Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint mar irtam benne van a programjukban,csak a bökkenő hogy mar most 5%. 😂
De nem akkor veszik fel. Pl a munkatársam sem akkor vette fel, amikor már terhes lett az asszony. Mert ez új megy, h terhes az asszony, menjünk venni házat...tudatlan vagy rendesen...
Azt lehet, de a vényköteles gyógyszereknél a 0% ÁFÁ-t viszont ideírom azért.
🤣 Igen, akkor nem 60 milla, csak 40 🤣
Az nem tudom mi, de a Tisza nem a befizetett adónkból működik.
Ellenben megnézheted, h pénzünket 8km alatt 108db plakátra hogyan szórják ki...csak ott...
http://youtu.be/kWd-jLbNJJw
Ha nincs gyereked akkor nincs is szükséged akkora lakásra,tehát olcsóbb is lesz
Persze. Kíváncsi lennék a te fiad háttérszél nélkül hogyan venne lakást Bubapesten, vagy akárhol egyedül.
Evvel a "családtámogatás" nevű szarral is jól felnyomták az ingatlan árakat. Sok fiatal itt nálunk melóban se tudja mikor és hogyan fog lakást venni...
Báze......vettel renccervaltó kartyat?
A tüzifa afa csokkentes 5%-ra azt kihagytad.
Így van, én fizettem tagdíjat, és még sokan mások.
Persze, pont azt fújod mint a faszesz amikor ment a sorosozás...
Adottságok miatt, bármi miatt. Aki nem akar gyereket azok kajpák be?
A Tisza nem akar eltörölni semmi ilyet.
Pár példa:
Az egészséges élelmiszerek áfája 5%, a hazai termelők versenyképességének erősítése.
Illegális migráció: a déli határkerítés megtartása, migrációs paktum és kvóták elutasítása.
Rezsi Csökkentés Plusz program: a lakosság mellett a vállalkozásoknak is megfizethető, tiszta energia.
Egyszerűbb, kiszámíthatóbb adórendszer: kevesebb adónem, a KATA szélesebb körű visszanyitása, kisebb adóadminisztráció.
2035-ig az orosz energiafüggőség megszüntetése, 2040-ig a megújulók arányának megduplázása; a szél- és geotermikus energia felszabadítása.
Pedig ha nem akar ne maradjon.
Mibdkettotol boldog lett?
Ez megint csak szép mentalítás. Nem az összetartás lenne a cél?
Az iskolád is így működik?
Látod,tudatlan vagy.Ott van pl a 10milla babaváró,azt akkor kelk igényelni mikor az anyuka 12hetes terhes,akkor az már beleszámít,bármi is történjen,ha akkor veszik fel,már biztos hogy az a 10milla kamatmentes.
Előtte volt lombik sikertelenül, aztän kissé lazábban kezelte a dolgokat mert ugyse lehet terhes. Aztán de. Mondjuk lett boldogság mert lett gyerek. Meg válás.
Hát ja, a régiek is megmondták, ha nem tojik a tyuk kakast kell cserélni
Családtámogatás, b+, az a neve... ha nem család, nem lesz támogatva, miért kell ezen fennakadni? Vehet fel hitelt, támogatás nélkül...
Es meg nem is draga.
Volt már olyan. Pont gyerekkori hölgy ismerősömmel. Nem postás, de olyasmi....
Nem általános a lombik probléma,és ha nem várnának 35 éves korukig netalán abortusz előzménnyel lehet annyi se lenne. Plusz rengeteg károsanyag bevitel élelem ital cigi.......
Szolj a postasnak,az orommel segít a meddosegi problemadon.
Orvosi problémáról hallottál már? Voltál már lombikbébi programban? Láttad hány ember próbálkozik, és hiába? Igen! Szar! Felb@szta az árakat, nem kicsit... Mi lenne ha pl. mint külföldön (ahol támogatás nélkül 3% alatt a kamat!!!) nem támogatott hitelből lehetne házat,lakást venni? 3%-ra, ja és a különbözet mennyi is? Amit az ADÓFIZETŐK pénzéből áll az állam? Stb...
Nem láttam még olyan lehetőséget hogy ha viszek egy lakásvásárlásnál orvosi papírt, hogy nem lehet gyerekem, akkor köteles a CSOK-al csökkenteni az összeget!
Milyen pénze van a tiszának, te szerencse nélküli? talán te fizettél tagdíjat?
Nyilvánvalóan külföldről finanszírozzák ezt az nem látja aki nem akarja
Akkor az az egy lefoglalt szállítmány biztos fájt nekik 🤣