Mert mondjuk ha valamire szerettél volna pályázatot beadni, ha nem volt egy fideszes ismerősöd, esélyed sem volt. Én is lophattam volna meg bevállani sok eu-s támogatott projekteket, aztán nem megcsinálni, csak este jobban szeretek nyugodtan aludni.
Altalaban a nagy ellenzéki megmondok ilyenkor azzal jönnek hogy az már a mult,de most ezt nem szabad.
De hat egyszeruen valasztast kell nyerni onnantol mindent szabad.
Ja,csak először egy stroman megnyeri,az ördögtöl való 2/3-al atirja az alkotmányt,es utana jöhet barki.
Tényeg mostmár nem az armageddon egy 2/3 os teljhatalommal kormanyozni,ez nem diktatura?
Szerintem aki eddig nem boldogult, most már nem fog semmivel jobban, hacsak nem tették fel fudta nélkül vakamelyik listára aztán képviselő lesz 😄
Én nem értettem sose, hogy egyes emberek miért a kormánytól vagy bárki mástól várja a saját életének jobbá tételét. A sok szar mellett ennyi lehetősége sose volt senkinek mint az utóbbi mondjuk 7-8 évben
Hat,ez nem tunik olyan bizakodónak.
Bar lehet az ismerösök csak egyszerűen jobbak voltak.
De lehet ha beveted magad hatszéllel meg ledolgozhatod a hatranyt.
Latod a varga misi ha jol viselkedik maradhat.
De hat egyszeruen valasztast kell nyerni onnantol mindent szabad.
Mondjuk te melyik miniszteriumi államtitkársag elére tennéd alekoszt?
Ki módosította az alaptörvényeket? Segítek, nem az MP
Tényeg mostmár nem az armageddon egy 2/3 os teljhatalommal kormanyozni,ez nem diktatura?
Én nem értettem sose, hogy egyes emberek miért a kormánytól vagy bárki mástól várja a saját életének jobbá tételét. A sok szar mellett ennyi lehetősége sose volt senkinek mint az utóbbi mondjuk 7-8 évben
Bar lehet az ismerösök csak egyszerűen jobbak voltak.
De lehet ha beveted magad hatszéllel meg ledolgozhatod a hatranyt.
Latod a varga misi ha jol viselkedik maradhat.