Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te írtad elsőnek 😂
Volt olyan képviselő aki 3.-ra tudta kimondani hogy orosháza.
Ne varj bonyolult programot.
Jolesz oszt jólesz ennyi elég.
Majd meglátjuk. Így lehet jobbak lesznek az esélyek az életre.
Nem párt, miniszterelnök........nincs annyi párt ami el nem fogyna....
Szóval akkor az eü meg várólista most se lesz napirenden, és a kátyúk is maradnak? Nagy program 😆 nem.lesz kolbászkerítés, szavazzatok rám😅
Na, hát kb ilyen értelmes a magyar társadalom, lassan már 12 éve nincs program, de most már senkinek se, egy cetlit nem.képesek összefirkálni igéretekkel, ami nem.tartanak be
Na,már a tarkonlövetesnel tartasz?
Szerintem eleve nem normális az aki bizalmat szavaz ennek a bohócnak hogy majd ez országot fog irányítani,hát egy 5fős családdal nem boldogult.
Ezekszerint te sose fogod fizetesben utolerni a töled elhúzó ismerőseidet?
Így van, akkor ennek a kormánynak is mennie kell. De legalább bevezetik, h egy párt sem maradhat 2 ciklusnál tovább.
Most tud majd mutatni, most került fel.
Megmondta a MP is, hogy nem fog kolbászból kerítést csinálni, de jobb lesz.
Persze, akkor is azt fogom mondani, h rájuk szavaztam. Mint annó a fideszre vagy a jobbikra.
én abban bízok hogy a fidesz ugyanúgy szétesik mint anno az mszp és utána esélyük se legyen a kormányzásra
majd a tisza jól összeszar mindent , aztán hátha lesznek valami épeszűbb pártok amik koalícióban tudnak kormányozni, ekkor már a mihazánk is hátha be tud húzni egy 20% körüli eredményt
Mégiscsak valamiféle háttérmozgalom a hatalom átmentésére új arcokkal, régi ideákkal :)
Szépen lassan jönnek a történések,tehát most ott tartunk hogy a tisza soraiban már lesz fideszes is.
Meg amikor balhé volt pakson, akkor is francia kazetták voltak silányak. Nem szeretem a ruszkikat, de atomtechnológiában ők a legjobbak, mert nem hisztiztek a zöldek náluk.
Aztán visszatérünk a rákosi korszakhoz...vagy még visszább a szálasihoz...nagyszerű, hazafias....gratulálok Neked is hozzá. Péter eddig semmit nem tudott munkásságából felmutatni, semmilyen igérete, elköteleződöttsége nincs az országához, mit tesz majd és kikkel jobbá. De ha mégse jön be, remélem őket is tarkón löveted.
hozzáteszem, ha itthon vagyok is elmegyek inkább hajózni mint szavazni, de hogy a pohos a kukába kerül, azt nem siratom
Így van, már 22-ben azt kellett volna tenni a fideszes kormánnyal. 😉
Ez mondjuk igaz. Orbán is ezt mondta.
Az majd kiderül, milyen jövő vár ránk. Nem a változással van a baj, hanem az utódlással. Nektek minden mindegy még, de ha nem jól jön ki a lépés kíváncsi leszek felvállaljátok, vagy elsunnyogjátok.
olaszországból ma jöttem haza, tegnap este az ottani ismeröseim már pezsgővel ünnepelték a pohos bukását. itt még siránkoznak a fityisz haszonélvezői, aztán belátják majd, hogy végre egy mocskos korszak végére értünk
Hogy hogy? Kell egy olyan is, aki látta már belülről a parlamenti folyamatokat?
És tényleg Pipi,
Szijjártó már nyomatja a darálást…
Egyenlőre a felszólitasoknal tart,bar még nem a dobozhangon hatravinni,tarkonlőni,de az is előjön.
Hát milyen érdekes,Varga Mihály nem lesz leváltva,marad a helyén.
A legjobb legbiztonssgosabb minden paraméterben,a finnek szenvednek a francia-nemet reaktorblokkal.A szankciok miatt a siemens-et letiltották a pasksi iranyitorendszertol,nyigtak is,erre bejöttek a franciák,de az inkábn csak a ló nincs szamá is jó alapon.
Szerencsere a reakrorblokk a primer szivattyu orosz.
A finnek szenvedtek 21 ben is a franciával.

https://www.szabadeuropa.hu/a/...