Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert mondjuk ha valamire szerettél volna pályázatot beadni, ha nem volt egy fideszes ismerősöd, esélyed sem volt. Én is lophattam volna meg bevállani sok eu-s támogatott projekteket, aztán nem megcsinálni, csak este jobban szeretek nyugodtan aludni.
A terdig lógó herés meg tuti megkapja a kormányinfót.
Nem.is mondta egy szóval se, nem lesz ez igy jo.......csak amikor odebb tolták a képét a bográcstól, akkor hisztizett be.
Altalaban a nagy ellenzéki megmondok ilyenkor azzal jönnek hogy az már a mult,de most ezt nem szabad.
De hat egyszeruen valasztast kell nyerni onnantol mindent szabad.
Hubazmeg.....az is biztos kap valami posztot......
Igaz,ő csak tapsikolt hozzá abban az időben
Hat,aza a nő meg csak egyre,a saját körzetébe ment,azt is elbaszta.
Mondjuk te melyik miniszteriumi államtitkársag elére tennéd alekoszt?
És most is fogják ( a javukra történő nem számit bele)?
Az volt, az orbánmaffiával.
Ki módosította az alaptörvényeket? Segítek, nem az MP
Na itt baszta akkor el😀
Már nem....épp ezt mondtam én is, eddig elítélték de most hogy van , jóleszaz.....
Jah, a pingvin meg el sem ment… 😂
Na mámeg amcsi..... ez hogy lesz ősszeegyzetethető von der leyen kisasszony eus agitpropjával?
Ja,csak először egy stroman megnyeri,az ördögtöl való 2/3-al atirja az alkotmányt,es utana jöhet barki.
Tényeg mostmár nem az armageddon egy 2/3 os teljhatalommal kormanyozni,ez nem diktatura?
Szerintem aki eddig nem boldogult, most már nem fog semmivel jobban, hacsak nem tették fel fudta nélkül vakamelyik listára aztán képviselő lesz 😄
Én nem értettem sose, hogy egyes emberek miért a kormánytól vagy bárki mástól várja a saját életének jobbá tételét. A sok szar mellett ennyi lehetősége sose volt senkinek mint az utóbbi mondjuk 7-8 évben
Én írtam rosszul, de tudtam, h amcsi mintára szeretnék. Trump-nak is ez az utolsó etap…
Naggyabol alravan,egy allsmferfi nem ad aprosagokra.
Miért,amikor a peti bohóc pápán volt és azt mondta a pápaiaknak hogy "hajrá győr-moson-sopron megye"
Baszki, jobban tudom a tiszás igéreteket, mint akik rá szavaztak, erre nem tudok mit mondani, én legalább utánna olvastam 😀
A bizonytalan még mindig jobb mint ami eddig ment az elmúlt 5 évben.
Hat,ez nem tunik olyan bizakodónak.
Bar lehet az ismerösök csak egyszerűen jobbak voltak.
De lehet ha beveted magad hatszéllel meg ledolgozhatod a hatranyt.
Latod a varga misi ha jol viselkedik maradhat.
És most már tudjuk, ő is bent fog ülni a parlamentbe -miután bevezették és megmuattták hol a helye, de semmihez ne.nyuljon- és szavazni is fog😅
Tényleg, igazad van.
A fidesz 16 évig azt csinálta. 😂
Nekem eddig is jók voltak🤣 te meg még mindig bizonytalan vagy😀