Igen, de aki nem teljesen az, az meg dögöljön bele.
Erről is beszéltem. Protekcióval könnyű, mi meg dögöljünk meg a retkes kormány és orvosok szerint...
Privatizáció, Lölö el akarod adni a vízműveidet? Kérdi egy dubai sejk. Ja persze, mennyit adsz érte.... Na így kerül külföldi kézbe. Gondolkodni tessék már.
Igen, látom felesleges.
És mér nem jön őssze? Talán mert nem időben vagy sehogyse kezdik.
Tehát ez is szar, el kell törölni....mondd már el, mi az ami jo nekem a tisza programjában meg ugy általában a tovább nem.gondolt lopás mantrán kivűl?
Sose szavaztam a fideszre, elitélem sok dolgát de most pont miattatok kell a fideszre szavaznom
A rezsi támogatás azoknak jó, akik a legcsóróbbak... elhiszed hogy nekem mindegy?
orvosi ellátás: 30 éve az egészségügyi dolgozunk, szerintem jobban rálátok mint te.
privatizáció: ha lőrincé, akkor nem tudják a tiszások eladni, ha az államé, akkor meg igen, ez se túl bonyolult. Ha szerinted nem is vagyok olyan okos, azért ezeket megértem 😁 de neked ez se megy.
Érvelhetnék még egy csomó dolog mellett de szemmel láthatóan felesleges
Most akkor eladta vagy ellopta.........dontsd mar el mer hol ez van hol az..........a tenyallas nem ugyanaz a ket allitasnal.
Nomeg hogy a pi....ba tudja az a tulsulyos venember ellopni az orszagot?há egy nagyobb kukat meg elbirna,de a gellerthegy meg a matra,es a balaton tuti nem menne csórinak.
Mert ott sem adnak nekik pénzt és nem jöhettenek rajtunk keresztül szlovákiába. Szlovákia volt az első aki rendőröket küldött a határkerítéshez segíteni nekünk
En beszeltem egy osztrakban dolgozoval,egy kebaboshoz jartunk mig kint voltam naudersben.Túrán.
Adzondta jon haza a gerincfajdalmával.
Mer ha bejelentkezes utan megy garantaltan kap egy infuziot oszt mehet is,semmi vizsgalat,ugy kezdte hogy szart se ertenek semmihez.
Erről is beszéltem. Protekcióval könnyű, mi meg dögöljünk meg a retkes kormány és orvosok szerint...
Privatizáció, Lölö el akarod adni a vízműveidet? Kérdi egy dubai sejk. Ja persze, mennyit adsz érte.... Na így kerül külföldi kézbe. Gondolkodni tessék már.
Igen, látom felesleges.