Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, de aki nem teljesen az, az meg dögöljön bele.
Erről is beszéltem. Protekcióval könnyű, mi meg dögöljünk meg a retkes kormány és orvosok szerint...
Privatizáció, Lölö el akarod adni a vízműveidet? Kérdi egy dubai sejk. Ja persze, mennyit adsz érte.... Na így kerül külföldi kézbe. Gondolkodni tessék már.
Igen, látom felesleges.
És mér nem jön őssze? Talán mert nem időben vagy sehogyse kezdik.
Tehát ez is szar, el kell törölni....mondd már el, mi az ami jo nekem a tisza programjában meg ugy általában a tovább nem.gondolt lopás mantrán kivűl?
Sose szavaztam a fideszre, elitélem sok dolgát de most pont miattatok kell a fideszre szavaznom
Hadd menjen..
Aztán ha nem jön össze nekik a 2-3 gyerek, akkor meg az adósság...tényleg jó nekik...
Ötöd áron, aha... 🤣
A rezsi támogatás azoknak jó, akik a legcsóróbbak... elhiszed hogy nekem mindegy?
orvosi ellátás: 30 éve az egészségügyi dolgozunk, szerintem jobban rálátok mint te.
privatizáció: ha lőrincé, akkor nem tudják a tiszások eladni, ha az államé, akkor meg igen, ez se túl bonyolult. Ha szerinted nem is vagyok olyan okos, azért ezeket megértem 😁 de neked ez se megy.
Érvelhetnék még egy csomó dolog mellett de szemmel láthatóan felesleges
Ez jó nagy baromság,a Mhm-nak kéne a lehető legerősebbnek lennie.Teljesen mindegy melyik nyer,a lényeg hogy a Mhm-nak legyen beleszólása.
Ezek szerint jobban tudom mint te 😅
Veszek fel sok sok hitelt nekem adnak mert fityesz szavazó leszek pedig nem is akartam az lenni. De muszáj ellensúlyoznom a sok ostobát 😆
Nem a hontalanoktól fogy.....hanem a negyven felett egy gyererktől. Erre jó az a sok kedvezmény, amit a fiatalok kapnak.
Majd írok, vehetsz rá fel hiteleket, rendes az állam ad neked. Bár nem biztos, mert vén fasz vagy és akkor nem jár 🤣
Mikro adományokból te ostoba 😅
Hát nem a befizetett adónkból, hanem a mi Tiszások pénzéből.
Mert te ott ültél és tudod mi van? 🤣
Nekem meg a szomszédom fia kint él, és egy hónapja volt orvosnál(a szemével). Ilyen rendes normális kezelést még nem kapott azt mondta.
😅 Egy hét múlva meg kell osztani velük a lakásod 😆 Mondjuk akkor már megértem, hogy költözöl 😆
És vajon a tiszás plakátok miből vannak? szerinted peti fizeti saját zsebből? 🤣
🤣 Yézus. Szerintem te ezt el is hiszed( gondolkodós) Nagyobb a baj nálad mint elöszőr gondoltam
Engem nem hagynak, mert ha el szeretnék dokihoz elmenni kezeltetni magam, a szar magyar úton, akkor sem kapok semmit.
Most akkor eladta vagy ellopta.........dontsd mar el mer hol ez van hol az..........a tenyallas nem ugyanaz a ket allitasnal.
Nomeg hogy a pi....ba tudja az a tulsulyos venember ellopni az orszagot?há egy nagyobb kukat meg elbirna,de a gellerthegy meg a matra,es a balaton tuti nem menne csórinak.
Mert ott sem adnak nekik pénzt és nem jöhettenek rajtunk keresztül szlovákiába. Szlovákia volt az első aki rendőröket küldött a határkerítéshez segíteni nekünk
Reméljünk nem lesz igazad.
Na ha párkányban jártál akkor látod a különbséget milyen elpusztult a híd másik oldalához képest 😚
En beszeltem egy osztrakban dolgozoval,egy kebaboshoz jartunk mig kint voltam naudersben.Túrán.
Adzondta jon haza a gerincfajdalmával.
Mer ha bejelentkezes utan megy garantaltan kap egy infuziot oszt mehet is,semmi vizsgalat,ugy kezdte hogy szart se ertenek semmihez.
Szerintem hagynak,legalábbis engem hagynak,és amíg az iskolába nem kell féltenem a gyerekemet a musztafától addig rendben is van.