek. Most 2 szomszédommal is beszéltem elvakúlt tiszaszavazók. Meg egyre több olyan al találkozok akik "változást"akarnak. Ezeket a hülyéket nem lehet meggyőzni, hogy tiszanyerés esetén lesz hőn áhított változás. Csak nem úgy ahogy ők szeretnék. Nincs mese meg kell tolni a fideszt ez most nem a kisérletezgetések időszaka. Lacáék jöhetnek később is nem vesznek el.
Végre egyszer férfinek érezhetted magad 😅 spec most valami p.remark nicknévvel írok. Lehet, hogy a titkosszolgálatok ide is befészkelték magukat az informatikus meg véletlen valamit összezugyúlt 😅
nyugaton ahol jólét van az csak azért van mert kizsákmányoltak más nemzeteket, először simán csak elnyomták a gyarmatokat és hordták ki a zsetont és az egyéb értékeket, utána ugyanaz ment üzleti alapon a mai napig is
az eu nyitás a keleti régiókba is csak ezért voltak, itt kissé szolidabban de ugyanúgy ki lettünk használva
szóval teljesen lehelten elérni a nyugati színvonalat egészen addig amíg nem találunk magunknak gyarmatokat
a vezetőink meg minden esetben olyanok voltak hogy csak és kizárólag a saját meggazdagodásukat helyezték előtérbe, és amíg nem köt fel a nép legalább egy garnitúrát ezután is ugyanez lesz
Jéé,
Van aki jól gondolja a dolgokat.

Bezzeg amikor Gyurcsány megmondta, h elkúrtuk...akkor a pingvinviktornak volt a legnagyobb a pofája...
Aztán a Ausztria hány évet voltak a komcsi megszállás alatt ?
Mindig jönnek ezzel faszom jó léttel , de azt senki nem akarja tudomásul venni hogy a híres nyugati jólét mások kizsákmányolásából valósult meg , míg Magyarországot meg inkább mindig elnyomták vagy kizsákmányolták .
Mondjuk ha nem csak munkaszüneti nap lenne Március 15 vagy Október 23 hanem tartalma az emberek elméjébe akkor talán nem lenne bezzeg nyugat meg bezzeg románia