Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erdekes elmeallapot a tiszas.
Adott a fidesz,ahol mindenki lop csal,pedofil,talán még vért is iszik.
Amint comingouttal direct36 nak,partizannak,trlexnek nagyinterjuban elmeséli az emliett szörnyusegeket onnan mar jonfideszes lesz es meg mentegetik is hogy csak kényzeritették,megbánta stb.
Majd meg funkciot is kap.
Az egyiket a faterja tolta be a seregbe operettkatonanak,a masikat kitunteik a fideszné majd gazdasag szskemberek nagysaga lesz,a harmadik csak komplett idióta es kikotyogja a terveket sorozatban.
De azok a cső ellenzéki képviselők akik zsinorban 3-4x verik el a fidesz adott jelotjet azokat addig presszionaljak mig lemondanak.
majd ha az általam linkelt videó részletes cáfolatokat leírod pontról pontra utána majd én is írok a te kérdéseidre választ
mer szerinted amikor megveszek egy ingatlant a mai árakon nekem mennyi idő múlva hoz "hasznot" Olyan hülye vagy mint 3 döglött veréb. Befektetés. Befektetés a jövőbe. Nekem például lesz egy halom ingatlanom ami az én életembe sose termeli ki az árát meg amit még úgy mond időbe vettem meg azt megélem. De itt sem ez a lényeg hanem amit megvettem 10 misiért és 3-ból felújítottam, mondjuk 7 éve az most 35 milla.(kezeit széttáró) Az a baj hogy az élet alapdolgait sem érted. Bár honnan is értenéd semmi igényed semmi célod nem volt életedbe.(gondolkodós) A legalacsonyabb társadalmi rétegeknek való helyeken dolgoztál. MÁV meg vasas cég az nem egy kiemelt bérezésű magas iskolát igénylő entelektuel munkahelyek. Családi kalákába összeépítettetek egy házat gondolom szocpollal. 30 éves korodra lett egy ház és egy ződ asztma. innetől kezdve semmiféle munkára nem voltál hajlandó. A mai napig élősködsz az orbáni szociális hálón gyógyszertámogatásokkal, rokkant nyugdíjjal 😅 Ahelyett, hogy annak is örülnél, hogy a fiad munka nélkül, hozzáadott érték és befektetés nélkül össze kilinccsel annyit a jutubból, hogy még a léhűtő apját is el tudja tartani. 😅
De tudod mit? Vesszen orbán(meghajlós) Nyerjen a tisza(sípot fújó) Én még gazdagabb leszek mert ti a gázt nem fogjátok tudni megfizetni viszont a roki nyugdíj meg az államilag támogatott gyógyszerek az ilyen frontin meg fájdalomcsillapító szerek flektor stb. mén a levesbe8kezeit széttáró) ÉHEN, FÁZVA, FÁJDALOMTÓL ORDÍTVA FOX MEGDÖGLENI legkésőbb a novemberi hidegekbe 😂
Áhh csak ogy képviselőnek,hosszu tavra terveznek,minimum 4-5 ciklus,még lehet mnb-s.
Elsősorban kérlek bemasolnad nekem hol írtam ilyet?
Madodsorban matolcsy ellen van eljaras,harmadsorban bizonyitanad hogy mindenki bennevan?
Harmadsorban nem tudom hol lettel oszi szintu egybites?
4 éve is az voltam és holnap is az leszek.Nem játszok napraforgót.
Na evvel legalább nőttél a szememben. Ha azt mondod mh-s vagy, légy az!
na de ha én félrekúrok akkor az asszony is egyből ribanc lesz?
vagy ez ismét csak a politikában működik?
Én meg a szívemre hallgatok és az elveimre.Nem csinálok segget a számból mint te meg pl kawa,mert aztán annyira mondtátok hogy csak a mh.
Nem az mnb vezetőjének állítanák be szerintem…mint a matolcsy a fideszben ugye…
Jó, de azért akarják a fideszt elzavarni, mert ilyeneket csinált... erre oda ültetnek helyette valakit, aki ugyanazt csinálta? ehhez is tiszás ész kell 🤣
Nemár, ezt én akartam írni 😂
az kurva szar üzlet ami 20+ év múlva hoz hasznot
20 év alatt nagyon sok változás van
te sem fektetnél be pénzt olyanba ami 20 éven túl hoz csak pénzt
De te se azt hibáztatod, aki anno pár éve külföldi kézre játszotta...
Kis kereséssel meg is van: gyúrcsótány feri adta el 2005-ben 464 milliárd forintért. Tekintetbe véve a 20 évnyi infációt, szerintem még jó üzlet is volt visszavenni.
szóval ha a tiszás jelölt rokona vélhetőleg benne volt a matolcsi pénzlehúzásban az nagy baj
de az nem baj hogy az egész fidesz benne volt a matolcsi pénzlehúzásban
azért ez az évszázad vicce baszki
😂
Nosza.Erdekes.
Gondolom nem veletlen lattak matolcsy adamot a tisza rendezvenyeken.
Amennyi volt fideszes masod-harmadvonal,vagy sertodott vagy mar annyira gaz hogy ők is lepattintjak epp a kampanyhajraban vilagosodik meg.
Tök veletlen.
Ezt nem olvastam még.
Miért ki emelt mindent kétszeresére? Kinek az adója miatt ilyen drága az üzemanyag? Az energia? Az albérletek, lakások, járművek???

Majd meglátjuk hogy sül ki az a pogácsa. 😉
Ja,kb semmit.Es nem sokminden nem voltam.
Jól mondod, volt. Te is voltál sokminden szerintem.
Változtál? Igen.
a reptér csak 80% az államé
1200 milliárdért vették és 74 milliárd volt a bevétel(23-as adatot találtam csak)
szóval 20 év múlva hoz csak hasznot, abban az esetben ha ez kp lett fizetve ha kölcsönből lett megvásárolva akkor meg akár 25-30+ év múlva hoz hasznot
szóval ez kurvára szar üzlet volt
Igaz, a lényeg, hogy a tót és dobrev félék ne legyenek ott. 😗 Jól errefelé csak egyfélék tudnak keresni.
bocsi nekem a fidesz kormányzás alatt nem voltak megélhetési problémáim mint neked engem fidesz engem nem rúgott tökön. Az, hogy a te környezetetben te voltál a király 15 éve most meg mindenki jobban keres a környezetedben az elmondásaid alapján nem gondolnám, hogy a fidesz hibája. Az, hogy 400 ezerért gürizel csak a te hibád(kezeit széttáró) De igazából mindegy is ha minden jól sül el hétfőn úgy is indulsz a fényes nyugatra hamuba sült pogácsával. 😅
Te biztos nem.Tudom oktatasegeszsegugymatolcsy.
Mondjuk ez utobbiril a tiszas kepviselojelolted ferje tudna mondani valamit,mert az alarendeltje volt az mnb-ben.